ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:10 Φεβρουαρίου 2012
Αναρτήθηκε από voulaioannina

Δεν θα παραλάβει γάλα η «Δωδώνη» λόγω της απεργίας των εργαζομένων .

Συμπαραστέκονται οι κτηνοτρόφοι.
Η «Δωδώνη» ανακοίνωσε χθες ότι λόγω της καθολικής 48ωρης απεργίας των εργαζομένων της Εταιρίας σήμερα Παρασκευή και αύριο Σάββατο και της αντικειμενικής αδυναμίας παραλαβής και επεξεργασίας γάλακτος, δεν θα προβεί, δυστυχώς, στην παραλαβή ουδεμίας ποσότητας γάλακτος τόσο στο εργοστάσιο όσο και στους σταθμούς συγκέντρωσης.

Η παραλαβή γάλακτος θα αρχίσει πάλι την...
Κυριακή 12/02/2012 και θα παραληφθεί ΜΟΝΟ το γάλα της ημέρας αυτής.

Η ανακοίνωση αυτή υποχρεώνει τους παραγωγούς να διαχειριστούν το γάλα τους οι ίδιοι. Πρόκειται για αρκετές δεκάδες τόνους αγελαδινού και πρόβειου γάλακτος.

Όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος του Πανηπειρωτικού Κτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Μιχάλης Τζίμας, οι παραγωγοί συμπαραστέκονται στον αγώνα των εργαζομένων για να μην περάσει το νέο μνημόνιο που εκτός των άλλων θα καταστρέψει και την κτηνοτροφία, τονίζοντας ότι ο αγώνας είναι κοινός και για την μη ιδιωτικοποίηση της «Δωδώνης».

Οι κτηνοτρόφοι θα προσπαθήσουν να συγκεντρώσουν το γάλα μόνοι τους και να το διανείμουν δωρεάν στους απεργούς που θα συγκεντρωθούν αύριο Σάββατο στο Εργατικό Κέντρο.

Δεν αναβάλει η ΑΤΕ

Στο μεταξύ, αρνητικές είναι οι τελευταίες πληροφορίες για την διαδικασία πώλησης του πακέτου των μετοχών της ΑΤΕ, την προσπάθεια ιδιωτικοποίησης της «Δωδώνης».

Η διοίκηση της τράπεζας απάντησε αρνητικά σε αίτημα που κατατέθηκε να αναβληθεί για μικρό χρονικό διάστημα η πρόσκληση για τον διεθνή διαγωνισμό, προκειμένου να γίνει συζήτηση-διαπραγμάτευση με τις Ενώσεις οι οποίες προσέλαβαν Σύμβουλο εξαγοράς.

Όλα δείχνουν ότι εντός του Σαββατοκύριακου ή και σήμερα μπορεί να προκηρυχθεί ο διαγωνισμός και η αντιπαράθεση με τους φυσικούς φορείς όσους στηρίζουν την μη ιδιωτικοποίηση να μπει στην τελική ευθεία.

neoiagones.gr
epirus.ellas.voula@gmail.com
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από voulaioannina στις 2/10/2012 08:40:00 π.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Δεν θα παραλάβει γάλα η «Δωδώνη» λόγω της απεργίας των εργαζομένων ."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες