ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:6 Φεβρουαρίου 2012
Αναρτήθηκε από voulaioannina

Γιατί δεν προχώρησε η συγχώνευση της Wind με τη Vodafone.

Σταμάτησαν οι συνομιλίες ένα βήμα πριν την υπογραφή συμφωνίας

Εξ αρχής δεν υπήρχε καμία βεβαιότητα για την έκβαση των συζητήσεων μεταξύ των μετόχων των δυο εταιρειών. Αυτό, μάλιστα, είχε...
επισημανθεί και στην ανακοίνωση που είχε σταλεί στα ΜΜΕ στα τέλη Αυγούστου 2011.

Τα εμπλεκόμενα μέρη αναγνώριζαν την πολυπλοκότητα του εγχειρήματος και τις ρυθμιστικές κατά κύριο λόγο δυσκολίες που θα έπρεπε να ξεπεραστούν σε μία πιθανή συγχώνευση των δυο εταιρειών.

Το περιβάλλον που διαμορφώθηκε στις Βρυξέλλες, δημιούργησε έντονο σκεπτικισμό στους μετόχους των δύο εταιριών με αποτέλεσμα να κρίνουν σκόπιμο να τερματίσουν τις μεταξύ τους συνομιλίες, ένα βήμα πριν την υπογραφή συμφωνίας.

Σε ότι αφορά τη Wind, η διοίκηση της εταιρείας από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησαν οι συνομιλίες δεν άλλαξε το επιχειρησιακό και επενδυτικό της πλάνο.

Όπως άλλωστε είχε δηλώσει και ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, Νάσος Ζαρκαλής, στην τελευταία του συνάντηση με δημοσιογράφους, η Wind θα συνέχιζε τη στρατηγική της απαλλαγμένη από τα βάρη του παρελθόντος και με μηδενικό πλέον δανεισμό.

Σε αυτό το πλαίσιο, προχώρησε στην ανανέωση της άδειάς της για τις συχνότητες GSM 900 καταβάλλοντας στο ελληνικό Δημόσιο 93 εκατ. ευρώ. Παράλληλα, το καλοκαίρι του 2011, ξεκίνησε, αναθέτοντας το έργο στην Huawei, τον πλήρη εκσυγχρονισμό του δικτύου της, ένα από τα μεγαλύτερα έργα υποδομών στη χώρα, που θα ολοκληρωθεί σε ορίζοντα τριετίας. Οι συνολικές επενδύσεις της εταιρείας για το διάστημα των τριών αυτών ετών θα ανέλθουν σε 300 εκατ.
Για τη φετινή χρονιά, οι προτεραιότητες της εταιρείας είναι:

- Nα αξιοποιήσει τις δυνατότητες συνδυασμού κινητής και σταθερής σε ένα πακέτο

- Nα ενισχύσει την εικόνα της μάρκας της

- Nα βελτιώσει και να επεκτείνει τα κανάλια διανομής της

- Nα προωθήσει περαιτέρω τη στρατηγική για Data / smartphones

- Nα συνεχίσει τον εκσυγχρονισμό του δικτύου της και την επέκταση της κάλυψης σε κρίσιμα σημεία

- Nα βελτιώσει την εμπειρία των πελατών της και

- Nα βελτιώσει περαιτέρω τους οικονομικούς της δείκτες, συνεχίζοντας την τροχιά ανάκαμψης παρά τις αντίξοες συνθήκες της ελληνικής αγοράς και οικονομίας.

newsbeast.gr
epirus.ellas.voula@gmail.com
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από voulaioannina στις 2/06/2012 07:30:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Γιατί δεν προχώρησε η συγχώνευση της Wind με τη Vodafone."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες