ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:4 Φεβρουαρίου 2012
Αναρτήθηκε από voulaioannina

Η «Φρόντζου Πολιτεία» έγινε πια σημείο αναφοράς στα Γιάννινα…

Βραβεύθηκε στο πρόσφατο Epirus Business Forum.

Σημείο αναφοράς για την πόλη των Ιωαννίνων έχει καταστεί τα τελευταία χρόνια η «Φρόντζου Πολιτεία». Το συγκρότημα καταστημάτων (καφέ, μεζεδοπωλείο, εστιατόριο, ξενώνας κ.α.), που λειτουργεί και διαχειρίζεται με συνέπεια η «Λόφος Α.Ε.» προσελκύει καθημερινά πλήθος Γιαννιωτών και επισκεπτών, που έχουν την ευκαιρία για...
ορισμένες στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς.

Μάλιστα, η εταιρία, για την πολυετή προσφορά της στον τομέα της εστίασης βραβεύθηκε στο πρόσφατο Epirus Business Forum, ως Πρότυπο Κέντρο Τουρισμού και Ψυχαγωγίας! Πρόκειται για μια διάκριση που αντανακλά τις προσπάθειες όλων των ανθρώπων της «Λόφος Α.Ε.» να προσφέρουν στους πελάτες ό, τι καλύτερο.

Η θέση…
Μαζί με την εξαιρετική ποιότητα υπηρεσιών, όπως και προϊόντων, η «Φρόντζου Πολιτεία» διαθέτει ένα μεγάλο πλεονέκτημα, τη θέση της. Ως γνωστόν, πρόκειται για το λόφο μέσα στην πόλη, απ’ όπου η θέα είναι εξαιρετική.
Άλλωστε, από το παρελθόν το συγκεκριμένο σημείο προσέλκυε την προσοχή πολλών Γιαννιωτών και επισκεπτών.

Εμπνευστής της ιδέας να υπάρχει εκεί ένα κατάστημα εστίασης ήταν ο αείμνηστος πρώην Δήμαρχος Ιωαννίνων Κώστας Φρόντζος, ο οποίος και λειτούργησε εκεί το πρώτο «περίπτερο».
Πλέον, η περιοχή έχει αποκτήσει το δικό της σημείο αναφοράς, αφού η «Λόφος Α.Ε.» διαχειρίζεται άριστα τα καταστήματα που έχει δημιουργήσει, όπως φαίνεται εκ του αποτελέσματος, γι’ αυτό και δικαίως της απονεμήθηκε το βραβείο στο Epirus Business Forum.
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους μετόχους της εταιρίας, μεταξύ των οποίων είναι και ο κ. Βασίλης Βόβολης (εκ των συνιδιοκτητών), που με την προσπάθειά του έχει συμβάλλει τα μέγιστα στην ανάδειξη της «Φρόντζου Πολιτείας», ως ένα από τα καλύτερα καταστήματα εστίασης και αναψυχής στην Ήπειρο.

Να σημειωθεί τέλος, ότι μαζί με την «Λόφος Α.Ε.», βραβεύθηκαν και άλλες 11 απ’ όλη την Ήπειρο, που δραστηριοποιούνται σε διαφόρους άλλους τομείς. Την επιτροπή αποτέλεσαν οι: Γιάννης Φίλος, Επίκουρος Καθηγητής Παντείου Πανεπιστημίου, πιστοποιημένος Ελεγκτής CIA και CFE, Αναστάσιος Τσάμης, Καθηγητής Παντείου Πανεπιστημίου και Διευθυντής της Μονάδας Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας του Πανεπιστημίου, Βαγγέλης Χύτης, Καθηγητής Εφαρμογών του Τμήματος Λογιστικής ΤΕΙ Ηπείρου, Στέλιος Σταυρίδης, Επιχειρηματίας, Αντιπρόεδρος ΕΕΔΕ και Τζελίνα Καρελλά, αξιολογήτρια συστημάτων ποιότητας.

ΜΙΧ. ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

proinoslogos.gr
epirus.ellas.voula@gmail.com
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από voulaioannina στις 2/04/2012 09:20:00 π.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Η «Φρόντζου Πολιτεία» έγινε πια σημείο αναφοράς στα Γιάννινα…"

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες