ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:1 Φεβρουαρίου 2012
Αναρτήθηκε από xristos.konitsa

Γ. Παναγιωτακόπουλος: "Ο λαός και η ιστορία θα μας κρίνει. Οφείλουμε να δράσουμε σήμερα, με το βλέμμα στο αύριο."

Απευθύνομαι τις κρίσιμες τούτες ώρες για τη χώρα και την δημοκρατική παράταξη, στον Πρόεδρο, στους «υποψήφιους» Προέδρους, στους Υπουργούς της Κυβέρνησης Παπαδήμου και στα μέλη της Κ.Ο:

Τα τελευταία δύο χρόνια «καταφέραμε» να διαλύσουμε κάθε έννοια κοινωνικής συμμαχίας που με κόπο είχαμε χτίσει το προηγούμενο διάστημα. Καταφέραμε να οδηγήσουμε τη χώρα στην άκρη του ...
γκρεμού με επιλογές που πολλές φορές είπα ότι είναι λανθασμένες, αλλά και με ένα πολιτικό προσωπικό που αποδείχτηκε κατώτερο των περιστάσεων.

Στρέψαμε απέναντι μας το σύνολο της κοινωνίας με την ασυνάρτητη και αδιέξοδη πολιτική που ακολουθήσαμε. Υποκύψαμε στις πιέσεις των Ευρωπαίων Δυναστών μας. Οδηγήσαμε τη χώρα και το λαό στη φτώχεια, στα εκκαθαριστικά των 2 ευρώ, στην ανασφάλεια, στην ανεργία, στην απογοήτευση.
Καταφέραμε να οδηγήσουμε έναν εκλεγμένο Πρωθυπουργό στην παραίτηση και κατά παράβαση κάθε έννοιας δημοκρατίας οδηγηθήκαμε στην Κυβέρνηση που μας επέβαλαν οι δανειστές, βαφτίζοντας «κατάλληλο» έναν άνθρωπο που καμία σχέση δεν έχει με την πολιτική και παράλληλα οδηγηθήκαμε σε μια συνεργασία με την ακροδεξιά του κ. Καρατζαφέρη.

Σήμερα καλούμαστε να πληρώσουμε το κόστος των επιλογών αυτών. Επιλογές που αποφασίστηκαν από όσους συμμετείχαν στην Κυβέρνηση οι οποίοι τις υπερασπίστηκαν με πάθος ακόμα και όταν ήταν ξεκάθαρη η αποτυχία τους.
Σήμερα δυστυχώς, προσπαθώντας ο καθένας να αποτινάξει τις ευθύνες που τον βαραίνουν, προσπαθώντας να διασφαλίσει το δικό του ρόλο την επόμενη ημέρα, με δηλώσεις, τακτικισμούς και απίστευτο λαϊκισμό, οδηγείτε και την παράταξη στη διάλυση και την απαξία.

Δεν έχετε αυτό το δικαίωμα. Γιατί το ΠΑΣΟΚ δεν είναι ένας συνασπισμός προσώπων, που αγωνιούν για το προσωπικό τους μέλλον. Δεν είναι μια ομάδα επαγγελματιών πολιτικών που αρνούνται να δούνε τις εξελίξεις χωρίς αυτούς. Δεν είναι ιδιοκτησία κανενός σας.
Γιατί η Δημοκρατική Παράταξη σας ανέδειξε και σε αυτήν οφείλετε τις όποιες θέσεις κατέχετε ή την όποια πολιτική σας ανέλιξη. Εκτός και αν θεωρείτε ότι θα μπορούσατε να τα καταφέρετε και χωρίς το ΠΑΣΟΚ…


Γιατί το ΠΑΣΟΚ δεν είστε μόνο εσείς αλλά τα χιλιάδες στελέχη, οι φίλοι , οι απογοητευμένοι ψηφοφόροι, που χωρίς να ζητούν τίποτα θέλουν απλά να παλέψουν για μια δημοκρατική και προοδευτική διέξοδο από την κρίση που εσείς δεν καταφέρατε να διαχειριστείτε.
Είναι όλοι αυτοί που βάζουν το συλλογικό καλό πάνω από τις προσωπικές επιδιώξεις και απαιτούν να αρθείτε έστω και καθυστερημένα στο ύψος των περιστάσεων. Χωρίς εγωισμούς, χωρίς μικρότητες, χωρίς προαπαιτούμενα.
Τώρα στην πιο κρίσιμη ώρα πρέπει να διασφαλιστεί η συνέχεια της παράταξης, η προοπτική της, η δυνατότητα να μπορεί να διαμορφώσει το μέλλον της.

Αρκετά ακούσαμε, αρκετά είδαμε, αρκετά οργιστήκαμε, αρκετά ανεχτήκαμε.
Απαιτείται σοβαρότητα, υπευθυνότητα, αντίληψη της κρισιμότητας της κατάστασης και υπέρβαση της στενής ατομικής λογικής του καθένα.
Απαιτείται μια νέα αναζήτηση πολιτικής ενότητας, απαιτείται η κατάθεση όλης της αλήθειας στο λαό, απαιτούνται ξεκάθαρες κουβέντες για το που θα πάμε και το τι θα κάνουμε.
Απαιτείται η διαμόρφωση μιας νέας συλλογικότητας που θα μπορέσει να σχεδιάσει, να οργανώσει, να υλοποιήσει πολιτικές που θα οδηγήσουν σε ασφαλή κατεύθυνση τη χώρα και το λαό.
Απαιτείται να ξαναανακαλύψετε την ευθύνη σας απέναντι στο λαό και τον τόπο.
Κρίνεστε από τη στάση σας, κρίνεστε από τα έργα σας, κρίνεστε από το λαό.

Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από xristos.konitsa στις 2/01/2012 02:19:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες .

0 σχόλια for "Γ. Παναγιωτακόπουλος: "Ο λαός και η ιστορία θα μας κρίνει. Οφείλουμε να δράσουμε σήμερα, με το βλέμμα στο αύριο.""

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες