ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:9 Απριλίου 2012
Αναρτήθηκε από Γιαννιώτης Ν.Π.

Αλαλούμ με το επίδομα θέρμανσης!

Το απόλυτο αλαλούμ αναμένεται να προκληθεί με το επίδομα θέρμανσης, που ίσως δοθεί το φθινόπωρο σε ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού.

 Η εξίσωση των φόρων στο πετρέλαιο θέρμανσης και κίνησης θα οδηγήσει σε αύξηση τουλάχιστον κατά 40% της τιμής του θέρμανσης, που μπορεί να υπερβεί και το 1,40 ευρώ το λίτρο, κάτι που θα οδηγήσει σε απόγνωση δεκάδες χιλιάδες...
νοικοκυριά. Ακόμα χειρότερα πρόκειται να γίνουν τα πράγματα αν έρθει η στιγμή να χορηγηθεί το επίδομα θέρμανσης που έχει προαναγγελθεί από την ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών, αφού οι κανόνες και οι όροι που πρόκειται να τεθούν αποτελούν περισσότερο... σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες.

Σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες, η επιτροπή που έχει συσταθεί για να προωθήσει το θέμα του επιδόματος έχει έτοιμο ένα προσχέδιο προτάσεων, στις οποίες συμπεριλαμβάνονται το υψόμετρο, η περιοχή, ακόμα και η θερμοκρασία για κάθε μήνα που περνάει. Πιο συγκεκριμένα, στόχος είναι να υπάρξουν τρεις βαθμίδες επιδομάτων ανάλογα με τις αντίστοιχες ζώνες στις οποίες θα χωριστεί η Ελλάδα. Η λογική είναι ότι όσο πιο βόρεια τόσο υψηλότερο είναι το επίδομα που θα χορηγείται. Η πρώτη ζώνη θα καλύπτει την Κρήτη και την Πελοπόννησο, η δεύτερη την κεντρική Ελλάδα και η τρίτη την Ηπειρο, τη Μακεδονία και τη Θράκη.


Την ίδια στιγμή όμως θα μπαίνει ως προϋπόθεση και το υψόμετρο σε κάθε περιοχή. Αυτό σημαίνει ότι θα είναι άλλο το επίδομα που θα χορηγείται για μια οικογένεια που ζει στα ορεινά του Ολύμπου και άλλο για μια οικογένεια που μένει στα παράλια του Πλαταμώνα, για παράδειγμα.

Το θέατρο του παραλόγου έρχεται να ολοκληρωθεί με τον υπολογισμό στο τελικό ποσόν του επιδόματος που θα δίνεται και της θερμοκρασίας που υπήρχε στην περιοχή αυτή τον προηγούμενο μήνα από την καταβολή του επιδόματος. Δηλαδή, για την καταβολή επιδόματος θέρμανσης τον Δεκέμβριο θα συνυπολογιστεί ποια ήταν η μέση θερμοκρασία στην περιοχή των Τρικάλων, για παράδειγμα, τον προηγούμενο μήνα, τον Νοέμβριο.
Σε όλα τα παραπάνω βέβαια πρέπει να προσθέσουμε τα εισοδηματικά και περιουσιακά στοιχεία που θα μπουν ως όριο για την καταβολή του επιδόματος.

Βασίλης Αγγελόπουλος
dimokratianews.gr

Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Γιαννιώτης Ν.Π. στις 4/09/2012 10:57:00 π.μ.. Εσωτερικές ετικέτες .

0 σχόλια for "Αλαλούμ με το επίδομα θέρμανσης!"

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες