ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:6 Φεβρουαρίου 2012
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Απόψεις: "Η Ελλάδα έχει φίλους και τους έχει ανάγκη."

Στις 2 φεβρουαρίου 2012, ο ΄Αγγλος Ευρωβουλευτής και αρχηγός του UKIL κόμματος με αυστηρή επιστολή ελέγχει τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Martin Schulz για παραβίαση του Κανονισμού της Ευρωβουλής.

Ο ΄Αγγλος Ευρωβουλευτής μόλις είχε μιλήσει για την σκληρή συμπεριφορά της ΕΕ κατά της Ελλάδος με το...
Μνημόνιο και τις σχετικές καταστροφικές συνέπειες. Αποσπάσματα της ομιλίας του παρουσιάστηκαν στην Ελλάδα αμέσως από ιστοσελίδες και το είδα σε ένα Ελληνικό κανάλι.

Θέλω, ως ψηφοφόρος κόμματος, να τονίσω με βάση το 1ο ΄Αρθρο και το τελευταίου άρθρο του δικού μας Συντάγματος, ότι δεν με ενδιαφέρει, ,η οποιαδήποτε πολιτική απόχρωση του UKIL κόμματος ή η οποιαδήποτε απόχρωση Ελληνικού κόμματος,όταν πρόκειται για θέματα Εθνικά ή θέματα της Ελλάδας. Το Φιλελληνικό και έντονα δίκαιο ξέσπασμα του Άγγλου βουλευτή έπρεπε να τύχει της προσοχής και της άμεσης στήριξης των δικών μας Ελλήνων Ευρωβουλευτών.


Ο Ευρωβουλευτής ζήτησε να απαντήσει σε βαρύ σχόλιο του Προέδρου και ο κ.Schulz αρνήθηκε. Πού ήταν οι δικοί μας Ευρωβουλευτές,εκ των οποίων μάλιστα μία εξ αυτών φέρει και βαρύ Σουλιώτικο Επώνυμο;. Οι φάρες των Σουλιωτών,που πάντοτε είχαν διαφορές μεταξύ των,στο όνομα Πατρίδα είχαν μια στάση και θέληση διδάσκοντας όλο τον κόσμο τον Πολιτισμό της Θυσίας και της Αυτοθυσίας.Μόνοι τους τότε προκάλεσαν πραγματικό φιλελληνικό κλίμα .

Αλλά και τώρα σε όλο τον κόσμο υπάρχουν φιλέλληνες και έχω προσωπική πείρα από πρόσφατο ταξίδι μέχρι την Γερμανία, από τις εκδόσεις πολλών επιστημονικών βιβλίων, από επικοινωνία κ.λ.π. Οι εχθροί του Ελληνισμού είναι τώρα χωρίς κουκούλες μέσα στη χώρα μας και νομίζουν ότι μας τρομοκρατούν.

Russell Squaer, Λονδίνο 03/02/2012 ΒΗΣΣΑΡΙΩΝ ΜΠΑΚΟΛΑΣ
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 2/06/2012 12:42:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες .

0 σχόλια for "Απόψεις: "Η Ελλάδα έχει φίλους και τους έχει ανάγκη.""

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες