ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:7 Φεβρουαρίου 2012
Αναρτήθηκε από Ανώνυμος

Αποκάλυψη η Δικτατορία του γερμανικού κράτους.

Σε δημοσίευμά του το spiegel αποκαλύπτει μέρος τις συνέντευξης τύπου Μέρκελ, Σαρκοζί όπου αναφέρει την πρόθεση τους να φτιάξουν ένα λογαριασμό που να συγκεντρώνονται όλα τα έσοδα τις Ελλάδας και να τον διαχωρίζονται αυτοί. Διαβάστε :

Beide Politiker forderten ein Sonderkonto, auf das künftig alle griechischen...
Staatseinnahmen eingezahlt werden. Mit dem Konto wollen sie sicherstellen, dass Griechenland seine ausländischen Schulden bedient. Faktisch würde damit der Schuldentilgung Vorrang vor allen anderen Ausgaben haben - und zumindest so ein Teil der Einnahmen dem Zugriff der griechischen Regierung entzogen.

"Wir schlagen vor, dass die staatlichen Einnahmen in einen Sonderfonds gehen und blockiert werden, um die Schulden abzubauen", sagte Sarkozy. Merkel ergänzte: "Ich unterstütze die Idee, dass man die notwendigen Zinszahlungen für die Schulden auf ein Extrakonto legt." Damit sei dann gesichert, dass Athen dieses Geld "auch beständig bereitstellt".

Wer dieses Sperrkonto verwalten soll, war zunächst nicht klar. Bundesfinanzminister Wolfgang Schäuble und der Internationale Währungsfonds (IWF) hatten die Idee des "Vorrangs für den Schuldendienst" zuvor vorgeschlagen. Deitschland war mit der Idee gescheitert, einen Sparkommissar in Athen einzusetzen - das ging selbst Frankreich zu weit.


Ακόλουθη μεταφρασμένο μέρος τις συνέντευξης:
Και οι δύο πολιτικοί έκαναν έκκληση για ένα ειδικό λογαριασμό στον οποίο όλοι θα έχει έσοδα της κυβέρνησης. Με τον λογαριασμό που θέλουν να εξασφαλίσουν ότι η Ελλάδα χρησιμοποιεί το εξωτερικό της χρέος. Στην πραγματικότητα, το χρέος θα συνεπώς, να υπερισχύει έναντι όλων των άλλων θεμάτων - και στερούνται τουλάχιστον ένα μέρος των εσόδων από την πρόσβαση στην ελληνική κυβέρνηση.

«Προτείνουμε ότι τα έσοδα του κράτους πηγαίνουν σε ειδικό ταμείο και μπορεί να μπλοκάρει τη μείωση του χρέους», δήλωσε ο Σαρκοζί. Η Μέρκελ πρόσθεσε: «Στηρίζω την ιδέα ότι θα θέσει τις απαιτούμενες πληρωμές τόκων επί του χρέους με επιπλέον λογαριασμό." Αυτό στη συνέχεια, ασφαλίζεται αυτά τα χρήματα ", παρέχει επίσης την αντίσταση".

Ποιος θα διαχειριστεί αυτό το λογαριασμό μεσεγγύησης δεν ήταν αμέσως σαφές.Ομοσπονδιακός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ) είχε την ιδέα της "υπεροχής της εξυπηρέτησης του χρέους" που είχε προταθεί παλαιότερα. Deitschland είχε αποτύχει με την ιδέα ενός Επιτρόπου οικονομία στη χρήση Αθήνα - πήγε πάρα πολύ μακριά ακόμη και η Γαλλία.

spiegel.de
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Ανώνυμος στις 2/07/2012 02:14:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες .

0 σχόλια for "Αποκάλυψη η Δικτατορία του γερμανικού κράτους."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες