ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:7 Φεβρουαρίου 2012
Αναρτήθηκε από voulaioannina

Ενταση στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη.

Ολοκληρώθηκαν οι μεγάλες συγκεντρώσεις που οργανώθηκαν σήμερα στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της 24ώρης απεργίας που κήρυξαν τα συνδικάτα.

Στο Σύνταγμα απειλήθηκαν επεισόδια, όταν περίπου 200 άτομα, τα οποία κρατούσαν ελληνικές σημαίες, επιχείρησαν λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι να...
εισέλθουν στον προαύλιο χώρο της Βουλής από την πλευρά του Μνημείου. Ειρηνικά πραγματοποιήθηκαν οι συγκεντρώσεις και οι πορείες στη συμπρωτεύουσα.


Η αστυνομία προχώρησε σε περιροσμνένη χρήση χημικών για να απομακρύνει τους διαδηλωτές, ενώ προσήγαγε και ένα άτομο.

Η απεργιακή συγκέντρωση των ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ ολοκληρώθηκε στο Σύνταγμα, ενώ ιδιαίτερα μαζικό χαρακτήρα είχε η πορεία μελών του ΠΑΜΕ που ξεκίνησε από την Ομόνοια. Οι πορείες πραγματοποιήθηκαν υπό βροχή.

Όταν η πορεία έφτασε στη Βουλή, τα προεδρία της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ παρέδωσαν το ψήφισμα της απεργιακής συγκέντρωσης, στο οποίο τα συνδικάτα τονίζουν την αντίθεσή τους «στα μέτρα που περιλαμβάνονται και στο νέο μνημόνιο τα οποία πέρα από τις δραματικές επιπτώσεις τους στους εργαζόμενους, αποτελούν ομολογία της αδιέξοδης οικονομικής πολιτικής και των δυσμενών αποτελεσμάτων στη σφαίρα της πραγματικής οικονομίας». Τα συνδικάτα ζητούν επίσης, «την ακύρωση και ανατροπή των πολιτικών που προωθούν κυβέρνηση και τρόικα».


Από την πλατεία Κλαυθμώνος ξεκίνησε η πορεία περίπου 2.000 ατόμων που πρόσκεινται σε αριστερές οργανώσεις.

Λόγω των κινητοποιήσεων απροσπέλαστο ήταν κέντρο της Αθήνας, καθώς έχουν έκλεισαν όλοι οι κεντρικοί δρόμοι. Επίσης, άνοιξαν οι σταθμοί του μετρό στο Σύνταγμα, το Πανεπιστήμιο και τον Ευαγγελισμό, που έμειναν κλειστοί έως τη λήξη των κινητοποιήσεων, προς αποφυγή επεισοδίων.

Η συμμετοχή στην πανελλαδική πανεργατική απεργία, σύμφωνα με τη ΓΣΕΕ, έφτασε στα διϋλιστήρια, στα ναυπηγεία, στις μεταφορές και στα πλοία, στο 100%, στις τράπεζες, στη ΔΕΗ, τον ΟΤΕ και την ΕΥΔΑΠ, το 80%, στα λιμάνια και στην οικοδομή το 70%, ενώ στο 60% κινήθηκε η συμμετοχή στους εργαζόμενους στο μέταλλο.


Ανοιχτοί είναι από τις 13:45 όλοι οι σταθμοί του μετρό, στο κέντρο της Αθήνας.Η αστυνομία πρότεινε στη διοίκηση της ΑΜΕΛ να δώσει στην κυκλοφορία τους σταθμούς, εκτιμώντας ότι δεν συντρέχουν λόγοι πρόκλησης επεισοδίων.

Έτσι, ο σταθμός του Συντάγματος άνοιξε λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι, ενώ οι σταθμοί Πανεπιστήμιο και Ευαγγελισμός δόθηκαν στην κυκλοφορία, λίγο μετά τις 13:30.

Πώς θα κινηθούν τα Μέσα Μεταφοράς
Τρένα: Ακινητοποιημένα λόγω 24ωρης απεργίας


Προαστιακός Σιδηρόδρομος: Ακινητοποιημένος λόγω 24ωρης απεργίας
Λεωφορεία: Θα κινηθούν από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ
Τρόλεϊ: Θα κινηθούν από τις 8 το πρωί έως τις 9 το βράδυ
Μετρό, ΗΣΑΠ, Τραμ: Θα κινηθούν από τις 10 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα

Οι συγκεντρώσεις στην Θεσσαλονίκη
Πορείες διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκαν στη Θεσσαλονίκη.

«Ένας στους δύο νέους και μια στις τρεις γυναίκες είναι άνεργοι, 12% των συμπολιτών μας ζουν με μηδενικό εισόδημα και 50% κάτω από τα όρια της φτώχιας" τόνισε στην ομιλία του στη συγκέντρωση του ΕΚΘ και της ΕΔΟΘ, ο πρόεδρος του ΕΚΘ Παναγιώτης Τσαραμπουλίδης


Μετά τη συγκέντρωση ακολούθησε πορεία που κατέληξε έξω από τη γ. γραμματεία Μακεδονίας – Θράκης.

Ξεχωριστή συγκέντρωση στο άγαλμα του Βενιζέλου πραγματοποίησε και το ΠΑΜΕ και στη συνέχεια ακολούθησε πορεία που κατέληξε νωρίτερα με διαφορά μισής ώρας στη γενική γραμματεία Μακεδονίας – Θράκης.

Προσυγκέντρωση στην Καμάρα πραγματοποίησαν τα πρωτοβάθμια σωματεία ιδιωτικού και δημοσίου τομέα και κινήσεις της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς, που κατευθύνθηκαν στη συγκέντρωση του ΕΚΘ και της ΕΔΟΘ και έκαναν μαζί τους πορεία.
ethnos.gr
epirus.ellas.voula@gmail.com
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από voulaioannina στις 2/07/2012 05:01:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Ενταση στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες