ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:7 Φεβρουαρίου 2012
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Σύσκεψη για σίτιση – στέγαση ευπαθών ομάδων στην Π.Ε. Θεσπρωτίας.

Στο συντονισμό των τοπικών φορέων για τη διερεύνηση και καταγραφή των προβλημάτων σίτισης και στέγασης, σε ευπαθή άτομα και οικογένειες της περιοχής της Ηπείρου προχωρά η Περιφέρεια δια της Διεύθυνσης Κοινωνικής Μέριμνας.

Στο πλαίσιο αυτό ξεκίνησε κύκλο συσκέψεων, με γνώμονα τη συνεργασία των αρχών και των...
φορέων κάθε περιφερειακής ενότητας για τη δημιουργία ενός δικτύου αλληλεγγύης. Η αρχή έγινε σήμερα από την Π.Ε. Θεσπρωτίας. Συγκεκριμένα στην Ηγουμενίτσα πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με τη συμμετοχή του Αντιπεριφερειάρχη για θέματα Υγείας κ. Οδυσσέα Πότση, του Αντιπεριφερειάρχη Θεσπρωτίας κ. Θωμά Πιτούλη, του Γενικού Δ/ντη Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Ηπείρου κ. Γ. Νικόπουλου, υπηρεσιακών παραγόντων και τοπικών φορέων.

Μεταξύ άλλων, συμμετείχαν εκπρόσωπος της Ιεράς Μητρόπολης Παραμυθιάς- Φιλιατών- Γηρομερίου και Πάργας, ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας κ. Γ. Κάτσινος, εκπρόσωποι της VIIης Μεραρχίας, του παραρτήματος Ηγουμενίτσας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και τοπικών συλλόγων, οι οποίοι εξέφρασαν την ικανοποίησή τους προς την Περιφερειακή Αρχή και ειδικά προς τον Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Αλέξανδρο Καχριμάνη για την πρωτοβουλία που ανέλαβαν. Μετά από εκτενή συζήτηση και εξέταση της υπάρχουσας κατάστασης, αποφασίστηκε ο συντονισμός των τοπικών φορέων στις δράσεις στήριξης των ευπαθών κοινωνικών ομάδων της περιφερειακής ενότητας Θεσπρωτίας.

Παράλληλα αναδείχθηκε το πλούσιο έργο τοπικών αρχών και φορέων στην αντιμετώπιση των προβλημάτων στέγασης και σίτισης της περιοχής. Μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης κ. Οδ. Πότσης υπογράμμισε πως στην περιφερειακή ενότητα Θεσπρωτίας δεν εντοπίζονται, προς το παρόν, οξυμμένα προβλήματα, όμως στόχος όλων είναι η πρόληψη δυσάρεστων καταστάσεων που ενδέχεται να προκύψουν εξαιτίας των δύσκολων οικονομικών συνθηκών.

Ανάλογες συσκέψεις θα πραγματοποιηθούν τις επόμενες ημέρες στις έδρες των άλλων Περιφερειακών Ενοτήτων.
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 2/07/2012 07:23:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Σύσκεψη για σίτιση – στέγαση ευπαθών ομάδων στην Π.Ε. Θεσπρωτίας."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες