ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:9 Φεβρουαρίου 2012
Αναρτήθηκε από voulaioannina

Έριξαν περλίτη στο αποχετευτικό δίκτυο των Ιωαννίνων!!!

Μεγάλες ποσότητες περλίτη (ελαφρύ σκυρόδεμα) εντοπίστηκαν στο αποχετευτικό δίκτυο των Ιωαννίνων, στην οδό Καραμανλή, όπου τις τελευταίες ημέρες είχαν παρουσιαστεί προβλήματα.

Το υλικό πετάχτηκε από ασυνείδητους, οι οποίοι δεν υπολόγισαν τις συνέπειες που θα υπήρχαν τόσο στους συμπολίτες όσο και στο...
Δήμο.
 Δεν μπορεί να απομακρυνθεί με τα ειδικά μηχανήματα της ΔΕΥΑΙ και έτσι η επιχείρηση υποχρεώθηκε να προχωρήσει σε αντικατάσταση που αγωγού που βρίσκεται σε βάθος τριών μέτρων.Το χειρότερο είναι ότι δεν πρόκειται για μεμονωμένο φαινόμενο, καθώς συχνά προκύπτουν προβλήματα από λάδια και λίπη που καταλήγουν στο δίκτυο αποχέτευσης ή ομβρίων ενώ κατά το παρελθόν υπήρξαν περιπτώσεις όπου επιχειρηματίες έριξαν μαζούτ και υπολείμματα χρωμάτων τα οποία κατέληξαν στη λίμνη.

Ο αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΙ Δημήτρης Θεμελής και ο Γενικός Διευθυντής της επιχείρησης Κώστας Γιωτάκης, με δηλώσεις που έκαναν καυτηρίασαν τέτοιες συμπεριφορές που στρέφονται πρώτα και κύρια σε βάρος των συμπολιτών και της πόλης.«Κάποιοι αντί να απομακρύνουν τα υλικά αυτά επέλεξαν να τα πετάξουν στο αποχετευτικό δίκτυο. Το αποτέλεσμα είναι να δημιουργούνται σοβαρά προβλήματα στα αντλιοστάσια, να έχουμε υπερχείλιση λυμάτων και να απαιτείται χρόνος και χρήματα για την αποκατάσταση.

 Απευθύνουμε έκκληση σε αυτούς τους συμπολίτες να μην λειτουργούν σε βάρος άλλων συμπολιτών μας», σημείωσε ο Γενικός Διευθυντής της ΔΕΥΑΙ Κώστας Γιωτάκης.«Τέτοιες ενέργειες είναι εχθρικές προς τους συμπολίτες, είναι εχθρικές προς την πόλη και την επιχείρηση. Έχουν ως αποτέλεσμα την υποβάθμιση του περιβάλλοντος, την υποβάθμιση της ποιότητας ζωής και συνεπάγονται οικονομικό κόστος, το οποίο επίσης πληρώνουν οι πολίτες. Η ΔΕΥΑΙ με την προσπάθεια που κάνει και με τα έργα που δρομολογεί έχει θέσει ως στόχο την αναβάθμιση των υπηρεσιών της και της καθημερινότητας.

Είναι κρίμα να καλείται σε τακτά χρονικά διαστήματα να διαχειρίζεται την κακή συμπεριφορά ορισμένων συμπολιτών», υπογράμμισε ο αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου της επιχείρησης και αντιδήμαρχος Δημήτρης Θεμελής.Ο κ. Θεμελής σημείωσε ότι στο αποχετευτικό δίκτυο και στο δίκτυο ομβρίων καταλήγουν συχνά λίπη και λάδια από καταστήματα εστίασης και τόνισε για μία ακόμη φορά την υποχρέωση που έχουν οι επιχειρηματίες για την τοποθέτηση λιποσυλλεκτών ώστε να μην επιβαρύνεται ο αγωγός.Τέλος ο Γενικός Διευθυντής της ΔΕΥΑΙ καυτηρίασε την αντικοινωνική συμπεριφορά συμπολιτών ενώ έκανε γνωστό ότι δεκάδες υποθέσεις για περιπτώσεις όπου διαπιστώθηκε παράνομη σύνδεση ομβρίων στο αποχετευτικό δίκτυο έχουν πάρει τη δικαστική οδό, ενώ από την επιχείρηση θα επιβληθούν τα ανάλογα πρόστιμα.

epirusgate.blogspot.com
epirus.ellas.voula@gmail.com
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από voulaioannina στις 2/09/2012 08:50:00 π.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Έριξαν περλίτη στο αποχετευτικό δίκτυο των Ιωαννίνων!!!"

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες