ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:13 Αυγούστου 2012
Αναρτήθηκε από Ιωάννα

Μ. Ιατρίδη από τη Λέρο: " Άμεση χρηματοδότηση ώστε να μην κλείσει το Κρατικό Θεραπευτήριο Λέρου. "

Δραματική έκκληση για άμεση χρηματοδότηση, ώστε να μην κλείσουν τα νοσοκομεία, απηύθυναν στην κυβέρνηση τοπικοί αρμόδιοι, μέσω της βουλευτού Δωδεκανήσου των Ανεξάρτητων Ελλήνων  Μίκας Ιατρίδη, σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Κρατικό Θεραπευτήριο Λέρου, στο πλαίσιο περιοδείας της στο νησί.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο δήμαρχος Μιχάλης Κόλλιας και το μέλος του Δ.Σ. του Νοσοκομείου Δ. Διαμαντάρας, ενώ το Σωματείο Εργαζομένων εκπροσωπήθηκε από...
τους κ.κ. Μαρούλη και Γκουτίδη.

Εμφανώς αγανακτισμένοι, οι παρευρισκόμενοι εξέθεσαν στην κ. Ιατρίδη τα μείζονα προβλήματα που έχουν προκύψει με την ανεπάρκεια χρημάτων και που οδηγούν το νοσηλευτικό ίδρυμα σε λουκέτο με γοργό ρυθμό.

Μετά το πέρας της συνάντησης η βουλευτής τόνισε:
«Καθημερινά, οι έλληνες ασθενείς έχουν στη διάθεσή τους λιγότερες μονάδες εξυπηρέτησης διότι, εκτός από την ασθένεια, οι άνθρωποι αυτοί έχουν να παλέψουν με τις «εκπτώσεις» που κάνουν τα νοσοκομεία στις παροχές υγείας.

Στη μονάδα της Λέρου υπάρχουν μεγάλες ελλείψεις τόσο σε ανθρώπινο δυναμικό όσο και σε υγειονομικό υλικό.

Η σίτιση είναι δραματική και τα αποθέματα καυσίμων έχουν εκλείψει. Και παρ’ όλες τις διαμαρτυρίες και τις κινητοποιήσεις που ξεκίνησαν οι ίδιοι οι κάτοικοι η κατάσταση παραμένει η ίδια.
Εδώ και ένα μήνα έχω καταθέσει ερώτηση στη Βουλή για τα μέτρα που προτίθεται να λάβει το υπουργείο, προκειμένου να αντιμετωπισθούν άμεσα τα προβλήματα του Κρατικού Θεραπευτηρίου Λέρου.

Η μετεξέλιξη του συγκεκριμένου ιδρύματος αποτελεί επιτακτική ανάγκη.
Είναι γνωστό ότι οι διοικήσεις των νοσοκομείων πανελλαδικά κάνουν τα πάντα, παρ’ όλα αυτά, ενάμισι μήνα μετά, η πολιτική ηγεσία της κυβέρνησης φροντίζει μόνο να καλύψει τα υπεσχημένα προς την Τρόικα.
Τα νοσοκομεία της περιφέρειας και το σύστημα υγείας είναι ακόμα ένας στόχος προς κατάρριψη, αφού με τη συνεχιζόμενη εφαρμογή των μνημονιακών πολιτικών, θα μετατραπούν σε απλά κέντρα υγείας.»Στη συνέχεια της περιοδείας της, η βουλευτής των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, συνοδευόμενη από το δήμαρχο Λέρου, επισκέφθηκε την Αστυνομία και το Λιμεναρχείο.
Με το διοικητή της Αστυνομίας συζήτησαν το θέμα της παντελούς υποστελέχωσης σε προσωπικό, ενώ με το Λιμενάρχη ανέλυσαν την αδυναμία που υπάρχει πλέον όσον αφορά τη συντήρηση των σκαφών και τις τεράστιες περικοπές στο Λιμενικό Σώμα.

Η ίδια τους διαβεβαίωσε ότι θα καταβάλει κάθε προσπάθεια, ώστε το λιμάνι της Λέρου να χαρακτηρισθεί ως πύλη εισόδου της χώρας, όπως της ζητήθηκε.

Η κ. Ιατρίδη συναντήθηκε και με τα τοπικά στελέχη της Συντονιστικής Επιτροπής των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, όπου ενημερώθηκε για τα ζητήματα που απασχολούν τοπικά το Κίνημα, ενώ παράλληλα τους ενημέρωσε για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.
Τέλος, είχε την ευκαιρία να μιλήσει με πολίτες του νησιού, στο καλοκαιρινό Πολιτιστικό Φεστιβάλ, που διοργανώθηκε στον Πλάτανο. Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο η βουλευτής θα επισκεφθεί το νησί της Κω.


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Ιωάννα στις 8/13/2012 07:42:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες .

0 σχόλια for "Μ. Ιατρίδη από τη Λέρο: " Άμεση χρηματοδότηση ώστε να μην κλείσει το Κρατικό Θεραπευτήριο Λέρου. ""

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες