ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:9 Φεβρουαρίου 2012
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Απόψεις: "Oι Πολιτικοί Απατεώνες μας έσωσαν … Να τους θυμόμαστε!"

Του Χρήστου Μακρυγιάννη*.
 Αυτοί που τόσα χρόνια μας κυβερνούσαν και διαφέντευαν αυτόν εδώ τον τόπο, αφού μας ρήμαξαν ,αφού τοποθέτησαν όλους τους πελάτες τους στο δημόσιο αρνούμενοι ακόμη και την τελευταία ώρα να τους πειράξουν, βγήκαν και ανακοίνωσαν ότι μας έσωσαν !

Υπέγραψαν τα πάντα οι πολιτικοί Αρχηγοί και οι κομματάρχες τους, όλα για τον αγώνα ,εμείς στα πράγματα και...
να ζήσουμε να θυμόσαστε την Πατρίδα, το δικαίωμα στην υγεία ,στην σύνταξη ,στην ασφάλεια και στο υποτιθέμενο Ελληνικό κράτος για ποιά Εθνική Κυριαρχία ; τέτοια θα λέμε τώρα !

Έβαλε στο τραπέζι κάποιος πολιτικός Αρχηγός την απόλυση των πελατών που χωρίς ΑΣΕΠ διορίσανε από το παράθυρο στο Δημόσιο όλα αυτά τα χρόνια οι πολιτικοί απατεώνες δημιουργώντας ακόμη και όταν δεν μπορούσαν να διορίσουν οργανισμούς σε μια νύχτα και διορίζοντας με μοναδικά προσόντα τον αριθμό των ψήφων που έφερνε ο κάθε κομματάρχης ;

Ακόμη και σήμερα στα τελευταία (2) δύο χρόνια της απόλυτης φτώχειας και το χάσιμο της αξιοπρέπειας των Ελλήνων ,διορίσανε25.000 άτομα και δίνοντας υποσχέσεις στους υπόλοιπους ότι θα τους διορίσουνε ,να μην ανησυχούν μόλις φτιάξουν τα πράγματα! (Στην Ελλάδα όλα γίνονται λένε … )

Θυμάμαι υπουργό της προηγούμενης Κυβέρνησης που ήταν μανούλα στο να ιδρύει οργανισμούς ,να παρακαλάει προεκλογικά να τον ψηφίσουν μέσω του ραδιοφώνου γιατί λέει όσους που δεν τακτοποίησε,ήταν γιατί άκουσον άκουσον δεν πρόλαβε ! Το βρήκαν το κόλπο οι Πολιτικοί απατεώνες θα κόψουμε λέει τις συντάξεις ,θα κόψουμε τους μισθούς για να σωθούμε, ποιοι να σωθούμε; μα αυτοί οι ίδιοι !

Βλέπεις εμείς έχουμε κάνει και φτωχοί και δεν μας πειράζει αλλά για δώσε στον Κουτρουμάνη 400 € να βγάλει τον μήνα τώρα που καλόμαθε στην μάσα και αποφασίζει αυτός για τους επιστήμονες με μεταπτυχιακό κάτι που δεν είχε ποτέ ο ίδιος ! Θυμάμαι υπουργό να δίνει εντολές από το πολιτικό του γραφείο στην εκλογική του περιφέρεια για να κρυφτούν οι απατεώνες επαγγελματίες γιατί βγήκαν λέει κλιμάκια ελέγχου ΙΚΑ, Υγειονομικού και ΣΔΟΕ !

Αυτοί σαν σύγχρονοι κουκουλοφόροι που είναι ,δίνουν τα μέτρα στην Τρόικα και μετά μας λένε ότι παλεύουν για να σωθούν οι μισθοί και οι συντάξεις και μας προετοιμάζουν για τα χειρότερα ,αλλά αυτοί θα κάνουν ότι μπορούν

Ακούσατε εσείς να προτείνει η Τρόικα να μειωθεί ο αριθμός των βουλευτών ; των συμβούλων των υπουργών; 105 διάβασα οτι έχει έχει ο Παπαδήμος ,των υπαλλήλων της Βουλής ; των μετακλητών υπαλλήλων στα βουλευτικά γραφεία ; των Αστυνομικών ; Μειωθήκαν έτσι για το (γαμώτο ) να το πάρεις και εσύ πατριωτικά βρε αδερφέ και οι μισθοί και τα προνόμια των πολιτικών απατεώνων ;

Το μόνο που τους νοιάζει είναι ο έλεγχος της κρίσης, γιατί μετά τον σεισμό έρχεται ο σωσμός !

 Να είναι αυτοί που θα διαχειριστούνε τα συσσίτια ,τις κουβέρτες ,τους θανάτους μας και τα 130 δις να μην ξεχνιόμαστε ,μετά ποιος ζει ποιος πεθαίνει ! Να είναι αυτοί που θα μας υποδεχθούνε στα πολιτικά τους γραφεία , για να παρακαλάμε για μια φέτα ψωμί παραπάνω για τα παιδιά μας ,για μια καλύτερη θέση παρακάμπτοντας την σειρά στο συσσίτιο , για ένα τάφο στα νεκροταφεία για τους άπορους γονείς μας !

Ακόμη και σήμερα δεν θα κάνουν κρίσεις λέει στις Ένοπλες Δυνάμεις έστω και τυπικά γιατί άκουσον άκουσον ,θα γίνουν και εκλογές και πρέπει να τοποθετήσουν τους δικούς τους τα κομματόσκυλα, όχι βέβαια τους ¨Άξιους και τους Αρίστους ,αλλά τους Αρεστούς και τους οσφυοκάμπτες .!

Συζητάνε να επαναφέρουν πίσω ως Αναπληρωτή υπουργό τον πρώην Α/ΓΕΕΘΑ Ποιο είναι το έργο του πρώην A/ΓΕΕΘΑ στις Ένοπλες Δυνάμεις; Μόνο εξυπηρετήσεις έκανε ,έδωσε πνοή στις Ένοπλες Δυνάμεις ;

Συγκρούστηκε με τα συμφέροντα και τα τρωκτικά των εξοπλισμών ; Πάλεψε για τα στελέχη που είναι όλη την ημέρα στα στρατόπεδα ,στοις Μοίρες ,στα υποβρύχια ; Ακόμη και όταν οι Απόστρατοι αποκαλούνταν τραμπούκοι από τον τότε ΥΕΘΑ Μπεγλίτη και τους βουλευτές (πατριωτικών κομμάτων) Απλά λούφαξε στο γραφείο το και δεν είχε το θάρρος να κατέβει να αντιμετωπίσει τους Αξιωματικούς στα ίσα κοιτάζοντας τους στα μάτια !

Έδωσε εντολή να προστατέψουν με κάθε τίμημα τα θαλάσσια σύνορα της Πατρίδος όταν οι Τούρκοι έκαναν κρουαζιέρα στον Σαρωνικό και έκοβαν βόλτες πάνω από τα νησιά μας ; Όχι βέβαια ,μόνο στους πολιτικούς δεν χάλαγε χατίρι …
Έχουν να το λένε οι στρατιωτικοί συντάκτες ότι λειτουργούσε ως ΑΝΥΕΘΑ και ποτέ όχι ως Αρχηγός!
Αλλά αυτούς θέλουμε, αυτούς ψηφίζουμε ...

*Μακρυγιάννης Χρήστος Ανώτερος Αξιωματικός ε.α  

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΑΜΥΝΑ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 2/09/2012 09:20:00 π.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Απόψεις: "Oι Πολιτικοί Απατεώνες μας έσωσαν … Να τους θυμόμαστε!""

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες