ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:3 Ιουλίου 2012
Αναρτήθηκε από Ιωάννα

Αδούλωτη Κερύνεια, ανοικτή επιστολή : "Διαμαρτυρόμαστε και καταγγέλλουμε την εχθρική σας στάση απέναντι στην Κυπριακή Δημοκρατία και τους πρόσφυγές μας ".

Κον. Στέφαν Φούλε, Επίτροπο για τη Διεύρυνση.

Κύριε Επίτροπε,

Aφού να μας δείτε δεν καταδέχεσθε και απαντήσεις σε γραπτά ερωτήματα μας, δεν δίδετε, σας απευθύνουμε ανοικτή επιστολή.
Παρακολουθήσαμε με προσοχή την τελευταία κάθοδο σας στην Κύπρο και πραγματικά λυπούμαστε για την μεγάλη κρίση θεσμών που πρέπει να...
περνά η Ευρωπαϊκή ΄Ενωση όταν αξιωματούχοι της ενεργούν σε αντίθεση με τις αρχές της ΄Ενωσης και το Ευρωπαϊκό Κεκτημένο.

Ανησυχείτε πολύ για τους Τουρκοκύπριους κ. Φούλε, εννοώντας βέβαια το παράνομο Καθεστώς στα κατεχόμενα, αλλά ούτε πώς υπάρχουμε εμείς οι Ελληνοκύπριοι πρόσφυγες. Ούτε πώς υπάρχουμε εμείς οι νόμιμοι ιδιοκτήτες της γης στα κατεχόμενα. Ούτε πώς υπάρχουμε εμείς η συντριπτική πλειοψηφία του πληθυσμού των κατεχομένων πριν το 1974.

Ούτε καν να μας συναντήσετε και να μας ακούσετε, καταδέχεσθε κ. Φούλε. Η στήριξη που παρέχετε στην Τουρκική κατοχή και τα παράγωγά της σας καθιστά συνυπεύθυνους για τα εγκλήματα πολέμου που η Τουρκία έχει διαπράξει και συνεχίζει να διαπράττει σε βάρος μας. Γιαυτή σας την ευθύνη επιφυλάττουμε τα δικαιώματά μας.

Ζητάτε από τους Ηγέτες μας συμβιβασμό κ. Φούλε και είστε ξεκάθαρος ότι εννοείτε να νομιμοποιηθεί η κατάσταση που δημιουργήθηκε με την Τουρκική στρατιωτική εισβολή, την κατοχή και την καταπάτηση των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων μας .

Ζητάτε από τους Ηγέτες μας κ. Φούλε να μας προετοιμάσουν κιόλας γιαυτό το ξεπούλημα . Ουσιαστικά συμπεριφέρεσθε ως το Κυπριακό να είναι ήδη λυμένο και εμείς παρουσιαζόμαστε ως να αρνούμαστε να προσυπογράψουμε τη λύση. Το Κυπριακό υπάρχει και θα υπάρχει ενόσω η Τουρκική κατοχή συνεχίζεται .

Με τις δηλώσεις σας κ. Φούλε βρίσκεσθε σε σύγκρουση με το Ευρωπαϊκό Κεκτημενο και τις Ευρωπαϊκές αρχές και αξίες τις οποίες υποτίθεται εκπροσωπείτε.
Σταματείστε να υπόσχεστε στους Τουρκοκύπριους( στο παράνομο Καθεστώς) πράγματα που δεν δικαιούσθε και δεν δικαιούνται.

Η τέλεση από μέρους σας εγκαινίων έργου υποδομής που κατασκευάστηκε με Ευρωπαϊκή χρηματοδότηση πάνω στην κατεχόμενη γη μας συνιστά μέγιστη πρόκληση και αποτελεί πράξη παράνομη, αντίθετη με το Ευρωπαϊκό Κεκτημένο, και τα Ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ, 541 & 550, διότι βοηθά οικονομικά και πολιτικά το παράνομο Καθεστώς. Η επίσημη παρουσία σας στα εγκαίνια ενός εργου σε γή κλεμμένη την οποία σφετερίζονται οι κατακτητές μας, σας καθιστά συνένοχους στον σφετερισμό και θα σας κρατούμε και γιαυτό, υπόλογο στη δικαιοσύνη.

Το κλειδί της λύσης κ. Φούλε, όπως το υπαγορεύει το Ευρωπαϊκό Κεκτημένο και το Διεθνές Δίκαιο είναι :
• Η κατάργηση της Τουρκικής κατοχής , να φύγουν τα Τουρκικά στρατεύματα κατοχής και οι Τούρκοι έποικοι χωρίς όρους και περιορισμούς .
• Η Κυπριακή Κυβέρνηση να επανακτήσει την κυριαρχία και εξουσία της πάνω σε ολόκληρη την Κύπρο και
• όλοι οι πρόσφυγες, ΄Ελληνες, Τούρκοι, Αρμένιοι, Μαρωνίτες και Λατίνοι να επιστρέψουν στα χωριά τους στα σπίτια και τις περιουσίες τους.

Με εκτίμηση
Για το Σωματείο


Κλεάνθης Σολέας,  Πρόεδρος.
Ιωάννης Σιεκέρσαββας,  Γραμματέας.

Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Ιωάννα στις 7/03/2012 02:05:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Αδούλωτη Κερύνεια, ανοικτή επιστολή : "Διαμαρτυρόμαστε και καταγγέλλουμε την εχθρική σας στάση απέναντι στην Κυπριακή Δημοκρατία και τους πρόσφυγές μας "."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978036373 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.

Αναγνώστες