ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:8 Φεβρουαρίου 2012
Αναρτήθηκε από Γιαννιώτης Ν.Π.

Mνημονικοί και Αντιμνημονικοί...

Γράφει ο Κ. Κουτελίδης*.
Βρισκόμαστε στην πιο επικίνδυνη οικονομική φάση της ιστορίας μας μετά το β παγκόσμιο πόλεμο, τα κόμματα της ελληνικής βουλής έχουν χωριστεί σε δυο στρατόπεδα τα μνημονικά και τα αντιμνημονικα με βάση αυτή τη διαίρεση συνθέτουν την πολιτική τους.

Ας δούμε ένα τα κόμματα τα μνημονικά είναι 4.  ΠΑ.ΣΟ.Κ, ΝΔ, οικολόγοι πράσινοι, και ΛΑ.Ο.Σ ( τα όποια έδωσαν...
ψήφο εμπιστοσύνης στη αποτυχημένη κυβέρνηση ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ εκτός οικολόγων που εκπροσωπούνται μόνο στην ευρωβουλή ) ,συμφωνούν με τη νεοραγιαδικη λογική ότι ας παραχωρήσουμε τον οικονομικό μας πλούτο ,τα ζωτικά εθνικά συμφέροντα μας την εθνική μας αξιοπρέπεια και ότι άλλο κατέκτησαν οι προγονοί μας με αγώνες αίματος .
Ψηφίζοντας τα μνημόνια και το μεσοπρόθεσμο συμφώνα πάντα με την καθοδήγηση των αφεντικών τους, με τα όποια παραχωρούνται εργασιακά και οικονομικά δικαιώματα του ελληνικού κράτους και των πολιτών του.

Μόνο αυτό φτάνει για να τους αποδώσουμε χαρακτηρισμούς όπως δοσίλογους και νεοραγιαδες .
Ας δούμε και τα αντιμνημονικα κόμματα που είναι το ΚΚΕ το Σύριζα και το νεοσυσταθείς κόμμα της Δημοκρατικής Αριστεράς .
Συμφωνώ απόλυτα με την αντιμνημονιακη στάση τους αρκεί αυτή να μην είναι για μικροπολιτικούς σκοπούς και σκοπιμότητες .

Εξηγώ το ΚΚΕ που κόπτατε για τα εργασιακά δικαιώματα των πολιτών και που καταψήφισε το μεσοπρόθεσμο ,το όποιο αναφερόταν σε εργασιακά ζητήματα ,άφησε απλήρωτους τους εργαζόμενους στην υπό κλείσιμο εταιρεία του, τυποεκδοτικη, ενώ πριν ένα χρόνο είχε απολύσει αρκετούς από αυτήν με συνοπτικές διαδικασίες .

Διεθνοποιεί τις εργασιακές σχέσεις και αναγνωρίζει ταξική καταπίεση και όχι εθνική θρησκευτική η γλωσσική, δηλ τι μας λέει το ΚΚΕ ότι όποιος θέλει από όποιο κράτος και αν είναι ότι γλωσσά και αν μιλεί και όποιο θεό πιστεύει μπορεί να έρχεται στην Ελλάδα και να διεκδικεί στο ίδιο δίκαιο το μεροκάματο των ελλήνων πολιτών.

Το Σύριζα , το κόμμα που πρεσβεύει την αποποινικοποίηση των ναρκωτικών, το κόμμα που αναγνωρίζει ευθέως την ύπαρξη τουρκικής μειονότητας στην Θράκη με τις συχνές επισκέψεις στην παράνομη τουρκική ένωση ξανθής και με το κόμμα που ίδρυσε ο ΣΑΔΙΚ DEB εναντια στην εθνική μας πολιτική .Το κόμμα που κατ εντολών ξένων παραγόντων ξεκίνησε μια ιδιότυπη στάση εναντίον του κράτους ,με αποτέλεσμα να καεί όλη η Αθήνα ,το κόμμα το όποιο περιθάλπει ανθρώπους που ασκούν βία στο όνομα κάποιας συνιστώσας του ονόματι ΔΙΚΤΥΟ το κόμμα που αναγνωρίζει μακεδονική μειονότητα και παραχωρεί το όνομα της Μακεδονίας στους εθνικιστές γείτονες των σκοπιών.

Αυτό το κόμμα θέλει να ηγηθεί ενός μεγάλου αντιμνημονιακου μετώπου για να μην χάσουμε την πατρίδα μας ,ενώ εδώ και χρόνια έχει παραχωρήσει κυριαρχικά μας δικαιώματα και ζωτικά μας συμφέροντα.

Οικολόγοι πράσινοι αναγνωρίζουν μακεδονική, τουρκική μειονότητα συνεργάζονται αγαστά με το ουράνιο τόξο, κόμμα των αυτοαποκαλούμενων μακεδόνων στην Ελλάδα και συμφώνα με τον πολιτευτή τους κ Καφετζοπουλο, μαλώνουν έντονα για το πώς θα μοιράσουν τα χρήματα των κομματικών επιδοτήσεων ,το κόμμα που τάσσετε για να γεμίσει η Ελλάδα ΤΖΑΜΙΑ το κόμμα που θέλει να προληφθούν στα σώματα ασφάλειας αλλοδαποί ενώ ο Έλληνας είναι άνεργος ,το κόμμα που υπακούει πιστά στα κελεύσματα του διεθνές οικονομικού αρπαχτικού Τζορτζ Σορος .

Δημοκρατική αριστερά ένα προσωποπαγές κόμμα του Φώτη κουβέλη που εξυπηρετεί την διαιώνιση του δικομματισμού και του πολίτικου μας συστήματος όπως το γνωρίζουμε.
Μπορούν να μας πουν τι λένε για το μακεδονικό ζήτημα ,αναγνωρίζουν η όχι την ύπαρξη μακεδονικής μειονότητας παραχωρούν το όνομα της Μακεδονίας στο κράτος των σκοπιών;

Ποια είναι η θέση τους για την αυτοαποκαλούμενη τουρκική μειονότητα της Θράκης ; Βεβαία όντας έχοντας την κ ΡΕΠΟΥΣΗ στο κόμμα τους θα μπορούν να μας ΠΟΥΝ αν ο συνωστισμός της Σμύρνης ήταν μεγάλος η μικρός .

Ρώτησαν μια φορά ένα γάιδαρο αν του αρέσει η κατηφόρα η ανηφόρα,
Και αυτός τους είπε γιατί ίσιος δρόμος δεν υπάρχει.ΚΟΥΤΕΛΙΔΗΣ.Θ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΜΕΛΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ

Αλήθεια στο Φως.


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Γιαννιώτης Ν.Π. στις 2/08/2012 12:40:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες .

0 σχόλια for "Mνημονικοί και Αντιμνημονικοί..."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες