ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:25 Μαΐου 2012
Αναρτήθηκε από Άκης

Αρχαιρεσίες στην Πανηπειρωτική Ομοσπονδία Ευρώπης. Νέος πρόεδρος εξελέγη ο κ. Σπύρος Κωσταδήμας.

Με την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου έληξαν οι εργασίες της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης της Πανηπειρωτικής Ομοσπονδίας Ευρώπης, που πραγματοποιήθηκε στη Φραγκφούρτη στις 20 Μαΐου 2012. Ο απερχόμενος πρόεδρος κ. Ηλίας Γαλανός, δεν έθεσε ξανά υποψηφιότητα.

Το Παγκόσμιο Συμβούλιο Ηπειρωτών Εξωτερικού επέδωσε, διά του προέδρου του κ. Χρυσοστόμου Δήμου, στον κ. Γαλανό τιμητική πλακέτα για την...
πολυετή προσφορά του στον Ηπειρωτισμό. Τέλος συνεχάρη το απερχόμενο Δ.Σ. για την προσφορά του και ευχήθηκε στο νέο Δ.Σ. κάθε επιτυχία.


Στη Συνέλευση παραβρέθηκαν Σύλλογοι και Αδελφότητες απ΄ όλη την Ευρώπη. Οι αντιπρόσωποι των 15 Συλλόγων που συμμετείχαν στη συνεδρίαση στη συνέχεια της διαδικασίας ψήφισαν και εξέλεξαν το νέο Δ.Σ.

Η σύνθεση του νέου 11μελούς Δ.Σ. έχει ως εξής:
1. Πρόεδρος: Σπύρος Κωσταδήμας
2. Αντιπρόεδρος: Ελευθέριος Δημητρίου
3. Γεν. Γραμματέας: Δημήτριος Κατσάνος
4. Γραμματέας και Υπεύθυνος Τύπου: Θεόδωρος Λίκκας
5. Ταμίας: Ευάγγελος Ντέμος
6. Μέλος και Συντονίστρια Ηπειρωτικών Συλλόγων και Επιχειρ/κότητας: Δήμητρα Πέτσα
7. Μέλος και Συντονιστής Επιτροπής Πολιτισμού: Παναγιώτης Τσέπης
8. Μέλος και Συντονιστής Νεολαίας: Θεοφάνης Καλυβιώτης
9. Μέλος και Υπεύθυνος Επιτροπής Β. Ηπείρου: Βασίλειος Μπολάνος
10. Μέλος και Τομεάρχης Β. Ευρώπης: Γιωτίτσας Γεώργιος
11. Μέλος και Τομεάρχης Δ. Ευρώπης: Ευθύμιος Μπόκιας
Αναπληρωματικά Μέλη:
1. Νίκος Σταμάτης, 2. Παναγιώτης Mπουζιούρης
Εξελεγκτική Επιτροπή:
1. Γεώργιος Δημητρίου, 2. Δημήτριος Ντόκος 3. Ευάγγελος Δήμας


Κατά γενική ομολογία οι εργασίες της συνέλευσης στέφθηκαν από επιτυχία και εμφανής ήταν ο ενθουσιασμός των συνέδρων και κυρίως των νέων που σε μεγάλο αριθμό εκπροσώπησαν φέτος τους Ηπειρώτικους Συλλόγους και Αδελφότητες της Ευρώπης.
Δημήτριος Κατσάνος
Γενικός Γραμματέας

Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Άκης στις 5/25/2012 03:42:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Αρχαιρεσίες στην Πανηπειρωτική Ομοσπονδία Ευρώπης. Νέος πρόεδρος εξελέγη ο κ. Σπύρος Κωσταδήμας."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες