ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:25 Ιανουαρίου 2012
Αναρτήθηκε από taniaioannina

Standard and Poor's: "Η Ελλάδα θα μπει σε καθεστώς επιλεκτικής χρεοκοπίας".

Το "κούρεμα" περιμένει η Standard and Poor's για να υποβαθμίσει την Ελλάδα. Δήλωση βόμβα από τον επικεφαλής κρατικών αξιολογήσεων.

Μετά την επίθεση της περασμένης εβδομάδας στην Ευρωζώνη, με την υποβάθμιση της Γαλλίας και άλλων χωρών, η Standard and Poor's επιστρέφει στο αγαπημένο θέμα των οίκων αξιολόγησης. Την Ελλάδα. Όπως δήλωσε στο Bloomberg, ο επικεφαλής...


κρατικών αξιολογήσεων του οίκου, Τζον Τσάμπερς, η S & P, ετοιμάζεται να υποβαθμίσει την Ελλάδα σε καθεστώς επιλεκτικής χρεοκοπίας της Ελλάδας.

Αυτό θα γίνει αμέσως μόλις η Ελλάδα ολοκληρώσει τη διαδικασία αναδιάρθρωσης του χρέους της.
Η Standard and Poor's υποβάθμισε τον περασμένο Ιούλιο την ελληνική πιστοληπτική ικανότητα στη βαθμίδα CC, δηλαδή 10 βαθμίδες πιο κάτω από την χαμηλότερη βαθμίδα, στην οποία ο οίκος θεωρεί ότι μπορούν να γίνονται ασφαλείς επενδύσεις. Επίσης, ο οίκος διατηρεί τις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας αρνητικές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, όπως αποφασίστηκε στο Eurogroup της Δευτέρας, η Ελλάδα έχει προθεσμία μέχρι τις 13 Φεβρουαρίου, για να υποβάλει την τελική προσφορά της σχετικά με την ανταλλαγή ομολόγων.

Ο κ. Τσάμπερς εκτιμά ότι η υποβάθμιση της Ελλάδας σε καθεστώς επιλεκτικής χρεοκοπίας δεν είναι απαραίτητο ότι θα επηρεάσει την αξιοπιστία της Ευρωπαϊκής Ένωσης και δεν υπάρχει κίνδυνος ντόμινο.

"Δεν είναι δεδομένο ότι μια χρεοκοπία της Ελλάδας θα προκαλέσει κίνδυνο ντόμινο στην ευρωζώνη", δήλωσε ο Τσάμπερς.

news247.gr
epirus.ellas.tania@gmail.gr
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από taniaioannina στις 1/25/2012 09:00:00 π.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Standard and Poor's: "Η Ελλάδα θα μπει σε καθεστώς επιλεκτικής χρεοκοπίας"."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες