ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:9 Φεβρουαρίου 2012
Αναρτήθηκε από voulaioannina

Οι κάτοικοι του Έβρου μας προειδοποιούν. Ισλαμοποιείται η Ελλάς.

Ο Μουαμάρ Καντάφι είχε δηλώσει:

 “Ο Αλλάχ θα δώσει στο Ισλάμ, μια μεγάλη νίκη για την κατάκτηση της Ευρώπης, χωρίς σπαθί και χωρίς όπλο” - Κανείς δεν βλέπει αυτό τον κίνδυνο, που απειλεί άμεσα την Ελλάδα.Ζώντας εδώ, στην εσχατιά της Ελληνικής πατρίδος, εδώ στο σύνορα του Έβρου, βιώνουμε καθημερινά το πρόβλημα της...
αθρόας εισδοχής στην χώρα μας, των Ασιατών μουσουλμάνων λαθρομεταναστών.

Το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης, δεν είναι μονοσήμαντο, αλλά αφορά ολόκληρη την Ευρώπη.
Η οποία φρόντισε βεβαίως να αποφύγει, με όσο το δυνατόν λιγότερες συνέπειες, το κύμα των παράνομων μεταναστών, μετατρέποντας την Ελλάδα σε χωματερή των λαθρομεταναστών της Ευρώπης. (Βλέπε συμφωνία “Δουβλίνο-2”).

Γι αυτό και εμείς τους μαζεύουμε στην χώρα μας και τους εμποδίζουμε αυστηρώς να διαφύγουν προς την Ευρώπη. (βλέπε λιμάνι Πατρών, Ηγουμενίτσας κ.λπ).

Για τα όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα, έχουμε έσω και μια υποτυπώδη πληροφόρηση.

Για τα όσα όμως συμβαίνουν στην Ευρώπη, η πληροφόρηση που μας δίνουν τα Μ.Μ.Ε είναι ελάχιστη, καθώς αποκρύπτονται συστηματικά τα στοιχεία,

Για να γίνει κατανοητή η κατάσταση που επικρατεί σήμερα, αναφέρουμε τα εξής:

Στη Γερμανία (όπου δια στόματος Angela Merkel παραδέχθηκε ότι η κοινωνία της χώρας μεταμορφώθηκε διότι οι Μωαμεθανοί απέτυχαν να ενσωματωθούν) υπάρχουν περί τα 5.000.000 Μουσουλμάνοι και μέσα στη χώρα υπάρχουν περισσότερα τζαμιά παρά εκκλησίες.

Στη Γαλλία το 30% των παιδιών ηλικίας 20 ετών και κάτω είναι Μωαμεθανοί.

Η αναλογία αυτή είναι για το Παρίσι και τη Μαλαισία 45%. Στη Ν. Γαλλία υπάρχουν πιο πολλά τζαμιά από εκκλησίες.

Στο Βέλγιο, το 50% των νεογέννητων είναι Μουσουλμάνοι ενώ ο Μουσουλμανικός πληθυσμός της χώρας αποτελεί το 25% του συνόλου.

Στην Ολλανδία ισχύουν οι στατιστικές του Βελγίου.

Στην Αγγλία, στα τελευταία 30 χρόνια, οι Μουσουλμάνοι από 82.000 που ήταν έγιναν 2.500.000 και υπάρχουν σήμερα στη χώρα 1.000 τζαμιά.

Στη Ρωσία ένας στους πέντε κατοίκους είναι Μωαμεθανός.

Ο Μουαμάρ Καντάφι είχε δηλώσει προ του θανάτου του, από την Ιταλία όπου βρισκόταν για επίσημη επίσκεψη τα εξής:

Υπάρχουν σημάδια που δείχνουν ότι ο Αλλάχ θα δώσει στο Ισλάμ μια μεγάλη νίκη στην Ευρώπη, χωρίς σπαθί και χωρίς όπλο αλλά με κατάκτηση.

Δεν χρειαζόμαστε τρομοκρατία, δεν χρειαζόμαστε καμικάζι.

Οι άνω των 50.000.000 Μουσουλμάνων στην Ευρώπη θα την μεταβάλουν σε Ισλαμική Ήπειρο μέσα σε λίγες δεκαετίες”.

Όπως γράφει ο Τηλέμαχος Μαράτος, η απειλή αυτή στην υπόσταση της Ευρώπης και του Δυτικού πολιτισμού είναι ορατή πλέον σε όποιον ταξιδεύει στην Ευρώπη, αλλά και σε εκείνους που περπατάνε στην Αθήνα και άλλες ελληνικές πόλεις.

Η αντίδραση είναι φυσική και αντανακλαστική θα έλεγε κανείς. Δεν είναι πολιτική. Είναι υπαρξιακή,.
Ενστικτωδώς κάποιος αντιδρά όταν αισθάνεται ότι αλλοιώνεται η μορφή της κοινωνίας που ζει και ο τρόπος της ζωής του σύμφωνα με τα κριτήρια άλλων. Βιαίως μάλιστα.
Η αντίδραση αυτή είναι – ακόμη – σπασμωδική, πολυσυλλεκτική και διασπαρμένη.

Οι “προοδευτικοί” έσπευσαν να τη χαρακτηρίσουν “ρατσιστική”, “ναζιστική” και βεβαίως, “ακροδεξιά”.

Κάνουν έτσι μεγάλο δώρο στην – υπαρκτή – μερίδα της ακροδεξιάς που αυξάνει την δύναμή της παντού.

Έτσι έσπευσαν, με προφανή ανακούφιση, να προτάσσουν τον χαρακτηρισμό “ακροδεξιός” σε κάθε αναφορά στον Νορβηγό παράφρονα δολοφόνο. (Μετά βεβαιότητος υποθέτουμε ότι εάν ήταν αριστερός θα ήταν “νεαρός”, ή “πολιτικός ακτιβιστής”).

Όλες οι ανταποκρίσεις από την Νορβηγία και αλλού επισημαίνουν τον κίνδυνο. Ποιόν κίνδυνο;
μα βεβαίως τον κίνδυνο της ακροδεξιάς.
Συζητούν με τι μέτρα θα αποτρέψουν την εξάπλωση του φαινομένου και πως θα απαγορεύσουν την διάδοση των ιδεών της, που θέτουν σε κίνδυνο την... ελεύθερη διακίνηση των ιδεών!
(Αυτό συμβαίνει εδώ στα αριστεροκρατούμενα ΑΕΙ και ΜΜΕ από χρόνια. Μετά την επανίδρυση της Δημοκρατίας).

Αυτό τον κίνδυνο βλέπουν. Δεν θέλουν να δουν, το “τσουνάμι”, επειδή το φαντάζονται ως αντι-αμερικανικό και αντι-ισραηλινό.

Ο Θεός, που είναι μεγάλος, ας βάλει το χέρι του. Και καλή φώτιση.

Το είδαμε στο : ellinonea

elthraki.gr
epirus.ellas.voula@gmail.com
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από voulaioannina στις 2/09/2012 01:30:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Οι κάτοικοι του Έβρου μας προειδοποιούν. Ισλαμοποιείται η Ελλάς."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες