ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:7 Φεβρουαρίου 2012
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Τέσσερα διπλώματα ευρεσιτεχνίας για την Biohellenika.

Τη λήψη διπλάσιου αριθμού βλαστοκυττάρων μετά τον τοκετό, που επαρκεί για τη θεραπεία αιματολογικών ασθενειών ενήλικα, εξασφαλίζει δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που κατοχύρωσε ελληνική εταιρεία.

Τέσσερα νέα διπλώματα ευρεσιτεχνίας που αφορούν διαφορετικές καινοτόμες τεχνολογίες που υλοποιούνται...
αποκλειστικά στα εργαστήρια της κατοχύρωσε η ελληνική εταιρεία Biohellenika. Με τον τρόπο αυτό εξασφαλίζεται ο μέγιστος αριθμός βλαστοκυττάρων από το αίμα του πλακούντα και τον ομφάλιο λώρο, η βιωσιμότητα των βλαστοκυττάρων καθ' όλη τη διάρκεια της κρυοσυντήρησης και η προετοιμασία μοσχευμάτων για αυτόλογες κυτταρικές θεραπείες.

Το πρώτο δίπλωμα, υπ’ αριθμόν 1007483, “Σύστημα φύλαξης βιολογικών υλικών σε κρυοφιαλίδια με ενσωματωμένη σύνδεση τμημάτων προς απόψυξη” αφορά καινοτόμο βιοτεχνολογικό προϊόν που έχει σχεδιαστεί για να υποστηρίζει τη φύλαξη του κάθε δείγματος ως Μοναδικού, Πολύτιμου και Αναντικατάστατου βιολογικού υλικού και να εξασφαλίζει τη βιωσιμότητα του συνόλου των βλαστοκυττάρων μετά την απόψυξη.

Το δεύτερο δίπλωμα, υπ’ αριθμόν 1007478, “Μέθοδος συλλογής αίματος από τον πλακούντα το οποίο είναι εμπλουτισμένο σε αιμοποιητικά και μεσεγχυματικά βλαστοκύτταρα”, αφορά ειδική μέθοδος αποστράγγισης του πλακούντα με την οποία συνεχίζεται η συλλογή των βλαστοκυττάρων μετά την αρχική λήψη του ομφαλοπλακουντιακού αίματος συλλέγοντας ένα δεύτερο μόσχευμα κατά τον τοκετό. Έτσι εξασφαλίζεται διπλάσιος αριθμός βλαστοκυττάρων που επαρκεί για τη θεραπεία αιματολογικών ασθενειών ενήλικα μεγάλου σωματικού βάρους.

Το τρίτο δίπλωμα, υπ’ αριθμόν 1007490, “Μέθοδος απομόνωσης μεσεγχυματικών βλαστικών κυττάρων από ολόκληρο το μήκος του ομφαλίου λώρου”, πρόκειται για πρωτοποριακή μέθοδο επεξεργασίας του ομφαλίου λώρου έως 50cm. Έτσι απομονώνεται ο μέγιστος αριθμός των μεσεγχυματικών κυττάρων ώστε μελλοντικά να μη χρειαστεί κυτταρικός πολλαπλασιασμός ο οποίος στην περίπτωση αυτή μειώνει τη βιολογική αξία των κυττάρων.

Το τέταρτο δίπλωμα, υπ’ αριθμόν 1007477, “Σκεύασμα από κύτταρα από λιπώδη ιστό, κύτταρα από περιφερικό αίμα, αιμοπετάλια και κόλλα ινώδους”, αφορά την προετοιμασία αυτόλογου μοσχεύματος για μεταμόσχευση.

Έως σήμερα η Biohellenika έχει υποστηρίξει περίπου 300 αυτόλογες κυτταρικές θεραπείες στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Η Biohellenika που έχει αξιολογηθεί ως το καλύτερο Εργαστήριο Επεξεργασίας Βλαστοκυττάρων στην Ευρώπη, στεγάζεται σε υπερσύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, είναι διεθνώς διαπιστευμένη από την ΑΑΒΒ και στελεχώνεται από επαγγελματίες ιατρούς ειδικά εκπαιδευμένους για την προετοιμασία μοσχευμάτων για μεταμοσχεύσεις.

Η Biohellenika είναι η μοναδική Ελληνική εταιρεία οικογενειακής φύλαξης που δείγματά της έχουν χρησιμοποιηθεί για αυτόλογες θεραπείες. Σχετικά με τη Biohellenika Η Biohellenika, αποκλειστικός εταίρος του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών στον τομέα της φύλαξης βλαστικών κυττάρων, ιδρύθηκε με βάση πρότυπες προδιαγραφές και λειτουργεί εδώ και έξι χρόνια με την αυστηρή εποπτεία διακεκριμένων επιστημόνων.

Είναι η πρώτη και η μόνη Ελληνική εταιρεία που χορήγησε με επιτυχία κρυοσυντηρημένα δείγματα της σε Αιματολογική κλινική των ΗΠΑ, ενώ συνεργάζεται με πανεπιστημιακές κλινικές και νοσοκομεία της Ελλάδας και του εξωτερικού σε κλινικές μελέτες για θεραπείες αναγεννητικής ιατρικής.

Biohellenika
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 2/07/2012 08:24:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες .

0 σχόλια for "Τέσσερα διπλώματα ευρεσιτεχνίας για την Biohellenika."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες