ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:9 Αυγούστου 2012
Αναρτήθηκε από nikos

Τη δόση κυνηγάει η κυβέρνηση, αντί να προχωρήσει σε μέτρα ανάπτυξης !

Πηγές στο Γαλλικό Πρακτορείο αναφέρουν ότι η Τρόικα θα μείνει στην Αθήνα ολόκληρο το Σεπτέμβριο τοποθετώντας την αξιολόγηση και την εκταμίευση της επόμενης δόσης πιθανότατα τον Οκτώβριο.

Αυτό θα συμβεί, γιατί, σύμφωνα πάντα με την πηγή, πρέπει να παρουσιαστούν στο EUROGROUP τον Οκτώβριο «συμφωνηθέντα μέτρα και ένα αξιόπιστο και στέρεο σχέδιο για την Ελλάδα». Επιπλέον επικρατεί η άποψη ότι η εκταμίευση της δόσης των 31,5 δις Ευρώ δεν θεωρείται...
δεδομένη.

Εν ολίγοις η Τρόικα δεν λέει να υποχωρήσει εύκολα από τα μέτρα λιτότητας αλλά και η κυβέρνηση μέχρι στιγμής δεν έχει προχωρήσει σε θαρραλέα μέτρα μείωσης των φόρων και ενίσχυσης της ιδιωτικής πρωτοβουλίας, κάτι που θα οδηγήσει στην ανάπτυξη και θα μειώσει την ανεργία. Βοηθείστε τις μικρό-επιχειρήσεις, έτσι ώστε να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας, μιας και σίγουρα θα χρειαστούν νέο προσωπικό.Μέχρι στιγμής η κυβέρνηση δεν έχει πράξει τίποτα προς αυτήν την κατεύθυνση και τα προεκλογικά λόγια περί εμπορικού δαιμονίου του Έλληνα έχουν μείνει λόγια. Όλοι τρέχουν στους ρυθμούς της δόσης, αντί να κινηθούν πολυδιάστατα και να φέρουν χρήμα επενδύσεων στην ελληνική αγορά με το κράτος να έχει τον πρώτο λόγο.

Όσον αφορά τους Δημοσίους υπαλλήλους, σε περίπτωση εφεδρείας, ουσιαστικά περνούν στις τάξεις των ανέργων. Ελπίζουμε να έχουν τουλάχιστον τη δυνατότητα να απασχοληθούν στον ιδιωτικό τομέα, προκειμένου να συμπληρώσουν το πενιχρό ποσό, που θα τους παρέχεται λόγω εφεδρείας.
  Σε διαφορετική περίπτωση θα κορυφωθεί μαύρη εργασία, γεγονός που θα είναι απολύτως κατανοητό.

Τέλος για άμεσο χρήμα πολλά ακούγονται για νέα περαίωση, που ελπίζουμε αυτή τη φορά να είναι συμφέρουσα και όχι σαν την τελευταία, η οποία αποδεκάτισε τους ελεύθερους επαγγελματίες.

ΠΥΓΜΗ.grΔημοσιεύθηκε από nikos στις 8/09/2012 03:14:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες .

0 σχόλια for "Τη δόση κυνηγάει η κυβέρνηση, αντί να προχωρήσει σε μέτρα ανάπτυξης !"

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες