ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:3 Φεβρουαρίου 2012
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

70 εκ. ευρώ επιπλέον για το ΕΣΠΑ εξασφάλισε η Περιφέρεια Ηπείρου.

Επιπλέον κονδύλια ύψους 70 εκατομμυρίων ευρώ εξασφάλισε από το ΕΣΠΑ για το Π.Ε.Π. Ηπείρου η Περιφερειακή Αρχή, ύστερα από μεθοδική και οργανωμένη προσπάθεια που κατέβαλλε τους τελευταίους μήνες.

Τα κονδύλια αυτά θα διατεθούν σε έργα και δράσεις που προγραμματίζει η Περιφέρεια σε συνεργασία με τους φορείς της Ηπείρου. Η σχετική απόφαση υπερδέσμευσης...
εκδόθηκε από το Υπουργείο Ανάπτυξης, ύστερα από αλλεπάλληλα αιτήματα της Περιφέρειας και την κατάθεση ολοκληρωμένης πρότασης.

Η Διοίκηση της Περιφέρειας, για τη διεκδίκηση της υπερδέσμευσης, προέταξε την ταχύτατη προεργασία που είχε κάνει με όλους τους δυνητικούς δικαιούχους, εφαρμόζοντας μάλιστα μεθοδολογία, που στη συνέχεια πρότεινε το Υπουργείο προς τις άλλες Περιφέρειες (ήτοι επιλογή κρίσιμων πληροφοριών κατάταξης έργων, δικαιούχοι – καταγραφή προτάσεων, κατάταξη προτάσεων & καταγραφή έργων «ορόσημων»).

Το πρώτο αίτημα, για υπερδέσμευση 76,5 εκατομμυρίων ευρώ, προς το Υπουργείο Περιφερειακής Ανάπτυξης, υποβλήθηκε στις 10 Αυγούστου 2011 με έγγραφο της Αντιπεριφερειάρχη, αρμόδιας για θέματα Αναπτυξιακού Προγραμματισμού, Περιβάλλοντος & Υποδομών κ. Τατιάνας Καλογιάννη, η οποία καταληκτικά υπογράμμιζε: «Λόγω του γεγονότος ότι η Περιφερειακή Αρχή της Ηπείρου ανταποκρίθηκε άμεσα και ευνοϊκά στις οδηγίες σας, σας παρακαλούμε όπως κι εσείς με τη σειρά σας, αντιμετωπίσετε άμεσα και ευνοϊκά το αίτημά μας, με μοναδική και κοινή στόχευση να μη χαθεί χρόνος και κονδύλια».

Την ικανοποίησή του για την θετική αυτή εξέλιξη εξέφρασε ο Περιφερειάρχης κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης, που εξήρε τη συμβολή της Αντιπεριφερειάρχη, τις άοκνες προσπάθειες της Ενδιάμεσης Διαχειριστικής Αρχής, των λοιπών υπηρεσιακών παραγόντων, αλλά και τη συνδρομή των φορέων που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση της Περιφέρειας για την κατάθεση προτάσεων. «Η συνεργασία, η μεθοδικότητα και η διεκδικητική μας τακτική έφερε καρπούς. Στο ίδιο πλαίσιο θα κινηθούμε και στη συνέχεια προκειμένου να αξιοποιήσουμε κατά το καλύτερο δυνατό για την ισόρροπη ανάπτυξη και τη διάχυσή τους στις τέσσερις Π.Ε. τα κονδύλια της υπερδέσμευσης», υπογράμμισε ο Περιφερειάρχης.

Να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη υπερδέσμευση είναι ανεξάρτητη των πόρων που διεκδικούνται από την Περιφέρεια Ηπείρου στην επικείμενη αναθεώρηση του ΕΣΠΑ. Τέλος η Ήπειρος είναι μια από τις τρεις περιφέρειες, που μέχρι τώρα, προβλέπεται να περιληφθούν και στα νέα κοινοτικά προγράμματα της περιόδου 2014-2020.

Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 2/03/2012 07:39:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "70 εκ. ευρώ επιπλέον για το ΕΣΠΑ εξασφάλισε η Περιφέρεια Ηπείρου."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες