ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:5 Φεβρουαρίου 2012
Αναρτήθηκε από taniaioannina

Για τους απολυμένους της ALDI στην Ήπειρο.Πρόγραμμα υποστήριξης ανέργων.

Του Γιώργου Πατέλη.
Ξεκινά η υλοποίηση του προγράμματος για την υποστήριξη 642 ανέργων της εταιρείας ALDI Supermarkets, η οποία διέκοψε πρόσφατα τη λειτουργία της στην Ελλάδα, και προχώρησε σε ομαδικές απολύσεις.

Το πρόγραμμα έχει προϋπολογισμό 4.490.000 ευρώ, υλοποιείται μετά από αίτημα του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης και χρηματοδοτείται από το...


Ευρωπαϊκό Ταμείο προσαρμογής στην Παγκοσμιοποίηση (ΕΤΠ), που συστήθηκε κατ' εφαρμογή του Κανονισμού 1927/2006 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της Ε.Ε.

Μέσω του Ταμείου παρέχεται στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή η δυνατότητα χρηματοδότησης των κρατών μελών, για τη λήψη μέτρων στήριξης των εργαζομένων, οι οποίοι απολύονται, λόγω μεγάλων διαρθρωτικών αλλαγών που επιφέρει η παγκοσμιοποίηση.

Το Ταμείο λειτουργεί από το 2007, όμως η πρώτη αίτηση από τη χώρα μας υποβλήθηκε το Μάιο του 2011.

Μετά από ανοιχτή Πρόσκληση που εξέδωσε η Γενική Γραμματεία Διαχείρισης Κοινοτικών και 'Άλλων Πόρων του υπουργείου Εργασίας επελέγη, κατόπιν αξιολόγησης, το Ινστιτούτο Εργασίας ΓΣΕΕ (ΙΝΕ-ΓΣΕΕ) ως Δικαιούχος για την υλοποίηση ολοκληρωμένης δέσμης μέτρων, η οποία συγκεκριμενοποιείται σε επαγγελματική καθοδήγηση και υποστήριξη για την ανεύρεση εργασίας, επαγγελματική κατάρτιση και επανακατάρτιση και ενίσχυση της επιχειρηματικότητας μέσω της επιχορήγησης για τη δημιουργία νέων επιχειρήσεων.

Οι περιοχές στις οποίες θα υλοποιηθούν οι δράσεις είναι οι 9 περιφέρειες στις οποίες λειτουργούσε η επιχείρηση, δηλαδή η Ανατολική Μακεδονία-Θράκη, η Κεντρική Μακεδονία, η Δυτική Μακεδονία, η Θεσσαλία, η Ήπειρος, η Στερεά Ελλάδα, η Αττική, η Δυτική Ελλάδα και η Πελοπόννησος.
Ήδη, η Γενική Γραμματεία Διαχείρισης Κοινοτικών και 'Άλλων Πόρων έχει έρθει σε επαφή με τα Επιμελητήρια και Εργατικά κέντρα για την υπόδειξη ανάλογων περιπτώσεων ομαδικών απολύσεων, ούτως ώστε να ακολουθήσουν και άλλες ανάλογες αιτήσεις.

agon.gr
epirus.ellas.tania@gmail.com
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από taniaioannina στις 2/05/2012 12:00:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Για τους απολυμένους της ALDI στην Ήπειρο.Πρόγραμμα υποστήριξης ανέργων."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες