ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:9 Φεβρουαρίου 2012
Αναρτήθηκε από nikos

Το Λαϊκό Κίνημα είναι παντού...

Αμέσως μετά την πολύ δυνατή ανοικτή συνομιλία που μεταδόθηκε ζωντανά, ήλθε η πρόσκληση των Ιταλών συντρόφων και συνοδοιπόρων για το συνέδριό τους. Θα είμαστε και εκεί, μαζί τους.

Ο στόχος μας είναι κοινός «για το κοινό καλό», κοινωνία για τον άνθρωπο και πραγματική...
δημοκρατία.
Ο στόχος είναι να πάνε παντού οι ιδέες μας και θα πάνε.
Ο στόχος είναι η δημιουργία ενός πανευρωπαϊκού και παγκόσμιου κινήματος ανθρωποκεντρικής κοινωνίας και δημοκρατίας και αυτό έχει ξεκινήσει να πραγματώνεται.
Πρώτα από την ιστορική και βασανισμένη Μεσόγειο, μετά σε όλο τον πλανήτη.
Μια νέα αντίληψη, νέες ιδέες, πραγματική ζωή για τους ανθρώπους.
Per Il Bene Comune
Ένα ακόμα ουσιαστικό βήμα για μια πραγματική κοινωνία των ανθρώπων.
Εθνική Συνέλευση (Συνέδριο) του ιταλικού πολιτικού Κινήματος «Για το Κοινό Καλό» (Per il Bene Comune)
Ρώμη, 11 & 12 Φλεβάρη 2012 (Hotel Globus)
Μια Δύναμη, Ένα Κίνημα, Ένα Μέλλον
Για την Ιταλία και τους Ιταλούς
Αγωνιζόμαστε μαζί σε ένα κοινό στόχο: να ξαναδώσουμε την κυριαρχία στο λαό
Πρόγραμμα Συνεδρίου
Σάββατο 11 Φλεβάρη
10:00 Έναρξη Εργασιών
10:30 -13:00 Συζητήσεις και έναρξη ψηφοφοριών για τις προτάσεις του Συνεδρίου
Διακοπή-γεύμα
14:30 -19:30 Προγραμματικές θέσεις, ψηφοφορίες προτάσεων
Κυριακή 12 Φλεβάρη
09:30 -13:00 Τι κάνουμε, πως το κάνουμε, γιατί το κάνουμε. Δράσεις και στόχοι.
13:00 -13:30 Αποτελέσματα ψηφοφοριών – κλείσιμο εργασιών


Οι εργασίες του Συνεδρίου σε ζωντανή μετάδοση στο διαδίκτυο.

Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από nikos στις 2/09/2012 06:52:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες .

0 σχόλια for "Το Λαϊκό Κίνημα είναι παντού..."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες