ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:5 Φεβρουαρίου 2012
Αναρτήθηκε από voulaioannina

Την ημέρα των ερωτευμένων θα ολοκληρωθεί ο… βιασμός της ελληνικής κοινωνίας.

Δεν ξέρουμε αν είναι σύμπτωση αλλά, σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που διέρρευσε η τρόικα σχετικά με το ελληνικό πρόβλημα, στις 14 Φεβρουαρίου, την ημέρα των ερωτευμένων θα ολοκληρωθεί ο… βιασμός της ελληνικής κοινωνίας. PSI, νέα δανειακή σύμβαση και σκληρά μέτρα του νέου Μνημονίου θα πρέπει μέχρι εκείνη την ημέρα να έχουν τελειώσει.

Την ερχόμενη Δευτέρα στο Γιουρογκρούπ η τρόικα ζητά να...
υπάρχουν οι γραπτές δεσμεύσεις των κομμάτων καθώς μέχρι την ερχόμενη Κυριακή θα πρέπει να έχουν υποβληθεί:

* Το προκαταρκτικό μνημόνιο για τα 30 δισ. ευρώ που απαιτούνται για το PSI

* Κείμενο συμφωνίας με την τρόικα για τις προαπαιτούμενες δράσεις

* Την έκθεση της τρόικας

* Τις γραπτές δεσμεύσεις των ελληνικών κομμάτων

* Το πακέτο των εγγράφων για το νέο δάνειο, δηλαδή το προμνημόνιο για το νέο δάνειο, τις συμφωνίες χρηματοδότησης από τον EFSF και τις συμφωνίες από τα συγχρηματοδότησης από τα κράτη-μέλη.

Την ερχόμενη Τρίτη ΕΕ και ΕΚΤ θα αποφασίσουν για τους βασικούς όρους της συμμετοχής του EFSF, τους όρους δηλαδή του νέου δανείου. Μέχρι την Τετάρτη τα κράτη μέλη θα έχουν εγκρίνει τις διαδικασίες για αύξηση των εγγυήσεων στον EFSF και των σχετικών με το PSI.

Την Πέμπτη, οι υπουργοί Οικονομικών της Ευρωζώνης δίνουν την οριστική έγκριση στο PSI ενώ η ελληνική Βουλή υιοθετεί τις ρήτρες συλλογικές δράσης.

Την Παρασκευή, προβλέπεται η υπογραφή όλων των βασικών κειμένων από την ελληνική κυβέρνηση, την Κομισιόν, την Τράπεζα της Ελλάδος και τον EFSF, δηλαδή: του μνημονίου για τα 30 δισ. ευρώ του PSI, τις συμφωνίες χρηματοδότησης από τον EFSF και τη συμφωνία συγχρηματοδότησης.

Την επόμενη Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου η Ελλάδα καταθέτει την προσφορά για το PSI. Η ανταλλαγή των ομολόγων θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις 6 Μαρτίου. Λίγες ημέρες δηλαδή προτού λήξουν τα ομόλογα άνω των 14 δις ευρώ.

Όλα αυτά τα σενάρια και τα χρονοδιαγράμματα προϋποθέτουν να υπάρξει τελική συμφωνία για τα μέτρα, αλλιώς πάμε σε ανεξέλεγκτη χρεοκοπία.

Αν κλείσουν όλα, ξημερώματα της γιορτής των ερωτευμένων η τρόικα θα μας έχει κάνει ένα πολύ όμορφο δώρο. Μια… αγκαλιά ζεστή για τις μελλοντικές γενιές της Ελλάδας.

Οι θέσεις των κομμάτων

Ο Αντώνης Σαμαράς θα πάει στην σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών με τέσσερα «όχι»: «όχι» σε περικοπές μισθών, «όχι» στο κόψιμο των επικουρικών, «όχι» στη μείωση του κατώτατου μισθού και «όχι» στις αυξήσεις στις αντικειμενικές αξίες. θα διαπραγματευτεί σκληρά μέχρι το τέλος με στόχο όχι μόνο να περιορίσει τα σκληρά μέτρα, αλλά και να εξασφαλίσει αποφάσεις που θα βοηθήσουν την ανάπτυξη

Ο Γιώργος Παπανδρέου εμφανίζεται έτοιμος να πει «ναι» στα μέτρα, αλλά τίποτα δεν μπορεί να είναι σίγουρο με αυτόν, δεδομένης και της κατάστασης στο ΠΑΣΟΚ.

Στην περίπτωση Καρατζαφέρη η ΝΔ πρέπει να προσέξει μήπως θέλοντας να διασωθεί την τελευταία στιγμή αποχωρήσει από την κυβέρνηση και να αρχίσει να βάζει στο ίδιο τσουβάλι τη ΝΔ με το ΠΑΣΟΚ.

Σε κάθε περίπτωση όλοι θεωρούν βέβαιο ότι οι κομματικές γραμμές κινδυνεύουν με διάλυση στις επικείμενες ψηφοφορίες, καθώς βουλευτές όλων των παρατάξεων εναντιώνονται στα νέα μέτρα

Α. Ψ.

antinews.gr
epirus.ellas.voula@gmail.com
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από voulaioannina στις 2/05/2012 01:32:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Την ημέρα των ερωτευμένων θα ολοκληρωθεί ο… βιασμός της ελληνικής κοινωνίας."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες