ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:18 Ιουλίου 2012
Αναρτήθηκε από Γιαννιώτης Ν.Π.

Τέρενς Κουίκ: " Εφοριακοί και φοροτεχνικοί ζητούν τουλάχιστον 60 δόσεις για τις οφειλές στο Δημόσιο".

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Τέρενς Κουίκ, κατέθεσε επίκαιρη ερώτηση στον Υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, σχετικά με την αναγκαιότητα επιβεβλημένης μακροπρόθεσμης ρύθμισης των ληξιπρόθεσμων οφειλών προς το Δημόσιο και των φυσικών και των νομικών προσώπων.

Το περιεχόμενο της Ερώτησης έχει ως εξής:
"Τις τελευταίες μέρες γίνεται λόγος για ρύθμιση, σε περιορισμένο αριθμό δόσεων, της...
εξόφλησης των πάσης φύσεως νέων έκτακτων φόρων που θα καταλογιστούν στους Έλληνες πολίτες με σημειώματα που ήδη αρχίζουν να τα αποστέλλουν οι ΔΟΥ, αλλά και με τα εκκαθαριστικά του φόρου εισοδήματος για το 2011.

Πλην όμως, δε γίνεται κανένας λόγος από πλευράς του Υπουργείου Οικονομικών για το βαρύ φορτίο που έχουν στην πλάτη τους τουλάχιστον 1.000.000 Έλληνες πολίτες με ληξιπρόθεσμες οφειλές τους.

Είναι προφανές ότι η βαθιά ύφεση, οι πάνω από ένα 1.000.000 άνεργοι, οι εκατοντάδες χιλιάδες επιχειρήσεις όλων των μεγεθών που έκλεισαν, η ανύπαρκτη ρευστότητα της αγοράς και η συνεχώς επιδεινούμενη οικονομική κατάσταση της κάθε ελληνικής οικογένειας, δεν αφήνει κανένα περιθώριο αμφιβολίας ότι ακόμα και οι συνεπέστεροι μέχρι χθες Έλληνες φορολογούμενοι, αδυνατούν να εκπληρώσουν τις υποχρεώσεις των ληξιπρόθεσμων οφειλών τους με το υπάρχον καθεστώς ρύθμισής τους. Δηλαδή με πολύ μικρό αριθμό δόσεων σε σχέση με τον όγκο των οφειλών.

Θεωρώ περιττό να υπενθυμίσω ότι τα χρέη και προς το Δημόσιο και προς τις Τράπεζες και προς ιδιώτες έχουν αυξήσει σε δραματικό βαθμό τις αυτοκτονίες των Ελλήνων πολιτών.

Λαμβάνοντας υπ’ όψη τα προαναφερόμενα:
Ερωτάται ο κ. Υπουργός:

1. Θα αποφασίσει η κυβέρνηση να προβεί σε άμεση νομοθετική ρύθμιση για την τακτοποίηση των οφειλών προς το Δημόσιο των φυσικών και Νομικών Προσώπων με τουλάχιστον 60 δόσεις όπως ζητούν και οι εφοριακοί και οι φοροτεχνικοί που γνωρίζουν από πολύ κοντά την οικτρή οικονομική θέση των Ελλήνων;

2. Η κυβέρνηση θα υπακούσει στις γνωστές εκβιαστικές εντολές της Τρόικας που απαιτεί λίγες δόσεις, υποθήκες σπιτιών και επιχειρήσεων, εισαγγελικές διώξεις και φυλακίσεις ή θα συμπεριφερθεί με γνώμονα τη λογική μπροστά σε αυτό το αδιαμφισβήτητα τραγικό αδιέξοδο;

Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Γιαννιώτης Ν.Π. στις 7/18/2012 08:27:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες .

0 σχόλια for "Τέρενς Κουίκ: " Εφοριακοί και φοροτεχνικοί ζητούν τουλάχιστον 60 δόσεις για τις οφειλές στο Δημόσιο"."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες