ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:2 Φεβρουαρίου 2012
Αναρτήθηκε από Γιαννιώτης Ν.Π.

Γ. Ανατολάκης και Α. Πλεύρης: "Διαμαρτυρίες για το κλείσιμο του Ειρηνοδικείου Κόνιτσας. "

ΠΡΟΣ: Τον Αξιότιμο Υπουργό Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.
ΘΕΜΑ: "Διαμαρτυρίες για το κλείσιμο του Ειρηνοδικείου Κόνιτσας".

Έντονη δυσαρέσκεια έχουν προκαλέσει στην δημοτική αρχή καθώς και στους δημότες Κονίτσης του Ν. Ιωαννίνων τα σχέδια του Υπουργείου Δικαιοσύνης για το επικείμενο «λουκέτο» στο Ειρηνοδικείο της περιοχής. Αυτό θα αποτελέσει ένα ακόμη πλήγμα για το ...
Δήμο, ο οποίος το τελευταίο διάστημα έχει δει πολλές από τις υπηρεσίες που βρίσκονταν στα όριά του να κλείνουν ή να μεταφέρονται αλλού, στο πλαίσιο της περιστολής δαπανών στο δημόσιο. Οι κάτοικοι πλέον βλέπουν την περιοχή τους να απαξιώνεται και θα πρέπει να ταξιδεύουν περίπου 150 χλμ. για να εξυπηρετηθούν από την πόλη των Ιωαννίνων, γεγονός που είναι επιβαρυντικό ειδικά για τους ηλικιωμένους.

Τέτοιες πολιτικές ενισχύουν το φαινόμενο της συγκεντρωτικής αστυφιλίας και της απομόνωσης των ακριτικών μας περιοχών.


Συνεπώς ερωτάται ο αρμόδιος Υπουργός:

1. Τί αριθμό υποθέσεων κλήθηκε να εκδικάσει το Ειρηνοδικείο Κονίτσης κατά το 2011;

2. Σε ποιο δικαστήριο αναμένεται να μεταφερθούν οι αρμοδιότητες του Ειρηνοδικείου Κονίτσης;

3. Κατά πόσο στο επικείμενο κλείσιμο του εν λόγω δικαστηρίου έχετε σταθμίσει τον ολοένα αυξανόμενο όγκο υποθέσεων που δέχονται τα Ειρηνοδικεία της χώρας μας, λόγω και των υποθέσεων του Ν. 3869/10 για τα «υπερχρεωμένα νοικοκυριά»;

4. Είστε διατεθειμένος να επανεξετάσετε το κλείσιμο του Ειρηνοδικείου Κονίτσης, λαμβάνοντας υπόψη την μη απαξίωση μιας ακριτικής περιοχής της Ηπείρου, αλλά και τις πραγματικές ανάγκες των εκεί δημοτών;

Οι Ερωτώντες Βουλευτές:
Ανατολάκης Γεώργιος, Β΄ Πειραιώς ΛΑ.Ο.Σ.
Πλεύρης Αθανάσιος, Α΄ Αθηνών ΛΑ.Ο.Σ.»

Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Γιαννιώτης Ν.Π. στις 2/02/2012 02:13:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Γ. Ανατολάκης και Α. Πλεύρης: "Διαμαρτυρίες για το κλείσιμο του Ειρηνοδικείου Κόνιτσας. ""

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες