ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:30 Αυγούστου 2012
Αναρτήθηκε από xristos.konitsa

Τέρενς Κουίκ: " Νεφελώδεις οι απαντήσεις του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης που δεν κηρύσσει πυρόπληκτη τη Χίο . "

Η κυβέρνηση Σαμαρά δεν έχει σκοπό να παρέμβει νομοθετικά ώστε να κηρυχθεί πυρόπληκτη περιοχή η Χίος, επειδή δεν κάηκε ούτε ένα κτίριο. Δήλωσε, μάλιστα, αναρμοδιότητα, μεταθέτοντας τις πρωτοβουλίες στην Περιφέρεια!

Η απάντηση αυτή ήταν ξεκάθαρη από πλευράς του Υπουργού Γεωργίας και Αγροτικής Ανάπτυξης Αθανάσιου Τσαυτάρη, απαντώντας σε ...
Επίκαιρη Ερώτηση που κατέθεσε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ και συζητήθηκε σήμερα (30 Αυγούστου 2012) στη Βουλή.

Ο Τέρενς Κουίκ, ο οποίος έχει υπό την βουλευτική του εποπτεία και το νησί της Χίου, επεσήμανε στον Υπουργό ότι και οι απαντήσεις του για την αποζημίωση όλων των μαστιχοπαραγωγών ήταν νεφελώδεις, καθόλου συγκεκριμένες, με ένα δαίδαλο αριθμών που ενέπλεκε ετήσιες αποζημιώσεις σε όλη τη χώρα και με την εμπλοκή της Ευρωπαϊκής Ένωσης, χωρίς να κατατεθούν στη Βουλή ημερομηνίες, διαδικασίες και κυρίως ανάλυση των ποσών που θα διατεθούν σε ΟΛΟΥΣ τους Μαστιχοπαραγωγούς για ενίσχυση, αποζημίωση φετινού εισοδήματος και προμήθεια νέων δενδρυλλίων μαστίχας.

Ο Τέρενς Κουίκ ζήτησε από τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων να λάβει σοβαρά υπ’ όψη της η ελληνική κυβέρνηση, ότι η Χίος δεν δικαιούται να έχει απώλεια ούτε μιας σπιθαμής γης που φύεται μαστίχα, δεδομένου ότι λίγα ναυτικά μίλια ανατολικότερα, στις ακριβώς απέναντι ακτές της νότιας Χίου, έχουν αρχίσει οι Τούρκοι να δεσμεύουν περιοχές για την παραγωγή μαστίχας Τουρκίας!!!

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ζήτησε να επιταχυνθούν οι αποζημιώσεις και για την ελιά και για τα μελίσσια, όπως επίσης να επισπευσθεί και η αποστολή ζωοτροφών στους κτηνοτρόφους.

Τέλος, κάλεσε την κυβέρνηση να δώσει ένα τέλος στη σύγκρουση αρμοδιοτήτων μεταξύ Αυτοδιοίκησης και Δασαρχείων για το θέμα της πυροπροστασίας και της πυρασφάλειας και προανήγγειλε για μία ακόμη φορά ότι οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ πέραν του Κοινοβουλευτικού Ελέγχου, θα καταθέσουν φάκελο στην Εισαγγελία Χίου με σειρά συγκεκριμένων ερωτημάτων για τις πρόσφατες καταστροφικές πυρκαγιές, που χρήζουν δικαστικής έρευνας.

Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από xristos.konitsa στις 8/30/2012 01:20:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες .

0 σχόλια for "Τέρενς Κουίκ: " Νεφελώδεις οι απαντήσεις του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης που δεν κηρύσσει πυρόπληκτη τη Χίο . " "

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες