ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:1 Φεβρουαρίου 2012
Αναρτήθηκε από voulaioannina

Αναβλήθηκε εκ νέου η συζήτηση στη Βουλή της Ερώτησης του Σταύρου Καλογιάννη για τις συμβάσεις παραχώρησης των μεγάλων αυτοκινητοδρόμων .

Αναβλήθηκε εκ νέου η συζήτηση της Επίκαιρης Ερώτησης του Σταύρου Καλογιάννη προς τον Υπουργό Οικονομικών, για τις συμβάσεις παραχώρησης των μεγάλων αυτοκινητοδρόμων της χώρας.

Υπενθυμίζεται ότι είχε προγραμματιστεί για Τρίτη η συζήτηση στη Βουλή της Επίκαιρης Ερώτησης, με θέμα την...
πρόσληψη νέων συμβούλων, τεχνικών και νομικών, για τις συμβάσεις παραχώρησης.Οι νέοι αυτοί σύμβουλοι υποτίθεται ότι θα βοηθούσαν το Υπουργείο Οικονομικών στην «αναθεώρηση» των συμβάσεων παραχώρησης, ώστε τα έργα των αυτοκινητοδρόμων να επανεκκινήσουν.

Η Ερώτηση είχε κατατεθεί τον περασμένο Νοέμβριο (υπ. αρ. πρωτ. 1683/248/2011), δεν απαντήθηκε από τον Υπουργό και ο Στ. Καλογιάννης τη μετέτρεψε σε Επίκαιρη. Προγραμματίστηκε να συζητηθεί στις 17/01, αλλά ο κ. Βενιζέλος ζήτησε να αναβληθεί.Σήμερα, η συζήτηση επί του θέματος αναβλήθηκε και πάλι λόγω «κωλύματος» του Υπουργού, όπως ενημερώθηκε από τη Βουλή ο Σταύρος Καλογιάννης, ο οποίος σε δήλωσή του ανέφερε:

«Είναι προφανές ότι ο Υπουργός Οικονομικών αδυνατεί να απαντήσει στην Ερώτησή μου, καθώς το Υπουργείο δεν έχει ακόμα προσλάβει τους νέους συμβούλους, οι οποίοι είναι άγνωστο ποιες ακριβώς υπηρεσίες θα παρέχουν, δεδομένου ότι με το ίδιο ακριβώς αντικείμενο ασχολείται και το Υπουργείο Υποδομών με τους δικούς του συμβούλους!Η κατάσταση στους αυτοκινητόδρομους των συμβάσεων παραχώρησης είναι τραγική την τελευταία διετία και δυστυχώς, με την πολιτική που ακολουθούν τα συναρμόδια Υπουργεία, δεν υπάρχει καμία περίπτωση να επανεκκινήσουν τα έργα.
Θα θέσω όλα αυτά τα θέματα αύριο στην προγραμματισμένη συνάντηση του Τομέα Δημοσίων Έργων της Νέας Δημοκρατίας με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υποδομών».

epirusgate.blogspot.com
epirus.ellas.voula@gmail.com
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από voulaioannina στις 2/01/2012 08:50:00 π.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Αναβλήθηκε εκ νέου η συζήτηση στη Βουλή της Ερώτησης του Σταύρου Καλογιάννη για τις συμβάσεις παραχώρησης των μεγάλων αυτοκινητοδρόμων ."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες