ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:10 Φεβρουαρίου 2012
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Απόψεις: "Συμφώνησαν να μας σώσουν ή να μας…θάψουν;"

Του Καθηγητή Γιώργου Πιπερόπουλου. 
Ωραίο το «Επικοινωνιακό Παιχνίδι» του κ. Καρατζαφέρη να απαιτήσει μεταφρασμένο στα ελληνικά μνημόνιο και την άρνησή  του να μην  συμμετάσχει στο Συμβούλιο Αρχηγών ώσπου να το εκτιμήσει σε "κάθε λεπτομέρεια"… Τελικά, πήγε (πότε πρόλαβε και το μελέτησε σε…βάθος;) προφανώς το ψήφισε (δεν απέσυρε τους 4 Υπουργούς του) και βγαίνοντας απήγγειλε…Καβάφη!

Προσωπικά, δεν θέλω να...
τον ξαναδώ αυτόν και πολλούς παλιούς φίλους στην Κοινοβουλευτική και όχι μόνο ομάδα του ΛΑΟΣ για το υπόλοιπο της φυσικής μου ύπαρξης (και μη μου πείτε, έ και τι έγινε, ή… σκασίλα τους). Όσο για τον κ. Σαμαρά, αυτόν και τη »Νέα, Νέα Δημοκρατία» της ΠΟΛΑΝ αποφεύγω να τους βλέπω ή να τους ακούω καθώς τους έχω διαγράψει από την οπτική και ακουστική μου αντίληψη από καιρό!...

Τελικά ΣΗΜΕΡΑ βγήκε μεσημεριάτικα ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ο παλιός συνάδελφος του κ Παπαδήμου και του κ Μόντι στην Goldman Sachs) και σε ΕΚΤΑΚΤΑ δελτία ΟΛΑ τα Ευρωπαϊκά Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας ανακοίνωσαν ότι «…οι Έλληνες Πολιτικοί Αρχηγοί Συνυπέγραψαν το νέο Μνημόνιο που περιέχει το (θανατηφόρο κατά την άποψή μου αλλά αυτό ΔΕΝ το ανέφεραν στις Ειδήσεις)…πρόγραμμα ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ…

Εφόσον λοιπόν υπήρξαν τα 3 ΝΑΙ για την… «σωτηρία» μας αφού εμείς οι Έλληνες καταλάβουμε τι…πάθαμε, ή μάλλον τι μας…κάνανε, θα καταγραφεί ως ιστορικό το διήμερο 8-9 Ιανουαρίου καθώς η ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΑΟΣ μιμούμενη τις κινήσεις του κ Καραμανλή στις εκλογές του 2009 θα παραχωρήσει την εξουσία στην… ΑΡΙΣΤΕΡΑ… Αφού συνεδρίασαν ατέλειωτες ώρες, αφού ο κ Καρατζαφέρης που ΔΕΝ θα πήγαινε πήγε, αφού όπως λένε «τσακώθηκαν» σε έντονο ύφος οι κκ Σαμαράς και Βενιζέλος οι 4 Κυβερνήτες μας τελικά ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ να μας… θάψουν (συγνώμη να μας…σώσουν!)

Στον Ευρωπαϊκό χώρο Τραπεζίτες και Δανειστές μας σφόδρα επιθυμούν να περάσει το μνημόνιο (το οποίο θα μας θάψει) ώστε να πάρουμε τα 130 νέα δισεκατομμύρια τα οποία – ΦΥΣΙΚΑ – θα πάνε στις δικές τους τσέπες ως τοκοχρεολύσια κερδίζοντας για την Ευρώπη χρόνο ώστε να ξεφορτωθούν και άλλη ελληνική σαβούρα…

Παραδέχονται ότι ΔΕΝ θα αποφύγουμε τη ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ αλλά την καθυστερούν για να κερδίζουν αυτοί και ενδεχομένως με τις ειδεχθείς εγκληματικούς όρους που θα μας επιβάλλουν να μας οδηγήσουν και σε βάρβαρη κοινωνική αναταραχή αλλά… Σκασίλα τους!

Εμείς μου λένε πολύ σοβαροί Ευρωπαίοι ΔΕΝ μισούμε την Ελλάδα και τους Έλληνες αλλά μάλλον οι δικοί σας πολιτικοί σας μισούνε… ΔΕΝ σας εξήγησαν ποτέ ποιοι «τα φάγανε», πώς και γιατί φτάσατε ως εδώ αλλά επί 2 χρόνια σας «στύβουν» για να σας σώσουνε…
Λέτε να έχουν δίκαιο;

Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 2/10/2012 11:28:00 π.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Απόψεις: "Συμφώνησαν να μας σώσουν ή να μας…θάψουν;""

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες