ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:9 Φεβρουαρίου 2012
Αναρτήθηκε από voulaioannina

Αφού μας έσωσαν για μία ακόμη φορά, ήρθε η ώρα να φροντίσουν και για τη δική τους διάσωση.

Συγκεντρώθηκαν οι ακατάλληλοι και συμφώνησαν πως πρέπει να παραδώσουν την χώρα στους κατάλληλους.

Αλλά σε ξένους και όχι σε Έλληνες κατάλληλους. Η ασθένεια της χώρας αρχικά κρίθηκε πολύ σοβαρή, στη συνέχεια διασωληνώθηκε από τους ακατάλληλους και τώρα αποδέχονται οι αποτυχημένοι πως πρέπει να γίνει απόλυτη αφαίμαξη…! Για το καλό της χώρας, η χώρα πρέπει να...
παυθεί και από πειραματόζωο να γίνει νεκρός σωρός, τα κομμάτια του οποίου θα διαμοιρασθούν για να πλουτίσουν οι «ενδιαφερόμενοι»… Η απόφαση των ακατάλληλων στο να αποφασίζουν, ήταν κοινή. Αργός θάνατος, με δόσεις, έτσι ώστε το θύμα να μην καταλάβει τι του συμβαίνει...

Ο «πολλά υποσχόμενος» Αντώνης Σαμαράς τα αποδέχτηκε όλα και έμεινε στο να συζητά για τις… συντάξεις. Φυσικά, ο Αντωνάκης δεν είναι –και δεν θα μπορούσε να είναι- μόνος του στο κάδρο των προθύμων Τσολάκογλου του σήμερα.

Κατά πόδας βρίσκεται ο Γιώργος Καρατζαφέρης, ο μεγάλος πατριώτης που είτε ζαλίστηκε από τις τούμπες του, είτε κατάλαβε πως η ημέρα πληρωμής δεν είναι υποχρεωτικό να περιλαμβάνει και τον ίδιο, αφού ένας λαός ηλιθίων αναμένει σιωπηλά τον λογαριασμό που άλλοι έκαναν γι αυτόν…

Ο παραδόξως απών είναι ο ΓΑΠ, το παιδί της μαμάς και η κατάρα του μπαμπά… ο λακές του Σόρος και των άλλων παιδιών των funds. Ο Γιώργος ο Παπανδρέου, προσπαθώντας να διαφύγει των προσωπικών και τεραστίων ευθυνών του, τηρεί σιγή ιχθύος, αφού γνωρίζει πως πλησιάζει η ημέρα πληρωμής… μόνο που εκείνη την ημέρα ή θα πέσουν οι προμήθειες ή θα πέσει το κεφάλι του (κυριολεκτικά).

Για τον Λουκά τον Παπαδήμο, δεν γίνεται -φυσικά- λόγος, αφού ο άνθρωπος είναι τραπεζοϋπάλληλος των αφεντικών του, τα οποία αφεντικά ΔΕΝ είναι ο Ελληνικός λαός. Είναι ο άνθρωπος που φώναξαν για να τελειώσει την «βρωμο-δουλειά», ως σκληρό μέρος του συστήματος που είναι.

Όλους αυτούς, λοιπόν, ποσώς τους ενδιαφέρει τι θα γίνει με την χώρα, τι θα γίνει με τους κατοίκους της, τι θα γίνει αύριο. Οι ίδιοι έχουν (ή έτσι τους έχουν κάνει να πιστεύουν) εξασφαλισμένο το αύριό τους, εντός ή εκτός Ελλάδας.

Το ότι συμφώνησαν στην κατοχή και καταστροφή της χώρας, είναι ένα γεγονός που έγινε για το καλό μας και το οποίο προφανώς το δέχονται με κατεβασμένα τα κεφάλια, με σκληρή ψυχρή καρδιά και με γεμάτες τσέπες.

Το ότι θα πεθαίνει ο κόσμος χωρίς νοσοκομεία, δεν τους ενδιαφέρει καθόλου.

Το ότι θα πεθαίνουν οι γέροι επειδή θα παίρνουν φάρμακα ιμιτασιόν ή δεν θα έχουν χρήματα να πάρουν φάρμακα, δεν τους νοιάζει φυσικά.

Το ότι οι άνεργοι δεν θα έχουν να ικανοποιήσουν τις βασικές ανάγκες των οικογενειών τους, ακόμη και της τροφής, δεν δείχνει να προβληματίζει ούτε στο ελάχιστο τον Αντωνάκη, τον Γιωργάκη και τον Γιώργαρο (τον λαοπρόβλητο υπερπατριώτη που έκανε την πατρίδα εμπόρευμα και την μοσχοπούλησε).
Το ότι η χώρα μεταβάλλεται με ραγδαίους ρυθμούς –και με δική τους συναίνεση, για να μην ξεχνιόμαστε- σε μία ακόμη Βουλγαρία ή Ρουμανία, είναι πιθανότατα μία παράπλευρη απώλεια.

Το ότι ανεβαίνει εντυπωσιακά πλέον η πιθανότητα εγκατάλειψης της Ελλάδας από τους Έλληνες κατοίκους, οι οποίοι και θα επιδιώξουν ένα καλύτερο αύριο σε μία άλλη χώρα, αφού εάν πλένουν πιάτα θα έχουν καλύτερο μισθό και κατά πολύ καλύτερο επίπεδο ζωής… είναι ένα γεγονός που αφήνει παγερά αδιάφορο τον φερόμενο ως πρωθυπουργό του αύριο…

Γι αυτούς τους λόγους και άλλους πολλούς –ων ούκ έστι αριθμός- νομίζω πως τελικά, αφού μας διέσωσαν αυτοί οι πατριδοκαπηλευτές, ήρθε η ώρα να προχωρήσουν ή να αρχίσουν να σκέφτονται πολύ σοβαρά και την δική τους διάσωση. Επειδή, όμως η ζωή δεν είναι κινηματογραφική ταινία του Χόλιγουντ, κάτι μου λέει πως δεν πρόκειται να γίνει ποτέ επιχείρηση διάσωσης των καλών, των πειθήνιων και σκληρών στρατιωτών του νεοταξισμού. Και εκείνη η ημέρα θα είναι ημέρα "pay day" προς τον λαό...

Κωνσταντίνος

kostasxan.blogspot.com
epirus.ellas.voula@gmail.com
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από voulaioannina στις 2/09/2012 05:20:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Αφού μας έσωσαν για μία ακόμη φορά, ήρθε η ώρα να φροντίσουν και για τη δική τους διάσωση."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες