ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:3 Φεβρουαρίου 2012
Αναρτήθηκε από voulaioannina

Αντιστέκεται στην περιστολή των δαπανών το Χατζηκώστα.

Υποδιπλασίασε το κόστος νοσηλείας και τις δαπάνες.
Να εξυπηρετεί περισσότερους ασθενείς, υποδιπλασιάζοντας το κόστος νοσηλείας αλλά και τις δαπάνες σε σχέση με το 2009, κατάφερε τη χρονιά που πέρασε το Γενικό Νοσοκομείο «Χατζηκώστα».
Από το νοσοκομείο, πέρασαν το 2011 157.000 περίπου ασθενείς από ολόκληρη την Ήπειρο αλλά και πολλές περιοχές της βορειοδυτικής Ελλάδας και στόχος της διοίκησης είναι να ...
συνεχίσει να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των ασθενών, παρά την περιστολή των δαπανών που έχει ζητήσει από τα νοσηλευτικά ιδρύματα το υπουργείο Οικονομικών.

Σύμφωνα με τον απολογισμό της διοίκησης που παρουσιάστηκε πριν λίγες ημέρες και στο υπουργείο Υγείας το μέσο κόστος ανά νοσηλευόμενο ανήλθε σε 772,45 ευρώ έναντι 1614 ευρώ που ήταν το 2009.

Το σύνολο των δαπανών για το 2011 έφτασε τα 17,3 εκ. ευρώ, ενώ το 2010 ήταν 22 εκ. ευρώ και το 2009 σχεδόν 33 εκ. ευρώ.

Παράλληλα αυξήθηκαν οι εξετασθέντες στα ΤΕΠ και ΤΕΙ του νοσοκομείου, οι εισαγωγές και οι νοσηλευθέντες ασθενείς.

Όπως τόνισε ο διοικητής του Νοσοκομείου «Χατζηκώστα»«Φιλοδοξία μας είναι να ανταποκριθούμε στους στόχους αξιοποιώντας τους ενιαίους διαγωνισμούς, με την εξοικονόμηση στα φάρμακα μέσα από την χρήση αντιγράφων και την ηλεκτρονική συνταγογράφηση», η οποία εφαρμόζεται στα 18 τακτικά εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου από τον περασμένο Δεκέμβριο ενώ στα έξι κέντρα υγείας αρμοδιότητάς του από τον περασμένο Ιούνιο.

Στις προτεραιότητες της διοίκησης περιλαμβάνονται η αναβάθμιση και ο εκσυγχρονισμός των κέντρων υγείας, η ολοκλήρωση του πολυδύναμου κέντρου, η βελτίωση των κτιριακών υποδομών του νοσοκομείου και η αντικατάσταση των ακτινολογικών μηχανημάτων με σύγχρονα ψηφιακά, έργα τα οποία έχουν ήδη δρομολογηθεί.

proinanea.gr
epirus.ellas.voula@gmail.com
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από voulaioannina στις 2/03/2012 10:00:00 π.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Αντιστέκεται στην περιστολή των δαπανών το Χατζηκώστα."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες