ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:7 Φεβρουαρίου 2012
Αναρτήθηκε από voulaioannina

Πήραν εντολές από τις μασονικές στοές να καταργήσουν τις εθνικές παρελάσεις!

Κατ΄αρχήν δύο ειδήσεις που βγήκαν από το ΥπΕΘΑ: Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Δ. Αβραμόπουλος έδωσε εντολή να ακυρωθεί ο διαγωνισμός της Διοίκησης Αεροπορικής Υποστήριξης για την παροχή υπηρεσιών catering στις πτήσεις των κυβερνητικών αεροσκαφών, προϋπολογισμού €440.000 για δύο έτη.

Φυσικά η διενέργεια του διαγωνισμού θα...
διεξαγόταν κανονικά εάν το θέμα δε λάμβανε ευρύτερη δημοσιότητα από τον ιστότοπο onalert.gr με τα κυβερνητικά στελέχη να απολαμβάνουν πλουσιοπάροχα γεύματα και στο μέλλον εις υγείαν των κορόιδων.

Αριστερά, απόσπασμα από τη συνέντευξη του ΥΕΘΑ στο σημερινό φύλλο της Ισοτιμίας, όπου προτείνεται η κατάργηση της στρατιωτικής παρέλασης της 28ης Οκτωβρίου στην Θεσσαλονίκη ενώ σε άλλο σημείο επαναλαμβάνεται το …βενιζελικής έμπνευσης τετριμμένο πως η μείωση των δαπανών κατά 37% στον προϋπολογισμό του υπουργείου δεν έχει επηρεάσει καθόλου το αξιόμαχο των Ενόπλων Δυνάμεων.

Με την ίδια λογική, μία μείωση της τάξης του 37% στο μισθό του μέσου Έλληνα δε θα επηρέαζε κατ΄ελάχιστον την αγοραστική του δύναμη. Με την ίδια πάντα λογική, μία μείωση της τάξης του 37% στις αποζημιώσεις των υπουργών, των βουλευτών, των χιλιάδων συμβούλων όπως και στη χρηματοδότηση των κομμάτων δε θα είχε καμμία επίπτωση στη περιστολή των κρατικών δαπανών, σωστά;

Ο Έλληνας φορολογούμενος πολίτης υφίσταται καθημερινά έναν άνευ προηγουμένου βιασμό της νοημοσύνης και της λογικής. Εκπρόσωποι του ΔΝΤ, βυθισμένοι στις πολυθρόνες του υπουργείου Οικονομικών απαιτούν με ιταμό ύφος από μία κυβέρνηση αμφίβολης συνταγματικής νομιμότητας την εξαθλίωση των Ελλήνων, τη διάλυση του κοινωνικού ιστού, το θάνατο της Ελλάδας όπως τη γνωρίζαμε μέχρι σήμερα.

Έτσι αποκτά νόημα και η πρόταση του Δ. Αβραμόπουλου. Πώς θα μπορούσαμε άλλωστε να τιμούμε εκείνους που είπαν “ΟΧΙ”, εκείνους που έδωσαν τη ζωή τους για την Ελευθερία και την Εθνική Ανεξαρτησία; Πώς θα τολμούσαμε εμείς οι σπιθαμιαίοι να αναφερθούμε στις απίστευτες πράξεις ηρωισμού και αυταπάρνησης του Έπους του 40; Καταλαβαίνετε ότι πρέπει να περισωθεί η διαπραγμάτευση για το PSI και ο 14ος μισθός…

Το είδαμε στο:ellinonea

strategyreports.wordpress.com
epirus.ellas.voula@gmail.com
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από voulaioannina στις 2/07/2012 12:30:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Πήραν εντολές από τις μασονικές στοές να καταργήσουν τις εθνικές παρελάσεις!"

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες