ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:21 Αυγούστου 2012
Αναρτήθηκε από xristos.konitsa

25η Αμφικτιονία 2012. Καναλλάκι Πάργας στις 28, 29,& 30 Σεπτεμβρίου.

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών &  Δωρητών Οργάνων Σώματος «ΕΛΠΙΣ» Φαναρίου Δήμου Πάργας με ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών ( Π.Ο.Σ.Ε.Α. ), ανέλαβε τη διοργάνωση της 25ης Αμφικτιονίας που θα πραγματοποιηθεί στις 28, 29,&  30 Σεπτεμβρίου 2012 στο Καναλλάκι Δήμου Πάργας Νομού Πρέβεζας .

Συνδιοργανωτές και συμπαραστάτες της 25ης Αμφικτιονίας είναι η ...
ΛΓ΄ Εφορεία Προϊστορικών &  Κλασσικών Αρχαιοτήτων Πρέβεζας – Άρτας και ο Δήμος Πάργας. Η 25η Αμφικτιονία θα ...
πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας, της Περιφέρειας Ηπείρου και της Π.Ο.Σ.Ε.Α.

Το θέμα της 25ης Αμφικτιονίας είναι: «Εθελοντική Αιμοδοσία, Ενημέρωση και Παιδεία» και έχει ως στόχο την ενεργοποίηση όλων των φορέων της εκπαίδευσης και την αξιοποίηση όλων των δυνατοτήτων που μας παρέχει αυτή, για να πετύχουμε τη συστηματική προσέγγιση, ενημέρωση, ευαισθητοποίηση και εξοικείωση των μαθητών όλων των βαθμίδων με την έννοια της εθελοντικής αιμοδοσίας.

Στην προσπάθεια αυτή συμμετέχουν όλοι οι Σύλλογοι Εθελοντών Αιμοδοτών και οι Τράπεζες Αίματος, καθώς και όλοι οι φορείς του νομού μας, οι οποίοι εκπροσωπούνται και στην Οργανωτική Επιτροπή της 25ης Αμφικτιονίας.

Για την επιτυχή διοργάνωση της 25ης Αμφικτιονίας έχουν συσταθεί διάφορες επιτροπές και ομάδες , στις οποίες εργάζονται δεκάδες εθελοντές συμπολίτες μας.

Στο πλαίσιο της 25ης Αμφικτιονίας πραγματοποιείται η 10η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών, που κάθε χρόνο βρίσκει όλο και μεγαλύτερη απήχηση στους Έλληνες.Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών και Δωρητών Οργάνων Σώματος “ΕΛΠΙΣ” Φαναρίου Δήμου Πάργας ιδρύθηκε τον Μάρτιο του 2005. Έδρα του Συλλόγου είναι το Καναλάκι Δήμου Πάργας του νομού Πρέβεζας. Διαθέτει δικό του γραφείο στην οδό Κύπρου 17.

Σκοποί του Συλλόγου είναι η εξάπλωση και η διάδοση της εθελοντικής προσφοράς αίματος στην περιοχή του Δήμου Πάργας Νομού Πρέβεζας, η βοήθεια στον πάσχοντα και κινδυνεύοντα συνάνθρωπο από έλλειψη αίματος, η καλλιέργεια των ευγενέστερων αισθημάτων στους κατοίκους της περιοχής με πρώτο την εθελοντική προσφορά αίματος και την ανάπτυξη του πνεύματος της συναδελφοσύνης και αλληλεγγύης μεταξύ των μελών και των κατοίκων της περιοχής.

Σήμερα ο Σύλλογος αριθμεί 550 μέλη και συνεργάζεται με το τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Πρέβεζας. Διοργανώνει κάθε χρόνο πολλές αιμοληψίες στο Κέντρο Υγείας Καναλλακίου και σε χωριά της περιοχής μας.
Ο Σύλλογός μας είναι αναγνωρισμένος από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (Π.Ο.Σ.Ε.Α).

Συνηθίζει κάθε χρόνο στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας να βραβεύει εθελοντές αιμοδότες για το πάθος και τη γενναιοδωρία τους στην προσφορά αίματος σε συνανθρώπους τους.
Ασχολείται με φιλανθρωπίες μοιράζοντας ρούχα, τρόφιμα και χαρά σε πολλές οικογένειες.

Σε συνεργασία με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό έχει διοργανώσει σεμινάρια πρώτων βοηθειών. Επίσης επανειλημμένα συνεργάζεται με γιατρούς διοργανώνοντας ομιλίες με θέματα υγείας που αφορούν μεγάλο αριθμό ανθρώπων.

Ο Ποδηλατικός Γύρος Φαναρίου είναι μια από τις εκδηλώσεις του Συλλόγου μας που πραγματοποιείται με μεγάλη επιτυχία κάθε χρονιά.

Ενόψει της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος σε συνεργασία με την “ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ SOS” διοργανώνει καθαρισμό των παραλιών της περιοχής μας με μαθητές σχολείων.
Τιμά κάθε χρόνο την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη και την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών μοιράζοντας ενημερωτικά φυλλάδια στους πολίτες.

Φιλοξενεί κάθε χρόνο τη φλόγα του Εθελοντή Αιμοδότη συμμετέχοντας στην Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών σε συνεργασία με την Π.Ο.Σ.Ε.Α.

Μέσα από τη συμμετοχή μας αυτά τα χρόνια στον εθελοντισμό πιστέψαμε σε αυτό το θεσμό και για το λόγο αυτό, στόχος μας είναι η διοργάνωση της Αμφικτιονίας Συλλόγων Εθελοντών αιμοδοτών στην περιοχή του Δήμου μας.

Από τον Ιανουάριο του 2009 με ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου ο Σύλλογός μας δραστηριοποιείται και στη Δωρεά Οργάνων Σώματος.
Καθημερινά συνεργαζόμαστε με φορείς της περιοχής για την ανάδειξη του εθελοντισμού και του πολιτισμού.


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από xristos.konitsa στις 8/21/2012 12:52:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "25η Αμφικτιονία 2012. Καναλλάκι Πάργας στις 28, 29,& 30 Σεπτεμβρίου."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες