ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:28 Ιανουαρίου 2012
Αναρτήθηκε από voulaioannina

Ημέτεροι εισαγωγής στη Μεταλλουργική.

Δεν έφταναν τα ήδη αρκετά προβλήματα στη Μεταλλουργική του Κεφαλόβρυσου, προβλήματα πάντως που η εταιρία κάνει σοβαρή προσπάθεια να τα ξεπεράσει, της ήρθαν τώρα και άλλα, που έχουν να κάνουν με τις επιλογές «ημετέρων» στη διοίκησή της.

Συγκεκριμένα, μετά από αρκετές… παλινδρομήσεις, ως πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της βιομηχανίας διορίζεται ο 54χρονος, πρώην βουλευτής Εύβοιας της Νέας Δημοκρατίας Αναστάσιος Λιάσκος, με απόφαση του υπουργού Εθνικής Άμυνας Δημήτρη Αβραμόπουλου. Πού είναι όμως το «μεμπτό» στην υπόθεση; ...

Ο κ. Λιάσκος, ο οποίος συνδέεται με προσωπική φιλία με τον κ. Αβραμόπουλο και είχε διατελέσει και υφυπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης μέχρι το 2006, επί υπουργίας του κ. Αβραμόπουλου, θα είναι και διευθύνοντας σύμβουλος με μισθό τουλάχιστον προκλητικό για τα σημερινά δεδομένα στην αγορά εργασίας, στο ανώτερο πλαφόν δηλαδή (κοντά στα 5.800 ευρώ το μήνα για τις ΔΕΚΟ), εφόσον φυσικά δεν αρνηθεί κάποιον από τους δύο. Δεν είναι όμως ότι η Μεταλλουργική δεν είχε πρόεδρο ή διευθύνοντα σύμβουλο.

 Είχε και τα δύο στελέχη και πρόεδρός της ήταν ο κ. Κώστας Παπαδημητρίου. Όταν όμως βγήκε η απόφαση που για τις ΔΕΚΟ (η βιομηχανία υπάγεται στα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα) περιόριζε τα μέλη των διοικητικών συμβουλίων στα επτά άτομα, η εταιρία αποφάσισε να μειώσει τα μέλη της διοίκησης, ορίζοντας κάποιον από τους ήδη υπάρχοντες στη θέση του διευθύνοντα συμβούλου, με τη λογική ότι γνώριζε την τρέχουσα κατάσταση. Η νέα σύνθεση «κόλλησε» κάπου μεταξύ υπουργείων και την πρόλαβε η αλλαγή στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Αυτή, δεν πέρασε καθόλου… απαρατήρητη στα Γιάννενα και την Ήπειρο. Η παρουσία του κ. Αβραμόπουλου και η προσπάθειά του να αποκτήσει ερείσματα και στην περιοχή, μεταφράστηκε και στον ορισμό του κ. Λιάσκου στη Μεταλλουργική, αρχικά ως διευθύνοντα συμβούλου μόνο.

Μετά τις αντιδράσεις που υπήρξαν, το θέμα «πάγωσε». Επανήλθε όμως… δριμύτερο κατά την τελευταία επίσκεψη του κ. Αβραμόπουλου στις γιορτές στα Γιάννενα, όταν τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης έμαθαν ότι ο υπουργός επέλεξε τον «δικό του άνθρωπο» και για τις δύο θέσεις, του διευθύνοντα συμβούλου και του προέδρου της εταιρίας.

Από το μουσείο στο ΛΑΟΣ
Ο κ. Λιάσκος «πρωταγωνίστησε» στο παρελθόν σε δύο τουλάχιστον… ενδιαφέρουσες περιπτώσεις: την πρώτη, όταν σύμφωνα με δημοσιεύματα του αθηναϊκού Τύπου επιδοτήθηκε με το ποσό των 400.000 ευρώ για την κατασκευή μουσείο στο υπόγειο του σπιτιού του και σε άλλη μια που είναι και η πιο γνωστή: Στις 18 του περασμένου Μαρτίου, το πρωί το κόμμα του ΛΑΟΣ ανακοίνωνε επίσημα την προσχώρηση του κ. Λιάσκου, ο οποίος φωτογραφιζόταν σε χειραψίες με τον πρόεδρο του κόμματος Γιώργο Καρατζαφέρη. Το ίδιο απόγευμα, η Νέα Δημοκρατία ανακοίνωνε ότι ο κ. Λιάσκος παραμένει μέλος της. Λίγο αργότερα, το κόμμα του ΛΑΟΣ με νέα ανακοίνωση, ισχυριζόταν ότι ο κ. Λιάσκος επικοινώνησε με τον κ. Καρατζαφέρη και του είπε τα εξής: «Πρόεδρε, δέχθηκα τέτοιες πιέσεις, τόσο εγώ, όσο και η οικογένειά μου, που είπα τα παρατάω και δεν ασχολούμαι άλλο. Συγνώμη για ό,τι έγινε, αλλά ήταν πολύ σοβαρές οι πιέσεις».

Ευρώ στον «πάγο»

Το πρόβλημα είναι ότι από τη μια στιγμή στην άλλη, η Μεταλλουργική είναι ακέφαλη και δεν υπάρχουν υπογραφές σε παραγγελίες, πληρωμές και άλλες λειτουργίες. Η επιχείρηση έχει παρουσιάσει μεν μεγάλο οικονομικό πρόβλημα, εδώ και σημαντικό διάστημα όμως έχει επανέλθει στην αγορά και μάλιστα, με παραγγελίες από το εξωτερικό για νομίσματα του ευρώ, σε Κύπρο, Πολωνία και αλλού. Τώρα όμως, εν αναμονή των εξελίξεων, η εταιρία μπαίνει στον «πάγο» και οι εργαζόμενοι περιμένουν για άλλη μια φορά τις εξελίξεις.

agon.gr
epirus.ellas.voula@gmail.com
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από voulaioannina στις 1/28/2012 09:20:00 π.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Ημέτεροι εισαγωγής στη Μεταλλουργική."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες