ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:30 Ιουλίου 2012
Αναρτήθηκε από Τρύφωνας

Μην κλείνετε τα Δικαστήρια τον Αύγουστο. Δεν θα προλαβαίνουν...

Γράφει ο Τρύφωνας Τιπούρτης.
Αύριο Τρίτη 31 Ιουλίου λήγει η προθεσμία για υπαγωγή στη ρύθμιση για χρέη προς το Δημόσιο. Μέχρι νωρίς το απόγευμα δεν είχε ανακοινωθεί πρόθεση της Κυβέρνησης για νέο ρυθμιστικό διάταγμα. Με την ισχύουσα ρύθμιση δικαίωμα υπαγωγής έχουν τα φυσικά πρόσωπα με χρέη έως 10.000 ευρώ και οι επιχειρήσεις με οφειλές που δεν ξεπερνούν τις 75.000 ευρώ.

Έτσι λοιπόν, σύμφωνα πάντα με τον Πολ Τόμσεν, μιας και του έχει δοθεί η δύναμη αυτοκράτορα σε προτεκτοράτο!, όσοι χρωστούν μέχρι 75 χιλιάδες ευρώ μπορούν να πληρώσουν σε 60 δόσεις. Όσοι χρωστούν παραπάνω ... να πληρώσουν σε 12 ! Ειδάλλως δήμευση...
περιουσίας! 
Και δήμευση όταν ο άλλος έχει... όταν δεν έχει; 
Θα βρεθούν τόσα πολλά κελιά στις Ελληνικές φυλακές; 
Αυτή είναι μια μεγάλη μου απορία... Εδώ μιλάμε για 1.000.000 ανθρώπους!


Σύμφωνα με απόλυτα έμπιστες πηγές μας ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Τέρενς Κουίκ μετά από  προσωπική του επικοινωνία τόσο με τον Ευ. Βενιζέλο, όσο και με το Φ. Κουβέλη ζήτησε  να τεθεί θέμα στη συνάντηση των πολιτικών αρχηγών.


 Κάτι που ακόμη και αν γίνει δεν υπάρχει "στον ορίζοντα" λύση μιας και ο Τροϊκανός Τόμσεν είναι παραπάνω απ΄ όσο - δεν -  μας λένε   "σκληρός" .
Εξάλλου κοινό μυστικό  πως την προηγούμενη φορά που πήγε να κατατεθεί νομοσχέδιο ευνοϊκής ρύθμισης χωρίς να του το πουν, εκείνος απείλησε με τη μη καταβολή της δόσης !

Γενικό συμπέρασμα από όλα τα παραπάνω είναι πως ακόμη και αν υπάρχει ίχνος "καλής πρόθεσης" από τους συγκυβερνώντες αρχηγούς, δεν πρόκειται να καταφέρουν τίποτε αν υπάρχει αμετάκλητη ή διατεταγμένη βάσει σχεδίου απόφαση από τον Τόμσεν. 
 Και αυτό όλο αποδεικνύει το μέγεθος της υποτέλειας και υποταγής που έχουμε υποστεί από τη στιγμή που Παπανδρέου και Παπακωσταντίνου μας έβαλαν στο λαβύρινθο του ΔΝΤ.

Ακόμη μια φορά αποδεικνύεται το μέγεθος του ξεπουλήματος για αυτή την κατακαημένη χώρα και τους κατοίκους της. 

Ακόμη μια φορά αποδεικνύεται πόσο αλήθεια έλεγαν για αυτά που φώναζαν ορισμένα κόμματα και αρχηγοί προεκλογικά και που δυστυχώς δεν το κατάλαβαν οι πολίτες χαρακτηρίζοντάς τους "γραφικούς" και "φωνακλάδες", μη δίνοντας τους τη πολιτική δύναμη που έπρεπε.


Συμβουλή λοιπόν προς τους συγκυβερνώντες αρχηγούς:
Ή αποφασίζετε και επιβάλεστε για προώθηση ευνοϊκότερης ρύθμισης για τους πολίτες σας ...
Ή μην κλείνετε τα Δικαστήρια τον Αύγουστο, και κάντε και καμιά συμφωνία με κανένα γειτονικό κράτος προς παραχώρηση φυλακών...
γιατί 1.000.000 ανθρώπους που θα τους βάλετε;

Κανείς δεν έχει να πληρώσει τέτοια ποσά και τέτοιες δόσεις!Τρύφωνας Τιπούρτης.

Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τρύφωνας στις 7/30/2012 10:10:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Μην κλείνετε τα Δικαστήρια τον Αύγουστο. Δεν θα προλαβαίνουν..."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες