ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:10 Φεβρουαρίου 2012
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Μετά την "εκκαθάριση" των αναπήρων... τώρα και οι Πολύτεκνοι.

Σύμφωνα με τα όσα γράφουν οι εφημερίδες σήμερα βασιζόμενες σε πληροφορίες οι οποίες διαρρέουν, μέχρι τα μεσάνυχτα είχαν συμφωνήσει περικοπές ύψους 2,31 δις. ευρώ.

Η παρακάτω λίστα δείχνει την κατανομή τους. Προσέξτε την δαπάνη η οποία αφορά τις Πολύτεκνες οικογένειες (μόνο 1,7%) των...
συνολικών περικοπών. Ξέρουν ότι μας οδηγούν σε συντεταγμένη φτώχια και κανείς απ’ αυτούς δεν σκέφτηκε, και δεν κατάλαβε, ότι άλλο είναι να κάνεις περικοπές από οργανισμό και άλλο από πολυμελή οικογένεια. Αυτοί όμως αποφασίζουν για εμάς.


Περικοπές
εκατ. €
% κατανομή
Φαρμακευτικές δαπάνες
1070
46.3
Αμυντικές         δαπάνες
300
13.0
Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων
400
17.3
Λειτουργικές Δαπάνες Οργανισμών
200
8.7
Εφημερίες    Γιατρών
50
2.2
Γενικές Δαπάνες Υπουργείων
250
10.8
Πολυτεκνικά επιδόματα
40
1.7

2310
100%

Ετοιμάζουν εισοδηματικά κριτήρια τα οποία θα περικόψουν τα επιδόματα σε αριθμό πολύ πάνω από το 50% των πολύτεκνων οικογενειών. Μην ξεχνάμε και την πρόσφατη φορο-επιδρομή.  Έρχονται μέρες μαύρες και αυτό το ξέρουν καλύτερα από εμάς.

Και συναποφασίζουν τέτοια απάνθρωπα μέτρα, για να σβήσουν την Ελληνική οικογένεια και  να αποτελειώσουν και τους τελευταίους Έλληνες. Χτυπούν ότι κινείται. Την ίδια στιγμή κανένας μισθός βουλευτή δεν πειράχτηκε. Καμιά διπλή και τριπλή σύνταξη πρώην βουλευτή, γενικού γραμματέα κλπ. Είναι υποκριτές. Είναι τιμωροί. Είναι ανθέλληνες. 
Η Ιστορία θα τους ‘πληρώσει’ όπως τους αξίζει. ΝΤΡΟΠΗ. !!


Σ.Ε.
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 2/10/2012 10:58:00 π.μ.. Εσωτερικές ετικέτες .

0 σχόλια for "Μετά την "εκκαθάριση" των αναπήρων... τώρα και οι Πολύτεκνοι."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες