ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:10 Αυγούστου 2012
Αναρτήθηκε από Γιαννιώτης Ν.Π.

Ένωση Απόστρατων Αξιωματικών Στρατού Ιωαννίνων: " Αρχιερατικό μνημόσυνο για τους πεσόντες στο Γράμμο και Βίτσι . "

Γνωρίζεται ότι την 26η Αυγούστου 2012 ημέρα Κυριακή και ώρα 0930 π.μ. στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στη Βούρμπιανη Κονίτσης θα τελεσθεί Αρχιερατικό μνημόσυνο, για την ανάπαυση των ψυχών των αξιωματικών - οπλιτών των Ενόπλων Δυνάμεων και της Χωροφυλακής και των πολιτών, που θυσιάσθηκαν για την ασφάλεια και ελευθερία της πατρίδος μας στο Γράμμο και Βίτσι κατά την περίοδο των επιχειρήσεων 1946-1949 κατά των Κομμουνιστικών δυνάμεων.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχει ως εξής :...
0930-1030 : Άφιξη προσκυνητών στον Ι.Ν.κοιμήσεως Θεοτόκου στη Βούρμπιανη. Δοξολογία.
1030-1040 : Επιμνημόσυνη δέηση στο Ηρώο Βούρμπιανης.
1040-1045 : Προσκλητήριο πεσόντων, σιγή ενός λεπτού.
1045-1055 : Χαιρετισμός από τον πρόεδρο του Παραρτήματος ΕΑΑΣ Ιωαννίνων Υπτγο Γεώρ. Γκορέζη.
1055-1105 : Χαιρετισμός από τον πρόεδρο της ΕΑΑΣ Αθηνών.
1105-1120 : Εκφώνηση του πανηγυρικού (σημασία της νίκης στο Γράμμο-Βίτσι) από τον Υπτγο ε.α. Γεώρ. Γκορέζη, Πρόεδρο της ΕΑΑΣ Ιωαννίνων .
1120-1135 : Κατάθεση στεφάνων-Εθνικός Ύμνος.
Πέρας τελετής.Η Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού Ιωαννίνων θα διαθέσει λεωφορεία για τη μεταφορά στη Βούρμπιανη και επιστροφή όσων επιθυμούν να τιμήσουν το μνημόσυνο.
Τα λεωφορεία θα ξεκινήσουν από την Κεντρική Πλατεία Ιωαννίνων (χώρος έμπροσθεν τ. Νομαρχίας και νυν Περιφέρειας ) την 0730 π.μ. ώρα της 26-8-2012.

Οι επιθυμούντες να χρησιμοποιήσουν τα λεωφορεία να δηλώσουν στην Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών μέχρι 24 Αυγούστου, οδός Παπαδοπούλου 8, τηλέφωνα : Γραφείων 26510-27144 και Λέσχης ΕΑΑΣ 2651036665, εκάστη Τρίτη και Πέμπτη από ώρας 10.00μέχρι 12.00 π.μ.

Ιωάννινα, Αύγουστος 2012
Υπτγος ε.α. Γεώργιος Γκορέζης
Πρόεδρος


Δημοσιεύθηκε από Γιαννιώτης Ν.Π. στις 8/10/2012 10:14:00 π.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Ένωση Απόστρατων Αξιωματικών Στρατού Ιωαννίνων: " Αρχιερατικό μνημόσυνο για τους πεσόντες στο Γράμμο και Βίτσι . ""

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες