ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:30 Ιανουαρίου 2012
Αναρτήθηκε από nikos

Αντιδρά η Κοινότητα του Πύργου Κόνιτσας για την κεραία της Vodafon.

Κύριε Πρόεδρε,
Επειδή στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο πιθανόν να συζητηθεί το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου μίσθωσης χώρου της Τοπικής μας Κοινότητος στην VODAFON AE, για την συνέχιση λειτουργίας σταθμού κινητής τηλεφωνίας θα ήθελα να σας ενημερώσω εσάς αλλά και όλο το Δημοτικό Συμβούλιο δια της παρούσης πριν την συνεδρίαση για τα παρακάτω:

1. Η vodafon το...
2000 ενοικίασε χώρο 500 τ.μ ,για εγκατάσταση κεραίας κινητής τηλεφωνίας, τον Φεβρουάριο ζητεί εκ νέου συμφωνία νέας μίσθωσης.
2. Το μισή περίπου της έκταση το υπενοικίασε στην cosmote ΑΕ, και εγκαταστάθηκε έτσι και δεύτερη κεραία. Το θέμα μελέτησε η νομικός του Δήμου όταν σε ανύποπτο χρόνο έστειλα σχετικό φάκελο στο δήμο.
3. Τμήμα της έκτασης καλύφθηκε από φωτοβολταϊκά συστήματα.
4. Χρησιμοποιούν κατά συνέπεια για το σύνολο των παραπάνω δραστηριοτήτων τους σχεδόν αποκλειστικά το τμήμα του δασικού –αγροτικού δρόμου από τον πύργο έως το βουνό πύργος που βρίσκεται η εγκατάσταση.
5. Αυτός ο δρόμος βρίσκεται πάνω από την 39η επαρχιακή οδό.
6. Αυτός ο δρόμος οδηγεί στο παρθένο δάσος και στα όρια Πύργου Πυρσόγιαννης.
7. Αυτός εν τέλει είναι ο δρόμος που οδηγεί για κάθε χρήση στο βουνό του χωριού μας.
• Από το προηγούμενο συμβόλαιο δεν έχει το χωριό καμία απολύτως ανταποδοτικότητα, ούτε επί του μισθίου αλλά και ούτε εκ του οποιουδήποτε άλλου όρου.
• Δεν προβλέφτηκε ως όρος καμιά απολύτως αντιπαροχή για την κοινότητα που φιλοξενεί την εγκατάσταση αυτή στα όρια της.
• Δεν ανταποκρίθηκαν ουδέποτε θετικά στις οποιεσδήποτε, και επανειλημμένες αρκετές οχλήσεις μου προς την vodafon δείχνοντας μια ανεκδιήγητη περιφρόνηση στην τοπική κοινότητα και κοινωνία.
• Οι όποιες παρεμβάσεις στον δρόμο έχουν χαρακτήρα πρόσκαιρο ήτοι στα χρονικά όρια των εργασιών που θέλουν να εκτελέσουν, αδιαφορώντας ακόμη και για την προβληματική που δημιουργούν στην 39η οδό .

Για όλα τα παραπάνω σε πολύ γενικές γραμμές, θεωρούμε ότι η Τοπική μας Κοινότητα αν υπογραφεί εκ νέου μια ιδία σύμβαση δεν έχει κανένα λόγω να συμφωνήσει, στην σύναψή της, χωρίς αυτό να εμποδίζει σε τίποτε το σώμα να προχωρήσει στην νέα σύμβαση, και αυτό είναι υπόψη μας.
Η Τ.Κ Πύργου πέρα από την ανταποδοτικότητα εκ του μισθώματος ζητεί σε πρώτη φάση να ζητηθούν ορισμένα θέματα με την VODAFON πριν υπογραφεί η οποιαδήποτε νέα σύμβαση.
Θέματα τα οποία έχουν να κάνουν με κάποια απαραίτητα τεχνικά έργα στον παραπάνω δρόμο, και ότι έχει να κάνει με την προστασία του.
Θέματα τα οποία έχουν να κάνουν με την δασοπροστασία η την πυροπροστασία η την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος.

Σε κάθε άλλη περίπτωση που ακολουθηθούν συνοπτικές διαδικασίες υπογραφής βλέποντας ο Δήμος το ενοίκιο ως μόνη ωφέλεια θα προχωρήσετε σε αυτή χωρίς την συγκατάθεση της τοπικής κοινότητας Πύργου ,και της τοπικής του κοινωνίας.

Θεωρούμε ότι είναι ευκαιρία να διεκδικήσουμε ακόμη και με συνέπεια την μη υπογραφή κατ αρχάς, η την καθυστέρησή της, διότι η vodafon έχει επίγνωση ότι στον Πύργο έχει εγκατεστημένη ίσως την μεγαλύτερη κεραία της βορειοδυτικής Ελλάδος, και όχι μόνο αυτή αλλά και η cosmote.
Είναι ένα θέμα που η Τοπική Κοινότητα Πύργου θα ζητήσει την συγκατάθεση για την οποιαδήποτε έκβαση από το σώμα.

Χρήστος Παπαδημητρίου
Εκπρόσωπος Τοπικής Κοινότητος
Πύργου

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ
ΔΗΜΟΣ ΚΟΝΙΤΣΑΣ
ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ
Π Υ Ρ Γ Ο Υ

Πληροφορίες : X Παπαδημητρίου
Εδρα:Πύργος-Κόνιτσας.
Τηλέφωνο : 26510-25888,01090
Κινητό: 6932031888
Φάξ : 26510- 24041
e-mail cpapadim@in.gr
Πύργος 27/01/12

ΠΡΟΣ:
Τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου
Του Δήμου Κόνιτσας.

Κοινοποίηση:
1.Κο Δήμαρχο Κόνιτσας.
2.Επικεφαλείς παρατάξεων.
3.Δημοτικούς Συμβούλους.

ΘΕΜΑ: Σταθμός κινητής τηλεφωνίας στη θέση «Πύργος» της τοπικής κοινότητος Πύργου.
ΣΧΕΤ: OD/L3209/GA-30/11/11-εταιρείας VODAFON AE.

Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από nikos στις 1/30/2012 09:26:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Αντιδρά η Κοινότητα του Πύργου Κόνιτσας για την κεραία της Vodafon."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες