ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:8 Φεβρουαρίου 2012
Αναρτήθηκε από voulaioannina

Οι επιθέσεις των Anonymous έφεραν αποτελέσματα - Η Τσεχία "παγώνει" την ACTA .

Ο πρωθυπουργός της Τσεχίας Πετρ Νέτσας ανακοίνωσε  ότι η κυβέρνησή του αναστέλλει τη διαδικασία επικύρωσης της Εμπορικής Συμφωνίας Καταπολέμησης της Παραποίησης (ACTA) η οποία έχει προκαλέσει έντονες διαμαρτυρίες μεταξύ των χρηστών του Διαδικτύου, τόσο στην Τσεχία όσο και σε πολλές άλλες χώρες.

Η κυβέρνηση «δεν μπορεί, σε καμία περίπτωση, να...
αποδεχτεί μια κατάσταση στην οποία θα απειλούνται οι θεμελιώδεις ελευθερίες και η ελεύθερη πρόσβαση στην πληροφορία», είπε ο Νέτσας, σύμφωνα με το πρακτορείο CTK. «Η κυβέρνηση θα εξετάσει τι επιπτώσεις θα έχει η επικύρωση αυτής της συμφωνίας "στην πραγματική ζωή», πρόσθεσε.

Η Τσεχία είναι μεταξύ των 22 ευρωπαϊκών χωρών που υπέγραψαν τον Ιανουάριο την ACTA, στόχος της οποίας είναι να καταπολεμηθεί η πειρατεία στο Ίντερνετ και να προστατευθεί η πνευματική ιδιοκτησία.

Η Πολωνία έχει επίσης «παγώσει» τη διαδικασία επικύρωσης της ACTA, μετά τις έντονες αντιδράσεις που σημειώθηκαν.Προκειμένου να εφαρμοστεί η συμφωνία θα πρέπει να επικυρωθεί από τα κοινοβούλια των χωρών αυτών.Τις τελευταίες ημέρες οργανώθηκαν πολλές διαδηλώσεις στην Πράγα και σε άλλες μεγάλες πόλεις της Τσεχίας, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την «επίθεση στην ελευθερία και τη δημοκρατία».

«Η συμφωνία ACTA επιτίθεται σοβαρά στις πολιτικές ελευθερίες. Είμαστε πεπεισμένοι ότι το κοινοβούλιο δεν θα πρέπει να την επικυρώσει», είπε ο Μίκουλας Φέρεντσικ, ο αντιπρόεδρος του κόμματος των Πειρατών, το οποίο βασίστηκε στο αντίστοιχο σουηδικό κόμμα.

Πολλές κυβερνητικές ιστοσελίδες, αλλά και η ιστοσελίδα του δεξιού κόμματος ODS του πρωθυπουργού Νέτσας, έχουν δεχτεί επιθέσεις από το κίνημα των Anonymous. Μάλιστα οι χάκερς έκλεψαν δεδομένα περίπου 27.000 μελών του ODS, ενώ ένας λεπτομερής κατάλογος που περιλάμβανε τα τηλέφωνα και τις διευθύνσεις πολιτικών μοιράστηκε σε αρχισυντάκτες εφημερίδων.

defencenet.gr
epirus.ellas.voula@gmail.com
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από voulaioannina στις 2/08/2012 11:50:00 π.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Οι επιθέσεις των Anonymous έφεραν αποτελέσματα - Η Τσεχία "παγώνει" την ACTA ."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες