ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:6 Φεβρουαρίου 2012
Αναρτήθηκε από voulaioannina

Σιγά να μην οφείλουμε και ευγνωμοσύνη σε δειλούς, ανώνυμους αγνώστου προελεύσεως hackers. Αυτοί anonymous, εμείς eponymous!

Αφορμή του θέματος είναι η αγανάκτηση μου από την μνεία που γίνεται παγκοσμίως από τα ΜΜΕ, για κάποιους ανώνυμους…οι οποίοι αναγνώσκουν ανούσια κείμενα με μοναδικό σκοπό να ερεθίσουν την τρομοκρατία στο διαδίκτυο.

Μην ξεχνάτε φίλοι μου ότι...
το παρελθόν έχει δείξει ποιοι πραγματικά αγωνίζονται σθεναρά και είναι αντίθετοι ή κατευθυνόμενοι από την λαίλαπα της παγκοσμιοποίησης ή απλώς ‘ξεφουσκώνουν μπαλόνια’.

Είδαμε και τους 'άφαντους αγανακτισμένους' ή τους 'κουκουλοφόρους αγανακτισμένους' από πού παίρνουν εντολές.
Σε παγκόσμια κλίμακα εδώ και χρόνια οι ίδιοι που τρομοκρατούν ταυτόχρονα νομοθετούν στα δικά τους μέτρα και σταθμά!

Κάποιοι θέλουν να επιβάλουν μια νέα δικτατορία στο διαδίκτυο, να ελέγχουν η ακόμα να απαγορεύσουν την ελεύθερη φωνή του κάθε επώνυμου blogger. Και λέω επώνυμους διότι μας ξέρουν όλους. Γνωρίζεται πολύ καλά ότι έχουν την δυνατότητα να γνωρίζουν κάθε διαδικτυακό αποτύπωμα.

Δεν είμαστε οι anonymous αλλά οι eponymous!

Εμείς που καθημερινά αγωνιζόμαστε για Ελλάδα και ορθοδοξία, χωρίς να σκεφτόμαστε ‘αν θα μας κυνηγήσουν η όχι’.
Που οι περισσότεροι από εμάς κάνουν πραγματική δημοσιογραφική έρευνα καταγγέλλοντας ονόματα και πράγματα, χωρίς να σκεφτούμε τις συνέπειας διότι μας τυφλώνει η αγάπη για την πατρίδα.
Δεν συνθέτουμε αόριστα κείμενα όπως...‘φταίει ο καπιταλισμός’. Εμείς είμαστε που καθημερινά τον ονοματίζουμε και τον αναλύουμε.

Αυτό που κάνουμε το να ενημερώνουμε καθημερινά όλο και περισσότερους πατριώτες το κάνουμε καλά και κανένας δε θα το αμαυρώσει…

Ενας Επώνυμος Έλληνας Ορθόδοξος

ellinonea.blogspot.com
epirus.ellas.voula@gmail.com
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από voulaioannina στις 2/06/2012 09:30:00 π.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Σιγά να μην οφείλουμε και ευγνωμοσύνη σε δειλούς, ανώνυμους αγνώστου προελεύσεως hackers. Αυτοί anonymous, εμείς eponymous!"

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες