ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:8 Φεβρουαρίου 2012
Αναρτήθηκε από taniaioannina

Σταύρος Καλογιάννης: Το Υπουργείο Υποδομών "αδειάζει" τη διοίκηση της "Εγνατία Οδός ΑΕ".

«Αδειάζει» το Υπουργείο Υποδομών τη διοίκηση της «Εγνατία Οδός ΑΕ» στο θέμα της τακτοποίησης «ημετέρων» που είχαν καταγγείλει ο Σταύρος Καλογιάννης ως Τομεάρχης Δημοσίων Έργων της Νέας Δημοκρατίας και άλλοι τέσσερις βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, οι κύριοι Δημήτρης Τσουμάνης, αναπληρωτής Τομεάρχης, Νίκος Λέγκας, Κώστας Παπασιώζος και Γιώργος Βλάχος.

Υπενθυμίζεται ότι...


οι πέντε βουλευτές με (την υπ' αρ. πρωτ. 4886/2012) Ερώτησή τους επεσήμαιναν ότι το ΔΣ της «Εγνατία Οδός ΑΕ» μόλις πληροφορήθηκε ότι στο υπό ψήφιση νομοσχέδιο περί «επειγουσών ρυθμίσεων που αφορούν την εφαρμογή του μεσοπρόθεσμου πλαισίου 2012-2015», περιλαμβανόταν ρύθμιση που την καταργούσε, καθώς η διοίκηση της Εταιρείας περνούσε στο Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου, προέβη σε ενέργειες τακτοποίησης «ημετέρων».

Λίγες ημέρες μετά την κατάθεση της Ερώτησης, η Εγνατία Οδός ΑΕ, μέσω του «Γραφείου Δημοσίων Σχέσεων» (!) έστειλε στον Τύπο της Ηπείρου μόνον, ανακοίνωση στην οποία χρησιμοποιούσε απαράδεκτες εκφράσεις, όπως ότι τα αναφερόμενα από τους βουλευτές «προκαλούσαν ιλαρότητα»!

Τον εκτροχιασμό της Διοίκησης της Εγνατία Οδός ΑΕ κατήγγειλε αυθημερόν ο Σταύρος Καλογιάννης, τονίζοντας ότι θα ανέμενε την απάντηση του Υπουργείου επί των θεμάτων που θίγονταν στην Ερώτηση και θα επανερχόταν στο θέμα. Στην απάντησή του στη Βουλή (έγγραφο υπ' αρ. 3427/2012) ο Υφυπουργός κ. Μαγκριώτης επιβεβαιώνει ότι πράγματι έγιναν τοποθετήσεις Τομεαρχών και Διευθυντών στην Εγνατία, εξηγώντας ότι αυτό έγινε διότι «... οι θέσεις έμειναν κενές λόγω αποχώρησης των υπαλλήλων εξαιτίας του προσυνταξιοδοτικού καθεστώτος».

Για το νέο Οργανόγραμμα το οποίο προωθούσε, κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, το απερχόμενο ΔΣ της Εγνατία Οδός ΑΕ, ο Υφυπουργός θεωρεί ότι η εκπόνησή του είναι «επιτακτική» για την αντιμετώπιση των νέων δεδομένων.

Ο Σταύρος Καλογιάννης σε δήλωσή του τονίζει ότι καθώς η Εγνατία Οδός ΑΕ οδεύει προς ιδιωτικοποίηση, σύμφωνα με το Ν.3895/2011 που προώθησε η Κυβέρνηση Γ. Παπανδρέου, και το αντικείμενό της σε σχέση με το αντίστοιχο παρελθόντων ετών είναι πολύ περιορισμένο, δεν συντρέχουν λόγοι εκπόνησης νέου Οργανογράμματος. Πόσω μάλλον που βρισκόμαστε πολύ κοντά σε βουλευτικές εκλογές.

Επανερχόμενος στην ατυχέστατη ανακοίνωση του «Γραφείου Δημοσίων Σχέσεων» της Εγνατίας, για την οποία η πολιτική ηγεσία του αρμόδιου Υπουργείου θα έπρεπε να είχε ζητήσει αμέσως την παραίτηση του ΔΣ της Εταιρείας, ο Σταύρος Καλογιάννης τονίζει:

«Το απερχόμενο ΔΣ της Εγνατία Οδός ΑΕ, που κρύβεται πίσω από ανακοινώσεις του Γραφείου Δημοσίων Σχέσεων, εκτιμά ότι μία Ερώτηση πέντε βουλευτών προς το Υπουργείο Υποδομών, στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου, προκαλεί «ιλαρότητα». Ας εξηγήσει στους Έλληνες πολίτες πως προσλαμβάνει συμβούλους με αμοιβή εκατό χιλιάδων (100.000) ευρώ ετησίως και μάλιστα στην δυσκολότερη περίοδο που διέρχεται μεταπολεμικά η χώρα μας».

ioannina24.gr
epirus.ellas.tania@gmail.com

Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από taniaioannina στις 2/08/2012 04:10:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Σταύρος Καλογιάννης: Το Υπουργείο Υποδομών "αδειάζει" τη διοίκηση της "Εγνατία Οδός ΑΕ"."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες