ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:7 Φεβρουαρίου 2012
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Απόψεις: "7 "πιπεράτες" ερωτήσεις στους 7 "Κυβερνήτες" της Ελλάδος."

Του Καθηγητή Γιώργου Πιπερόπουλου.
Εάν προσθέσουμε στα 4 πρόσωπα που μας κυβερνούν, δηλαδή τους 3 Αρχηγούς Κομμάτων κκ Παπανδρέου, Σαμαρά, Καρατζαφέρη και τον Πρωθυπουργό κ Παπαδήμο τους 3 εκπροσώπους των δανειστών μας του ΔΝΤ, της ΕΕ και της ΕΚΤ (την Τρόικα που τους εκπροσωπεί ενταύθα) καταλήγουμε στον συμβολικά σημαντικό (για κάποιους ίσως και «μαγικό») αριθμό επτά!

Αφήνω στον ιστορικό του μέλλοντος να...
κρίνει εάν και οι 7 ήταν…υπέροχοι ή κάτι άλλο…
Επί του παρόντος αυτό που νιώθουμε ως Έλληνες είναι ότι μας βγάζουν δόντια και μας χειρουργούν ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΙΣΘΗΤΙΚΟ!...

4 «πιπεράτες» ερωτήσεις στους 4 «Κυβερνήτες» της πατρίδας μας που αφορούν τα τελευταία 37 χρόνια μετά την πτώση της Χούντας:

1/ Από το καλοκαίρι του 1974 όταν οι μακαρίτες Καραμανλής και Παπανδρέου ανέλαβαν την Πολιτική εξουσία διακυβέρνησης της χώρας μέχρι σήμερα πόσα δισεκατομμύρια (σε ευρώ) δημιούργησαν οι Έλληνες ως παραγωγοί αγαθών και υπηρεσιών;

2/ Οι αρχικές αγροτικές επιδοτήσεις, τα Μεσογειακά Ολοκληρωμένα Προγράμματα και άλλες παρεμφερείς επιδοτήσεις, και μαζί τα 4 πακέτα Στήριξης (Ντελόρ) σε τι ποσό ευρώ ανέρχονται;

3/ Σε τι ποσά ανήλθαν οι εισροές συναλλάγματος από Έλληνες του εξωτερικού, από την Ναυτιλία και τον Τουρισμό;

4/ Πόσα ευρώ «δανειστήκαμε» ως χώρα στο ίδιο διάστημα από 1974 έως σήμερα από τις περιώνυμες…ΑΓΟΡΕΣ;

Στις 4 το απόγευμα που θα συνεδριάσουν οι 4 «Κυβερνήτες» μας ας δούνε τις 4 απλές ερωτήσεις και ας μας απαντήσουν για να καταλάβουμε οι «μπουμπούνες-ιθαγενείς» πώς γίνεται να έχουν περάσει από τα χέρια των πολιτικών μας «ΑΜΕΤΡΗΤΑ» (τα χαρακτηρίζω έτσι επειδή κανείς ΠΟΤΕ δεν μας είπε πόσα ήταν) τρισεκατομμύρια ευρώ και να ΧΡΩΣΤΑΜΕ ακόμη 500 δισεκατομμύρια ευρώ;

Θα θέσω στους 3 της Τρόικα 3 ερωτήσεις για να μην παραπονεθούν:
1/ Πόσα δις ευρώ σας πλήρωσαν οι Έλληνες ως ΤΟΚΟΥΣ στα δανεικά;
2/ Σε ποιες τσέπες πήγαν τα τρισεκατομμύρια που ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ από το Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών;
3/ ποιοι τσέπωσαν τα τρισεκατομμύρια που σπαταλήθηκαν στα Ολυμπιακά Έργα και σε αγορές ΟΠΛΙΚΩΝ συστημάτων;
 Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 2/07/2012 09:00:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Απόψεις: "7 "πιπεράτες" ερωτήσεις στους 7 "Κυβερνήτες" της Ελλάδος.""

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες