ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:2 Φεβρουαρίου 2012
Αναρτήθηκε από voulaioannina

Μικρός μαθητής της Δ΄ δημοτικού έχει μεγάλο φόρουμ στο διαδίκτυο!

Τον Ηγουμενιτσιώτη πιτσιρικά προσκάλεσε στην Αθήνα η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος!

Μαθητής της Δ΄ τάξης του Β΄ Δημοτικού Σχολείου Ηγουμενίτσας λειτουργεί μεγάλο φόρουμ στο διαδίκτυο. Παρά τη μικρή του ηλικία, οι ιντερνικές του επιδόσεις είναι...
εξαιρετικές. Παρ΄ όλο που στο σχολείο του δεν υπάρχει καθηγητής πληροφορικής. Γι' αυτό τον προσκάλεσε, εντυπωσιασμένος, στην Αθήνα ο προϊστάμενος της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Μάνος Σφακιανάκης. Πρόσφατα βρέθηκε στην Ηγουμενίτσα, όπου οργανώθηκε ημερίδα για την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο.

Όταν ο μικρός τον πλησίασε και του είπε για το φόρουμ, ο κ. Σφακιανάκης έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον και αμέσως θέλησε να μάθει την ηλεκτρονική διεύθυνση του μικρού φορουμίστα. Ταυτόχρονα τον κάλεσε στην Αθήνα και σε ειδική εκδήλωση που θα γίνει στο ξενοδοχείο Κάραβελ στις 8 Φεβρουαρίου 2012, με αφορμή την παγκόσμια ημέρα ασφαλούς πλοήγησης στον παγκόσμιο ιστό. Η δασκάλα του Μ.Λ. αναφέρει σχετικά:

"Η χαρά μας είναι τεράστια. Αρκεί κανείς να σκεφτεί πως στο σχολείο μας δεν υπάρχει καθηγητής πληροφορικής και όσα κάνουμε στον τομέα αυτό οφείλονται σε μεράκι και μόνο και στην απίστευτη έφεση που έχουν τα ίδια τα παιδιά και που ρουφούν σαν σφουγγάρια τις γνώσεις για τους υπολογιστές. Η τιμή είναι όχι μόνο για το παιδί που προσκλήθηκε αλλά για όλη την τάξη!". Και προσθέτει: "Τίποτε δε θα μπορούσαμε να κάνουμε στον τομέα της πληροφορικής αν δεν υπήρχε το ενδιαφέρον όλων των παιδιών και η συστηματική τους παρουσία στο φόρουμ που έχουμε δημιουργήσει. Ταυτόχρονα η πρόσκληση λειτουργεί και ως επιβράβευση και επομένως ενισχύει όλους τους μαθητές να καλλιεργούν τα ενδιαφέροντά τους!

Και καταλαβαίνετε ότι σε μια εποχή που δυστυχώς είναι της ήσσονος προσπάθειας αποτελεί αναγκαιότητα να αναλαμβάνονται τέτοιες πρωτοβουλίες όπως αυτή που ανέλαβε ο κ. Σφακιανάκης, αποδεικνύοντας έμπρακτα πως η ημερίδα στην Ηγουμενίτσα δεν έγινε τύποις και μόνο αλλά από γνήσιο ενδιαφέρον για τούτη τη μακρινή γωνίτσα της ελληνικής γης. Τον ευχαριστώ και εκ μέρους των μαθητών μου αλλά και προσωπικά. Γιατί κι εμείς οι δάσκαλοι έχουμε ανάγκη από ενίσχυση και υποστήριξη στο έργο μας και με την κίνησή του αυτή νιώθω να γέμισαν "οι μπαταρίες" της ψυχής μου από νέα δύναμη. Και μάλιστα στον τόσο κρίσιμο τομέα του bullying, είτε αυτό που απασχολεί τον κ. Σφακιανάκη, το cyber bullying, είτε στις άλλες μορφές που αντιμετωπίζουμε οι παιδαγωγοί".

katoci.com
epirus.ellas.voula@gmail.com
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από voulaioannina στις 2/02/2012 08:40:00 π.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Μικρός μαθητής της Δ΄ δημοτικού έχει μεγάλο φόρουμ στο διαδίκτυο!"

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες