ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:3 Φεβρουαρίου 2012
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Πρόσβαση στην υγεία και την προληπτική ιατρική.

Του Κώστα Μπατσή.
Το δικαίωμα στην υγεία και την προληπτική ιατρική απέκτησαν πρόσφατα οι υπέργηροι, κυρίως, κάτοικοι των κοινοτήτων Πλατανούσας, Μονολιθίου και Δαφνωτής του Δήμου Βορείων Τζουμέρκων Ιωαννίνων.

Για πρώτη φορά συνεργείο του Κέντρου Υγείας Πραμάντων μετέβη την Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου, στην...
Πλατανούσα και πραγματοποίησε αιμοληψία και επιτόπιες εξετάσεις αίματος σε κατοίκους οι οποίοι εξαιτίας της μεγάλης ηλικίας δεν μπορούν να μετακινηθούν, ιδιαίτερα τους χειμερινούς μήνες που η κατάσταση επιδεινώνεται από τα ακραία καιρικά φαινόμενα που επικρατούν στην περιοχή.

Η παροχή ιατρικών υπηρεσιών προς τους κατοίκους θα επαναλαμβάνονται στο εξής σε μηνιαία διαστήματα, η ημερομηνία των οποίων θα ανακοινώνεται εγκαίρως ώστε να προετοιμάζονται οι ενδιαφερόμενοι, οι οποίοι δεν μπορούν να υπερβαίνουν τους τριάκοντα (30) κάθε φορά, αφού αυτή είναι η δυνατότητα εξυπηρέτησης του συνεργείου. Η πραγματοποίηση της επιτόπιας διευκόλυνσης των κατοίκων των τριών χωριών υπήρξε προεκλογική δέσμευση του δημάρχου Βορείων Τζουμέρκων κ. Γιάννη Σεντελέ, η οποία έγινε πράξη χάρη στις συντονισμένες προσπάθειές του με το διοικητή του Νοσοκομείου Χατζηκώστα Ιωαννίνων και το διευθυντή του Κέντρου Υγείας Πραμάντων κ. Κ. Μπατσή. Σημαντική ήταν και η συμβολή του αντιδημάρχου κ. Ν. Βαϊτση, του δημοτικού συμβούλου κ. Δ. Τσιλογιάννη και του προέδρου της τοπικής κοινότητας κ. Κ. Νταλίτσα.

Η ενέργειά τους για την επιτόπια εξέταση ήρθε να τονώσει το ηθικό των μόνιμων κατοίκων, οι οποίοι είδαν για πρώτη φορά να φτάνουν σ΄αυτούς υπηρεσίες που μέχρι τώρα απλόχερα απολάμβαναν άλλοι, ενώ οι ίδιοι στερούνταν λόγω ηλικίας, έλλειψης μεταφορικών μέσων και δύσκολων καιρικών καταστάσεων.

Ή έπρεπε να ταλαιπωρηθούν μετακινούμενοι κάτω από αντίξοες σωματικές και φυσικές συνθήκες προκειμένου να έχουν πρόσβαση σε υπηρεσίες υγείας Συγχαρητήρια σε όλους, πρωτίστως δε στον αεικίνητο δήμαρχο κ. Γ. Σεντελέ, συνεπή στις δεσμεύσεις του, για το αμέριστο ενδιαφέρον τους προς τους δοκιμαζόμενους συνδημότες τους των ακριτικών χωριών Πλατανούσας, Μονολιθίου και Δαφνωτής
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 2/03/2012 07:01:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Πρόσβαση στην υγεία και την προληπτική ιατρική."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες