ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:9 Φεβρουαρίου 2012
Αναρτήθηκε από Άκης

Πατριωτικό Μέτωπο: "Τους φτύνουμε και προχωράμε."

Ακραίες εκφράσεις του τύπου «τους φτύνουμε», δεν είναι δόκιμες στην πολιτική πρακτική και φρασεολογία, πολλώ δε μάλλον ενός συγκροτημένου και σοβαρού πολιτικού Κινήματος, όπως το Πατριωτικό Μέτωπο.

Παρακολουθώντας ωστόσο τους εκπροσώπους του σάπιου και διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος να χασκογελούν στο τραπέζι της...
συναπόφασης για την πλήρη διάλυση του κοινωνικού ιστού της χώρας μας, αντάμα με τον μεγαλολογιστή- πρωθυπουργό, δεν μπορούμε παρά να απαντήσουμε στους σύγχρονους νενέκους, με αυτόν τον οργισμένο, αλλά και απόλυτα περιφρονητικό τρόπο.

Όπως δηλαδή απαντά ο κάθε απλός Έλληνας πολίτης, σε ολάκερη τη χώρα: Κύριοι Παπανδρέηδες, Σαμαράδες, Καρατζαφέρηδες και Παπαδήμοι, είστε για φτύσιμο.


Οι πολιτικοί αυτοί απατεώνες, είναι πια σαφώς αυτουργοί και συναυτουργοί, στο μεγαλύτερο έγκλημα που έγινε σε βάρος του Λαού μας, από τη μεταπολίτευση και εντεύθεν. Η χθεσινή επίσημη ανακοίνωση της προδοσίας ενός ολόκληρου Λαού, μόνο με την προδοσία της μικρασιατικής καταστροφής μπορεί να συγκριθεί.

Έτσι λοιπόν, αυτό που από την πρώτη στιγμή της συγκρότησής του επαναλαμβάνει μονότονα και κουραστικά το Κίνημά μας, πως ο αγώνας μας δηλαδή έχει σαφή εθνικοαπελευθερωτικά χαρακτηριστικά, απέναντι στην κατοχή που υφιστάμεθα, δικαιώνεται – δυστυχώς – σε κάθε του διάσταση.

Από σήμερα, κανένας πολιτικός φορέας, κανένα πολιτικό κίνημα, κανένας συνδικαλιστικός και κοινωνικός φορέας, δεν δικαιολογείται να συνεχίζει τις επί μέρους προσεγγίσεις του, είτε με τη λογική του «εγώ θα σας σώσω», είτε με τη λογική του «ταξικού αγώνα». Δεδομένου ότι, ο αγώνας όλων όσων αγαπούν αυτόν τον πολύπαθο τόπο και τον Λαό του, είναι – πρέπει να είναι – κάθετος και πολυμέτωπος.

Το Πατριωτικό Μέτωπο, τηρώντας με συνέπεια την ιδρυτική του διακήρυξη, απλώνει το χέρι σε όλους τους φορείς οι οποίοι αντιλαμβάνονται πως η μόνη διέξοδος για να βγούμε από το τέλμα είναι η ανατροπή. Παράλληλα, αναλαμβάνοντας τις ευθύνες που του αναλογούν, προετοιμάζεται να παραδώσει εντός των επομένων ημερών στη δημοσιότητα, πρωτόκολλο σύμπραξης και συμπαράταξης σε όλους τους πολιτικούς και κοινωνικούς φορείς, με σαφή διάταξη μάχης, σε ένα ευρύ Μέτωπο Αγώνα, που χωράει την συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων.

Η ώρα της ευθύνης απέναντι στην ιστορία τούτου δω του τόπου αλλά και των νέων γενεών είναι παρούσα, ο Αννίβας είναι προ των πυλών και εμείς πια, δεν έχουμε να χάσουμε παρά τις αλυσίδες μας.

Νυν υπέρ πάντων ο αγών.

Πατριωτικό Μέτωπο.

Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Άκης στις 2/09/2012 08:48:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες .

0 σχόλια for "Πατριωτικό Μέτωπο: "Τους φτύνουμε και προχωράμε.""

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες