ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:8 Φεβρουαρίου 2012
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Θ. Οικονόμου: ": Εξωστρέφεια και προβολή ορεινών όγκων."

Στο θέμα της τουριστικής προβολής του Νομού μας επανήλθε ο Θανάσης Οικονόμου με επίσκεψή του στον ΕΟΤ.

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε μεταξύ του Βουλευτή Ιωαννίνων, του Προέδρου του ΕΟΤ, κ. Κων. Ζήκου, και του Γενικού Γραμματέα του οργανισμού, κ. Γ. Κολέτσο, τέθηκαν επί τάπητος ζητήματα που αφορούν την...
εξωστρέφεια των Ιωαννίνων. Όπως τόνισε ο Θανάσης Οικονόμου «πρέπει να συντονίσουμε τη δράση μας για έναν πολύ πιο εξωστρεφή τουρισμό που θα προσελκύει νέες και σημαντικές αγορές, κάτι που δεν έχουμε προσεγγίσει με ιδιαίτερη θέρμη και μεθοδικότητα». Ανέφερε, δε, χαρακτηριστικά τον σχετικό διάλογο που αναπτύχθηκε μεταξύ του Βουλευτή και πολιτών σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης όπου ειπώθηκε ότι «όλοι περιμένουμε ένα κλικ, ένα έναυσμα που δεν έρχεται».

Πρότεινε δε να συμπεριληφθεί στο σχετικό προγραμματισμό, ο συνδυασμός της αγροτικής παραγωγής, της κτηνοτροφίας με τον τουρισμό προκείμενου να παραχθούν πολλαπλά οφέλη, κάτι που άλλωστε συζητείται αυτή την περίοδο στο πλαίσιο της νέας Αγροτικής Πολιτικής. Μία τέτοια εξέλιξη θα μπορούσε να βελτιώσει αισθητά το επίπεδο ζωής σ’ όλη την περιφέρεια πέρα από τον αστικό κορμό. Ως παραδείγματα προτάσεων που είναι εφικτό να γίνουν, Θανάσης Οικονόμου έφερε την περίπτωση του φεστιβάλ μπύρας του Μονάχου, που κρατά έναν ολόκληρο μήνα και συρρέουν επισκέπτες απ’ όλη την Ευρώπη.

«Δεν μπορούμε να έχουμε ένα αντίστοιχο, όχι αναγκαστικά του ίδιου μεγέθους, για το τσίπουρο την περίοδο της απόσταξής του; Δεν μπορούμε να οργανώσουμε τους ξενοδόχους με τους παραγωγούς να προσφέρουν π.χ ελληνικό πρωινό με βούτυρο δικό μας και όχι γαλλικό; Δεν μπορούμε να απευθυνθούμε σε ανθρώπους που έχουν να επιδείξουν επιτυχημένα παραδείγματα συνδυασμού της πρωτογενούς παραγωγής με τις υπηρεσίες, και την προβολή ενός ελκυστικού προτύπου σε ντόπιους και ξένους».


Στο τέλος της συνάντησης αποφασίστηκε εντός του Φεβρουαρίου να πραγματοποιηθεί ευρεία σύσκεψη στα Ιωάννινα, με τη συμμετοχή τοπικών φορέων, επαγγελματιών και πολιτών για την προώθηση ειδικότερων θεμάτων και πιο συγκεκριμένα την προβολή των ορεινών όγκων με αιχμή το Μέτσοβο, το Ζαγόρι και τα Τζουμέρκα.
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 2/08/2012 07:13:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Θ. Οικονόμου: ": Εξωστρέφεια και προβολή ορεινών όγκων.""

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες