ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:7 Φεβρουαρίου 2012
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Σεμινάριο: "Αντισεισμική προστασία Σχολικών Μονάδων."

H Δ/νση Δ/θμιας Εκπ/σης του Ιωαννίνων με το Τμήμα Σχολικών Δραστηριοτήτων σε συνεργασία με τον Οργανισμό Αντισεισμικού Σχεδιασμού και Προστασίας (Ο.Α.Σ.Π.), διοργανώνουν σεμινάριο με θέμα: «Αντισεισμική προστασία Σχολικών Μονάδων».

Το διήμερο σεμινάριο πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Ηπείρου και...
έχει ως σκοπό την ευαισθητοποίηση Δ/ντών/ντριών, αλλά και εκπαιδευτικών των σχολικών μονάδων της Δ/θμιας Εκπ/σης της Περιφερειακής Ενότητας Ιωαννίνων, για τη λήψη εφαρμόσιμων μέτρων Αντισεισμικού Σχεδιασμού στις σχολικές μονάδες.

Εισηγητές του σεμιναρίου θα είναι κλιμάκιο Ειδικών Επιστημόνων από τον Οργανισμό Αντισεισμικού Σχεδιασμού και Προστασίας (Ο.Α.Σ.Π.). Τα θέματα που θα αναπτυχθούν θα είναι σχετικά με το σεισμό ως φυσικό φαινόμενο, τη συμπεριφορά των κτιριακών κατασκευών σε σεισμική δράση, τα μέτρα προστασίας σε περίπτωση σεισμού, τον αντισεισμικό σχεδιασμό στις σχολικές μονάδες, τη διοργάνωση ασκήσεων ετοιμότητας, κ.α.

Οι εκπαιδευτικοί μετά το πέρας του Σεμιναρίου θα είναι εφοδιασμένοι και με κατάλληλο υλικό που έχει επεξεργαστεί ο Ο.Α.Σ.Π. για να μπορούν να ενημερώνουν τους μαθητές τους για το φαινόμενο του σεισμού και για τα μέτρα προστασίας που μπορούν να λάβουν τόσο στο σπίτι όσο και στο σχολείο. Επίσης οι ίδιοι θα μπορούν να χειριστούν θέματα αντισεισμικής άμυνας των σχολικών μονάδων τους και θα λειτουργήσουν ως πολλαπλασιαστές για τους συναδέλφους τους.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί με την υποστήριξη της Αυτοτελούς Δ/νσης Πολιτικής Προστασίας Περιφέρειας Ηπείρου κατά τις πρωινές ώρες την Τετάρτη 8/2/2012 στην αίθουσα του Δημοτικού Θεάτρου στον Πολιτιστικό Πολυχώρο “Παλιά Σφαγεία” & την Πέμπτη 9/2/2012 στην αίθουσα εκδηλώσεων του 1ου Γυμνασίου Ιωαννίνων.
Χορηγοί του σεμιναρίου είναι το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ιωαννίνων, το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ιωαννιτών και το 1ο Γυμνάσιο Ιωαννίνων.
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 2/07/2012 08:16:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Σεμινάριο: "Αντισεισμική προστασία Σχολικών Μονάδων.""

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες