ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:27 Ιανουαρίου 2012
Αναρτήθηκε από nikos

Συνέντευξη Θανάση Οικονόμου στο Βήμα fm και στους Γιώργο Παπαχρήστο και Άρη Ραβανό.

Ο  βουλευτής Ιωαννίνων, Θανάσης Οικονόμου, μίλησε σήμερα στην εκπομπή «Τα debate της πολιτικής» και στους Γιώργο Παπαχρήστο και Άρη Ραβανό. Ο κ. Οικονόμου τοποθετήθηκε για μία σειρά κρίσιμων θεμάτων. Ειδικότερα:

Για τις δημοσκοπήσεις
Έχουμε ανησυχητικά ευρήματα στις τελευταίες δημοσκοπήσεις όχι μόνο για το ΠαΣοΚ αλλά και...
για τη στάση των πολιτών απέναντι στα κόμματα στα οποία γυρίζουν την πλάτη. Είναι πολύ χαμηλά τα ποσοστά όλων των κομμάτων και του ΠαΣοΚ φυσικά και της Νέας Δημοκρατίας αλλά και των άλλων κομμάτων. Έχουμε ποσοστά της «Χρυσής Αυγής» στην Αθήνα που ανεβαίνουν κι είναι άκρως ανησυχητικά. Έχουμε κόσμο ο οποίος στρέφεται προς τα κόμματα της Αριστεράς, αλλά χωρίς η Αριστερά να έχει ένα πρόταγμα πολιτικής διαχείρισης. Περισσότερο κάνει καταγραφή δυνάμεων, εκτονώνει μια οργή που όσο δεν συνοδεύεται από ρεαλιστική και υπεύθυνη βάση επίσης ανησυχητικό.
 
Για τη νέα δανειακή σύμβαση
Είμαι υπέρ της δανειακής σύμβασης γιατί η δανειακή σύμβαση, η ανταλλαγή ομολόγων και η επανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, δεν είναι το παν, αλλά είναι μια αρχή για την επανεκκίνηση της ελληνικής οικονομίας.

Για την ψήφιση νέων μέτρων
Είναι καιρός να καταλάβουμε ότι ο λαϊκισμός είναι ένα δημόσιο ψέμα προς ιδιωτικό όφελος. Όσοι το κάνουν, άθελα τους θέλω να πιστεύω, δουλεύουν για τους νέους μαυραγορίτες. Αυτοί οι νέοι μαυραγορίτες της εποχής μας καραδοκούν για να ξεφύγουν τα πράγματα και να αγοράσουν στην πλατεία Συντάγματος με ελάχιστα χρήματα.


Για το ΠΑΣΟΚ
Όλοι οι επίδοξοι αρχηγοί του ΠαΣοΚ δεν έθεσαν τα αιτήματα με αποφασιστικότητα και την ώρα που πρέπει .Τα θέτουν κατόπιν εορτής. Έπαιξαν «άμυνα Ρεχάγκελ». Ενώ στην ουσία τι λένε οι αποφάσεις του Εθνικού Συμβουλίου; Συντεταγμένα να δεσμευτούμε όλοι ότι δεν θα κάνουμε ούτε υπόγειες διαδικασίες, παιχνίδια πάνω και κάτω από το τραπέζι κι ότι θα ακολουθήσουμε αυτή τη διαδικασία που ψηφίστηκε. Αν είχαν άλλη άποψη γιατί δεν την έθεταν στην ώρα τους; Γιατί πρέπει να μπούμε σ’ αυτή την περιπέτεια και να διχαστούμε;

Για Γ. Παπανδρέου
Ευθέως σας λέω ότι οι πολιτικές του κ Παπανδρέου έχουν ολοκληρωθεί. Ο ίδιος έχει παραιτηθεί από την πρωθυπουργία, βάζοντας με θάρρος και πατριωτισμό το «όλο» μπροστά από το «μερικό», έχει δηλώσει τη μη συμμετοχή του σε μια διαδικασία επανεκλογής, άρα είναι εκ του περισσού να το συζητάμε. Είναι μια πολιτική η οποία έχει κριθεί, κυρίως στη συνείδηση του χρόνου. Και κυρίως στη συνείδηση του δημοκρατικού κόσμου. Πρέπει να γίνει αλλαγή ηγεσίας αλλά με τρόπο συντεταγμένο. Είναι ο μόνος τρόπος προκειμένου να έχουμε τη δυνατότητα να οριοθετήσουμε ξανά το ΠαΣοΚ.

Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από nikos στις 1/27/2012 08:27:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Συνέντευξη Θανάση Οικονόμου στο Βήμα fm και στους Γιώργο Παπαχρήστο και Άρη Ραβανό."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες