ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:9 Φεβρουαρίου 2012
Αναρτήθηκε από nikos

Ενωτική Κίνηση: "Ο κοινωνικός κανιβαλισμός των νέων μέτρων."

Λένε ότι η ιστορία επαναλαμβάνεται, δυστυχώς αυτή τη φορά ως τραγωδία.

Για ακόμα μια φορά αποκαλύπτονται εκείνοι που υπηρετούν και προτάσσουν τα συμφέροντα του ξένου παράγοντα (πχ δανειστές και τοκογλύφοι) και εκείνοι που αναγνωρίζουν την ευθύνη να υπερασπιστούν, με όποιο κόστος, την πατρίδα και την κοινωνία. Το θέατρο συνεχίζεται. Το...
αποκορύφωμα του δράματος είναι η αναζήτηση ακόμη 300 εκατομμυρίων ευρώ προκειμένου να μη μειωθούν περαιτέρω οι συντάξεις.

Ωστόσο, δεν ακούσαμε κάτι για τους τόκους που οφείλουν οι τραπεζίτες από τις προνομιούχες μετοχές που έχει το δημόσιο, δεν ακούσαμε κάτι για τα 100 εκατ. ευρώ που παραχωρήθηκαν στο Μέγαρο Μουσικής, για τα 500 εκ. ευρώ ετησίως που σημειώνει ως απώλεια το δημόσιο από τη μη εξίσωση του νοσοκομειακού με το ασφαλιστικό φάρμακο.

Καμία αναφορά δεν γίνεται στα 300 εκατ. ευρώ που κερδίζουν ετησίως οι πολυεθνικές του φαρμάκου από τη σκανδαλώδη, εν ισχύ ακόμα, διάταξη για τη δήθεν προώθηση του προϊόντος τους. Στα δυόμιση χρόνια που ακολούθησαν μετά το «πάρτυ» της Νέας Δημοκρατίας, δεν έγινε τίποτα από εκείνους που κονιορτοποίησαν την εμπιστοσύνη και την εντολή του λαού για σύγκρουση με τη διαπλοκή και σύλληψη της φοροδιαφυγής και της εισφοροδιαφυγής.


Οι τελευταίες υπολογίζονται περίπου στα 30 δις ευρώ ετησίως, ενώ το μαύρο χρήμα (λαδώματα, μίζες) φαίνεται να υπερβαίνει τα 10 δις ετησίως.
Ενοχοποίησαν το μισθολογικό κόστος, αλλά σιωπούν για τις επιπτώσεις του μη μισθολογικού κόστους στον ανταγωνισμό, όπως η διαδικασία των αδειοδοτήσεων και ο αναχρονιστικός νόμος περί ανωνύμων εταιρειών.

Αποδέχονται τη μείωση του κατώτατου μισθού που συνεπάγεται απώλεια για την αγορά 7,5 δις ευρώ χωρίς να έχουν την πρόνοια να συνδέσουν, ένα ποσοστό των κερδών που προκύπτουν από αυτή τη ρύθμιση για τις επιχειρήσεις, με τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.
Βυθίζουν την κοινωνία στη φτώχεια και μας απειλούν με χρεοκοπία, ποντάροντας στο φόβο.

Οφείλουμε όμως να γνωρίζουμε, ότι σε μία τέτοια περίπτωση εκείνοι που έχουν να χάσουν είναι οι δανειστές. Άρα, τέτοιο ζήτημα δεν υφίσταται. Πρόκειται για ένα στυγνό εκβιασμό που αντί να χρησιμοποιείται από το πολιτικό προσωπικό σαν διαπραγματευτικό επιχείρημα εναντίον των δανειστών, χρησιμοποιείται κατ’ εξακολούθηση εναντίον του ελληνικού λαού και της οικονομικής δικαιοσύνης, προκειμένου να καμφθούν οι αντιστάσεις του.

Οφείλουν να γνωρίζουν αυτοί που επιβουλεύονται την αξιοπρέπεια αυτού του λαού ότι μπορεί να τον έχουν καταστήσει φτωχό, δεν θα τον καταστήσουν όμως σκλάβο.

Για τη Σ.Ε. της Ενωτικής Κίνησης
Κουρουμπλής Παναγιώτης, Ανεξάρτητος Βουλευτής
Κοτζιάς Νίκος, Καθηγητής Πανεπιστημίου
Κοτσακάς Αντώνης, Πρώην Υπουργός Αιγαίου
Μηλιαράκης Πέτρος, Δικηγόρος Ευρωπαϊκών Δικαστηρίων
Μητρόπουλος Αλέξης, Καθηγητής Πανεπιστημίου
Τόσκας Νίκος, Υποστράτηγος ε.α.
Τσουκαλάς Δημήτρης, Πρώην Πρόεδρος ΟΤΟΕ

Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από nikos στις 2/09/2012 07:02:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες .

0 σχόλια for "Ενωτική Κίνηση: "Ο κοινωνικός κανιβαλισμός των νέων μέτρων.""

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες