ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:8 Φεβρουαρίου 2012
Αναρτήθηκε από voulaioannina

Επερχόμενες επιθέσεις εντός 48 ωρών από την ομάδα «Aegean Cyber Crime Unit»!

Με μήνυμα της η νεοεμφανιζόμενη ομάδα «AEGEAN Cyber Crime Unit» ενημέρωσε την συντακτική ομάδα του SecNews για επερχόμενες «αντιδραστικές κινήσεις» εντός των ερχόμενων 48 ωρών.

 Αναμεταδίδουμε αυτούσιο το μήνυμα των Aegean CCU για ενημέρωση των αναγνωστών μας:...

«Η μονάδα «AEGEAN Cyber Crime Unit» σας ενημερώνει πως εντός του επομένου 48ώρου θα πραγματοποιήσει μια σειρά αντιδραστικών κινήσεων (πατριωτικού χαρακτήρα) <…>
σε επιλεγμένα υπολογιστικά συστήματα του εξωτερικού. Συγκεκριμένα, έχουν προσεχτικά επιλεχθεί χώρες οι οποίες μή λαμβάνοντας υπόψιν την παρούσα κατάσταση της χώρας μας επιλέγουν να κινούνται πολιτικά και πολιτιστικά κατά του Ελληνικού κράτους με τρόπο άκρως προκλητικό.

Κάναμε προσπάθεια να ενημερώσουμε και να «ενώσουμε» στην συγκεκριμένη προσπάθεια μας, την Ελληνική «Hacking» κοινότητα δίχως επιτυχία δυστυχώς. Υποθέτουμε πως είναι απασχολημένοι στον εσωτερική «ενδοκρατικό» τους αγώνα ανούσιων και ανώριμων defacement που μόνο υπέρ τους δεν είναι..

Συγκεκριμένα η συντακτική σας ομάδα όπως και τα Ελληνικά ΜΜΕ θα ενημερωθείτε για μια συγκεκριμένη κίνηση μας από όσες θα πραγματοποιηθούν.

AEGEAN CCU
(Καμία απο τις προβλεπόμενες και προγραμματισμένες κινήσεις μας δεν θα είναι κακόβουλου χαρακτήρα όσον αφορά τα δεδομένα όπως και τα πληροφοριακά συστήματα. Δεν θα υπάρξει καμία διαρροή ή διαγραφή δεδομένων του κάθε συστήματος. Αποτελούμε μονάδα / ομάδα επαγγελματιών)»

Το SecNews μεταδίδει αυτούσια την παραπάνω πληροφορία με κάθε επιφύλαξη. Η ομάδα «AEGEAN CCU» είναι νεοεμφανιζόμενη και δεν έχουν παρατηρηθεί χτυπήματά της στο παρελθόν.
Tο SecNews ευχαριστεί θερμά τους ανώνυμους αποστολείς του μηνύματος για την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

secnews.gr
epirus.ellas.voula@gmail.com
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από voulaioannina στις 2/08/2012 12:58:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

2 σχόλια for "Επερχόμενες επιθέσεις εντός 48 ωρών από την ομάδα «Aegean Cyber Crime Unit»!"

 1. Μήπως είναι τίποτε χαφιέδες της ΕΥΠ που θέλουν να "μαντρώσουν" τους Έλληνες χάκερ;

  Πρωτοεμφανιζόμενη ομάδα..
  Cyber Crime Unit
  ούτε στη CIA να δούλευαν!
  ή μήπως..


  Κάποιοι θέλουν να φιμώσουν το διαδίκτυο
  και πιθανώς ψάχνουν για αφορμές.

 2. Ανώνυμος

  Πιάστο αυγό και κούρευτο.........
  όλοι γίναν χακεράδες.....

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες