ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:1 Φεβρουαρίου 2012
Αναρτήθηκε από voulaioannina

Aπίστευτο! Ο Πούτιν εξέδωσε διεθνές ένταλμα σύλληψης εναντίον του Σόρος!;

Γράφει ο Πύρινος Λόγιος
Μια είδηση - σόκ που κάνει το γύρο του διαδικτύου εδώ και κάποιες ώρες, έχει αναστατώσει τη μισή υφήλιο!

Πρόκειται στην ουσία, για ένα ηχογραφημένο μήνυμα, απο μια φωνή που δείχνει να είναι γυναικεία αλλά ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ, απλά πρόκειται για μια...
φωνητική μετάλλαξη απο κομπιούτερ, η οποία αναμεταδίδει ένα φοβερό κείμενο, το οποίο εάν είναι αλήθεια, τότε πρόκειται σίγουρα για την αρχή ενός πολιτικο-οικονομικού Αρμαγγεδδώνα!

Την είδηση φαίρεται να την έχει διαρρεύσει ο Tom Henenghan, ο οποίος είναι ειδικός σε Διεθνείς Ερευνες (International Intelligence Expert) και αφορά την ημερομηνία της 24ης Ιανουαρίου 2012!
Η είδηση που συνάγεται μέσα απο την απομαγνητοφώνηση του βίντεο είναι πάνω-κάτω η εξής:Ο πρωθυπουργός και υποψήφιος Πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν, προχώρησε στις 24 Ιανουαρίου εντελώς αιφνιδιαστικά και με άκρα μυστικότητα, στην έκδοση διεθνούς εντάλματος σύλληψης εναντίον του οικονομικού τρομοκράτη και εγκληματία (όπως τον χαρακτηρίζει) Τζώρτζ Σόρος!

Η Ρωσική Μυστική Υπηρεσία (KGB) έχει καταδείξει τον Σώρος οτι χρησιμοποιεί μέσω διασταυρωμένων οικονομικών πυρών με συνάλλαγμα απο Σουηδία και Δανία με σκοπό να επιτεθεί στο Ρωσικό Χρηματιστήριο! Χρησιμοποιώντας αυτό το συνάλλαγμα μέσω των τραπεζών του Λουξεμβούργου και στήνοντας όλο αυτό το σκηνικό τρόμου, παραβιάζει καταφανέστατα τη νομοθεσία Basil II που υπογράφτηκε στην Ελβετία και αφορά τη συμφωνία της Ευρωπαικής Ενωσης για το τραπεζικό σύστημα!

Το ΔΝΤκαι η Ευρωπαική Ιντερπόλ ετοιμάζουν έναν κόκκινο συναγερμό εναντίον όχι μόνον του Σόρος, αλλά και του εγκληματικού οικονομικού συνδικάτου των Μπούς - Κλίντον, της οικονομικής εταιρείας του Μάρκ Ρίτς που βρίσκεται στην Ελβετία, ονόματι Richfield Commodities Brokerage.

Ο Πούτιν φαίρεται να έχει έρθει σε επαφή πρόσωπο με πρόσωπο με τον πρόεδρο της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ Μπέρναρντ Μπερνάνκε και του δήλωσε οτι η Ρωσία δεν θα ανεχθεί άτομα σαν τον Σώρος και τον Μάρκ Ρίτς να παίζουν παιχνίδια συναλλαγματικής απάτης, παιχνίδια τα οποία θέτουν σε τεράστιο κίνδυνο την παγκόσμια οικονομία!

Σημειώνεται δε οτι η Ελληνική κυβέρνηση έχει προσφύγει στην νομική και ασφαλιστική εταιρεία John Hancock, η οποία και θα καταθέσει μηνυτήρια αναφορά εναντίον των τραπεζικών μεγαθήριων Goldman Sachs και J.P.Morgan!

Mε τη μήνυση αυτή, η εταιρεία κατηγορεί και τους δύο χρηματιστικούς οίκους για δόλιες πρακτικές που αφορούσαν την έκδοση swap και απόκρυψη του πραγματικού χρέους της Ελλάδας την τετραετία 2003-2007! Και οι δύο αυτές τράπεζες, πούλησαν τα προιόντα αυτά της απάτης ενώ την ίδια στιγμή αυτοί οι ίδιοι τα επένδυαν σε off shore εταιρείες hedge funds στα νησία Μαν και Κευμαν του Ειρηνικού!

Αυτή την ώρα, με άκρα μυστικότητα, η κυβέρνηση της Ελλάδας, είναι ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΗΝ Ε.Ε. για να προσπαθήσει να σώσει τη χώρα (!!!) με τρόπο παρόμοιο με αυτόν που έγινε στην Ισλανδία!

Οπως καταλάβατε, η είδηση αυτή, αν είναι αληθινή, είναι κάτι παραπάνω απο Ατομική Βόμβα στα θεμέλια του παγκόσμιου χρηματοπιστωτικού συστήματος!

Το δε απίστευτο της όλης ιστορίας, είναι οτι, μέσω της είδησης αυτής, βλέπουμε οτι η...κυβέρνηση Παπαδήμου παίζει...διπλό παιχνίδι!!! δηλαδή, τη μία επεξεργάζεται ακραίες λύσεις και μέτρα εναντίος του λαού μας κι απο την άλλη, ως δεύτερη Μάτα-Χάρι, συμμετέχει στην ....κάθαρση των διεθνών απατεώνων και στην αποκατάσταση του κύρους της πατρίδας! Δεν είναι απίστευτο; Η μάλλον εγώ θα έλεγα ΑΠΙΘΑΝΟ!

ΑΠΙΘΑΝΟ ΤΩΝ ΑΠΙΘΑΝΩΝ!!!!

Πολά τα ερωτηματικά που συνάγονται μέσα απο αυτό το βίντεο, το οποίο σημειωτέον οτι κατέβηκε αρκετές φορές απο το Google You Tube χωρίς προειδοποιήσεις στους χρήστες που το ανέβαζαν. Ενα απο αυτά τα ερωτήματα, ασφαλώς και αφορά τη δική μας πλευρά και τις ενέργειες που φαίρεται να έχει κάνει μια κυβέρνηση, που υποτίθεται υποστηρίζει σθεναρά τα συμφέροντα των τοκογλύφων και των οικονομικών απατεώνων.

Τι απο τα δύο συμβαίνει στα αλήθεια; Τι θα μπορούσαμε πραγματικά να πιστέψουμε απο αυτήν την ...ατομική βόμβα μεγατόνων που διαδόθηκε αστραπιαία στο διαδίκτυο;
Η μόνη αλήθεια πάντως που γνωρίζουμε όλοι είναι οτι ο Πούτιν σίγουρα δε χωρατεύει. Και πολύ πιθανώς, να προβεί σε ενέργειες που θα έχουν ως στόχο την υπερπροστασία της Ρωσίας χωρίς να διστάσει για τις όποιες συνέπειες. Το έχει αποδείξει εξάλλου πλειστάκις αυτό.

Εν τέλει, το βίντεο κλείνει με μια έκκληση προς τους πατριώτες στρατιωτικούς των ΗΠΑ, να υποστηρίζουν το σύνταγμα των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής και να προστατεύσουν τη πατρίδα απο τους οικονομικούς δολοφόνους και απατεώνες και να μην τολμήσει η κυβέρνηση του μπαράκ Ομπάμα να παράσχει στήριξη στις δύο αυτές τράπεζες που έχουν βαλθεί με δόλια μέσα να καταστρέψουν την οικονομία όχι μόνο της Αμερικής, αλλά και όλου του κόσμου!

logioshermes.blogspot.com

epirus.ellas.voula@gmail.com

Σημείωση ιστολογίου, την είδηση μπορέσαμε να την εξακριβώσουμε με τους αντίστοιχους ιστότοπους:
dailymail.co.uk
projectavalon.net
firstpost.com
stampalibera.com

Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από voulaioannina στις 2/01/2012 05:50:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Aπίστευτο! Ο Πούτιν εξέδωσε διεθνές ένταλμα σύλληψης εναντίον του Σόρος!;"

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες